MOCKMILL

 

Začetki

Wolfgang Mock je ustanovitelj družinskega podjetja Mockmill. Že desetletja je njegov cilj pripeljati sveže zmleto polnozrnato moko v vsako gospodinjstvo. Žitne mline razvija že od leta 1978. S svojo ekipo, ki je iz različnih oddelkov in raziskovalnih področij skupaj sodelujejo že več kot 25 let.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

How to make flour: Why home-milling is a baking game changer

 

Razvoj

Leta 1997 je na trg prišel prvi mlin Fidibus. Številni mlini serije Fidibus so nastali v sodelovanju s podjetjem KoMo in bili dolga leta najbolj prodajani električni mlini za žito. 

 

 

 

 

 

Strast za vse življenje

Wolfgank Mock je leta 2014 zapustil KoMo in se upokojil. Kljub temu je njegova strast ostala in le leto za tem je predstavil inovativni nastavek za mletje Mockmill. Kmalu za tem je izdelal še mlin Mockmill 100 in Mockmill 200. Slednja mlina sta izdelana iz rastlinske plastike Arboblend, ki je med drugim sestavljena iz naravnih lesnih vlaken. Lesna vlakna so odpadni produkt predelave lesa in se običajno sežgejo. Material je robusten, privlačnega videza, trajnosten in biološko razgradljiv. Ostali mlini so sestavljeni iz masivnega lesa v kombinaciji z naravnim akrilnim materialom.

 

Prikaži kot Mreža Seznam
Nastavi padajočo smer
na stran
Prikaži kot Mreža Seznam
Nastavi padajočo smer
na stran