ZDRAVLJENJE KANDIDE - KVASOVKE, GLIVICE IN VAŠE ZDRAVJE - ANN BOROCH

Ni na zalogi
KODA ARTIKLA
KN-041-004
16,90 €
Čas dobave:
Ni več dobavljiv

Po mnenju avtorice Ann Boroch ter prenekaterih strokovnjakov za zdravje in zdravo življenje so prav glivice skriti vzrok številnih bolezni. Mnoge najpogostejše simptome in bolezni, ki nas dandanes pestijo – vse od utrujenosti, napihnjenosti, vnetja sinusov in pridobivanja na teži do težav s prostato, artritisa, alergij, hipoglikemije, depresije in multiple skleroze – lahko povežemo s presenetljivim izvorom, s kvasovkami.

ISBN 978-961-6769-41-9
Leto izdaje 2012
Število strani 220
Dimenzije 13,5 x 21,0
Avtor Ann  Boroch 
Vezava Mehka
Izdal Inštitut EKO 365
Kategorija Zdravo življenje

 

O avtorju

Ann Boroch  je usposobljena svetovalka za prehrano, naturopatka, predavateljica, avtorica in motivacijska govornica. Še posebej je seznanjena s področji alergij, avtoimunih bolezni ter prebavnih in hormonskih motenj, vrh tega pa je strokovnjak za kandido  S svojo uspešno prakso v Los Angelesu v Kaliforniji je pomagala tisočim pacientom doseči kar najboljše zdravje.  

Annina strastna želja je pomagati ljudem spoznati, da ima telo vrojeno inteligenco, katera mu omogoča, da se samo pozdravi – skrivnost je v tem, da mu moramo omogočiti pravo okolje in slednjega dovolj dolgo vzdrževati. Trdno je prepričana, da lahko vsakdo premaga vsako oviro, če se le tako odločimo in pri tem vztrajamo.  

Ann se je pojavila na državnem radiu in televiziji, med drugim tudi v oddaji The Montel Williams Show, kjer je predstavila svojo osupljivo knjigo Pozdravimo multiplo skerozo. 

 Uradna stran avtorice: www.annboroch.com

Tehnične podrobnosti
CENA 16,90 €
ČAS DOBAVE Ni več dobavljiv
ISBN 978-961-6769-41-9
ZALOŽBA Inštitut EKO365
AVTOR KNJIGE Ann Boroch
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ZDRAVLJENJE KANDIDE - KVASOVKE, GLIVICE IN VAŠE ZDRAVJE - ANN BOROCH
Vaša ocena