BROŠURA O VULKANSKIH MINERALIH

 Brošura

IZJAVE ZADOVOLJNIH UPORABNIKOV – VULKANSKI MINERALI

 

Dvig energije in moči

Odkar jemljem vulkanski prah še bolje počutim, občutim večjo energijo in moč. Izboljšala se mi je prebava.Tudi lasje in nohti so sedaj lepši in močnejši. Prah priporočam vsem za boljše počutje.

Srečko J. (53 let), Šentjur

 

Obraba kolena in vulkanski minerali

Vulkanski prah uživa cela družina že dlje časa. Občutim večjo energijo in boljše počutje. Bolečine zaradi obrabe kolena ni več, tudi koža je lepša. 10 let stara psička ima težave s koliki, toda odkar ji dajem vulkanski prah, se ji je stanje vidno izboljšalo. Je tudi bolj živahna in ima lepo dlako.

Lilijana J. (51 let), Šentjur

 

Boleča kolena in roke

Za minerale sem izvedela iz Nedeljskega dnevnika. Ker so me hudo bolela kolena in roke, nobena zdravila pa mi niso pomagala, sem se odločila, da jih poskusim in ni mi bilo žal. Kmalu se mi je stanje izboljšalo na vseh področjih. Prenehala so me boleti kolena in roke, okrepil se mi je imunski sistem, bila sem bolj aktivna kot prej, izgubila sem tudi 5 kg telesne teže in tudi prebava se mi je uredila. Z minerali sem zelo zadovoljna in bi jih priporočila vsem, ki imajo kakršnekoli podobne težave.

Fatima V. (65 let), Boštanj

 

 

Otekli sklepi

Sklepi na prstih so se začeli krivit, bili so boleči in otekli. Po uporabi vulkanskih mineralov sta bolečina in oteklina izginili. Poškodba/oblika prstov je sicer ostala. Poleti sem naredila preizkus in prekinila z uživanjem mineralov. Bolečina in oteklina sta se kmalu vrnili. Ko sem začela minerale ponovno jemati, je vse skupaj zopet splahnelo. Spomladi, ko se je začelo težko delo, sem opazila, da se tudi zlata žila, ki se je pojavljala v preteklosti, tokrat ni več pojavila. Poleg tega je letošnja zima postregla z veliko vrsto viroz. Nobena se me ni dotaknila. Mislim, da minerali pomagajo tudi pri odpornosti.

Valentina Č. (61 let), Železniki

 

Krči v nogah

 

Za vulkanske minerale in njihovo zgodbo glede odkritja sem pred časom izvedela ob prebiranju neke vaše revije. Postala sem pozorna na naravno zdravilno moč, še posebej, ker sem imela vse večje težave s hudimi krči v nogah. To sicer povezujem tudi z okvarami in bolečino v spodnjem delu hrbtenice, kar je sicer pogosta težava pri starostnikih, vendar je manualni terapevt menil, da je lahko vzrok temu tudi pomanjkanje mineralov v telesu.

Naročila sem si torej Schindele minerale in jih redno uživam. Moje težave s krči v nogah so se bistveno zmanjšale. Na to naravno zdravilo sem opozorila tudi mojega brata, dializnega bolnika, ki svoje krče v nogah tudi blaži z rednim jemanjem te naravne snovi. Hvaležen mi je, da sem ga o tej možnosti obvestila.

Redno jemanje teh mineralov pa hkrati ugodno deluje tudi na presnovo.

To nas tudi opominja, da nam je bolj zaupati naravi in se vse bolj vračati k njej.

Alenka S. (73 let), Solkan

 

Težave s ščitnico in osteoporoza

 

Imam probleme s ščitnico, ker mi premalo deluje in že kar nekaj let z močno osteoporozo. Po tehtnem premisleku sem se odločila, da bom poskusila vulkanske minerale. Zdaj bo kmalu 2 leti, kar jih uživam in lahko rečem, da mi pomagajo tako pri ščitnici kot pri osteoporozi, saj do sedaj nisem imela še nobenega zloma. Čeprav imam krhke kosti v zimskem času hodim 7 mesecev enkrat tedensko na telovadbo. Vozim tudi kolo. Na splošno se počutim bolje. Upam, da mi bodo vulkanski minerali služili še naprej. Priporočam jih tudi drugim s podobnimi težavami.

Marija M. (73 let), Zgoša

 

Redno jemanje mineralov ima pozitivne učinke

»No to je pa nekaj kar velja poskusiti, to niso neke kemikalije, ni farmacija, to je naša ljuba zemlja. Na koncu koncev zemlja vse hudo vzame iz telesa«, sem si rekla in naročila Schindelejeve minerale. Uživati sem jih začela že 1. septembra 2013, torej je od tega že dobro leto in pol. Po dveh tednih sem že opazila spremembo, ko me je na slikarski skupini obšla želja, da bi naslikala predloženi motiv. Take želje že dolgo nisem imela, saj so operacija srca, meningoencefalitis in druge težave, ki so se nabrale skozi leta, pustile svoj pečat. Ne bi rekla, da so minerali kak čudež ali da prinesejo hipne izboljšave, toda prav gotovo jih ne bi toliko časa tako vztrajno jemala, če ne bi čutila njihovega dobrega učinka.

Zbudim se naspana. V postelji se usedem brez bolečin, kar prej že dolgo nisem mogla. Zaradi sesedene hrbtenice v križu, si pri hoji pomagam s palico, toda drugi sklepi – v kolkih, kolenih in ramenih mi služijo prav dobro. Ne uživam nobenih tablet proti bolečinam.

Imam sicer še vedno čez 80 let, toda živim neprimerljivo boljše in lažje kot pred jemanjem mineralov. Vsakomur, ki me je voljan poslušati priporočam ta prašek. Nima nikakršnih negativnih stranskih učinkov, razen občasnega zaprtja, če pijem premalo tekočine, kar pa je pri uživanju mineralov ključno.

Estera L. (81,5 let), Ljubljana

 

Šport in vulkanski minerali

Sem aktiven športnik. Pravzaprav si življenje brez športa ne znam predstavljati. Rad tekmujem in preizkušam svoje zmožnosti ter si vsakič postavim nove meje oz. cilje. Po dolgih in napornih treningih je zato zelo pomembno, da za svoje telo ustrezno poskrbimo in pri tem prehrana igra ključno vlogo. V mislih imam ogljikove hidrate, beljakovine, vitamine in tudi minerale. Vulkanske minerale sem začel jemati po priporočilu prijateljice in z veseljem povem, da imajo zelo pozitiven učinek. Opazil sem, da se moje telo hitreje regenerira, imel sem več energije, med samim treningom sem bil veliko bolj vzdržljiv ter s tem posledično izboljšal svoje kondicijsko stanje in pripravljenost. Vulkanske minerale bi priporočil vsem športnikom, tako rekreativnim kot tudi profesionalnim.

Goran N. (35 let), Škofja Loka

 

Boj proti osteoartrozi

V časopisu sem zasledila članek in zraven še mnenja uporabnikov o vulkanskih mineralih. Že pred nekaj leti so mi otekli sklepi na rokah, sledile so bolečine, ki pa so se preselile tudi na kolena. Ugotovili so mi osteoartrozo. Poskusila sem različne stvari, vendar so mi bolj malo pomagale. Odločila sem se še za minerale. Z njimi sem zadovoljna. Bolečine in krči v nogah so izginili. Jemljem jih redno, enkrat na dan, že več kot 3 leta. Priporočam jih tudi drugim in že nekaj od teh je zelo zadovoljnih z njimi.

Francka P. (75 let), Bohinjska Bistrica

 

Bolečine v vratu in ramah s pomočjo vulkanskih mineralov popustile

Po naravi sem siva miška. Nikjer se ne izpostavljam. Kljub temu pa sem se tokrat odločila, da javno povem svoje izkušnje z »Schindele's mineralien«.

Že 20 let so me bolele rame. Dobivala sem blokade, a je pomagalo le kratek čas. Tudi analgetiki so le omilili bolečino. Pomagati sem si skušala tudi z raznimi mazili. Nato me je začel boleti še vrat. S težavo sem se oblekla in umila, da ne govorim o težavah pri delu in močni utrujenosti.

Nekoč sem v časopisu opazila oglas za vulkanske minerale. Brez obotavljanja sem jih naročila. Po mesecu dni uživanja sem bila že »fit«. Začela so se dela na vrtu in v gozdu. Z lahkoto vse opravim. Čutim le prijetno utrujenost in zadovoljstvo. Zahvaljujoč vulkanskim mineralom po mnogih letih lahko spim na boku, ker nimam več bolečin v ramah in vratu.

Vida K. (67 let), Stari trg pri Ložu

 

Vulkanski minerali pomagali pri okrevanju

V roku enega leta sem imela dve operaciji kolka in sem precej časa uporabljala bergle. Posledica tega so bile zakrnele kosti in sklepi, slaba prebava, predvsem pa sem bila brez energije. Odločila sem se za jemanje vulkanskih mineralov, ko so mi pri vsem zelo pomagali. V naši družini jih jemljeva oba z možem in tudi moja starša. Priporočam jih mlajšim in starejšim, saj res pomagajo.

Judita L. (62 let), Branik

 

O zdravljenju z vulkanskimi minerali

Nekako pred sedmimi leti sem prvič začutil, da z zdravjem moje glave nekaj ni v redu. Takrat sem v glavi prvič začutil močan pritisk, ki je trajal nekaj trenutkov pri zavesti. Ti pritiski, napetosti v glavi so se potem pojavljali v različnih časovnih obdobjih. Vedno je trajalo nekaj trenutkov in pri zavesti. Po napadu sem se vedno počutil normalno.

Pred približno dvema letoma sem naenkrat začutil močan pok v glavi in sem nezavesten padel. Po nekaj sekundah sem se zopet zavedel in se normalno počutil. Nato sem šel k svojemu zdravniku, ki me je poslal na takojšnje preglede, ki pa niso pokazali, da bi bilo v moji glavi lahko kaj narobe. Zgodilo se je, da sem po prvem padcu še dvakrat padel, tudi brez posledic. Vedno pa brez zavesti.

Začel sem razmišljati o samozdravljenju. Na srečo sem takrat v časopisu prečital sporočilo o vulkanskih mineralih. Rekel sem si: "Če so ozdravili drevesa, bi lahko pomagali tudi meni." In res, jemljem jih že dve leti in od takrat težav nimam več. Tudi prebava se je uredila.

Na koncu moje zgodbe še to; nisem kadilec in ne pijem alkohola. Z rednim uživanjem vulkanskih mineralov, se mi je povrnilo največje bogastvo – zdravje. Hvala vsem!

Stanislav P. (84,5 let), Lehen na Pohorju

 

Boljša kondicija kot posledica uživanja vulkanskih mineralov

Za minerale sem izvedel iz časopisa N. dnevnik zgodaj spomladi 2013. Pritegnile so me izjave posameznikov in njihovo mnenje oz. pripoved o spoznanjih in njihovih učinkih. Potem sem dejal: »Pa poizkusim še sam. Ničesar nimam izgubiti.«

Po mesecu dni jemanja mineralov se je moje počutje bistveno izboljšalo. Ob dejstvu, da sem kmet pri 69. letih in aktivno delam od 10 do 12 ur je utrujenost, ki se je pojavljala že nekaj časa, počasi izginila in kondicija se je vrnila vsaj za 10 let nazaj. Ob istih prehranskih navadah in malce večji aktivnosti sem v treh mesecih izgubil 7 kg telesne teže (iz 82 kg na 75 kg). Uživanje vulkanskih mineralov je prineslo tudi velik plus za moje noge. Krvni tlak, ki ga reguliram z zdravili se je znižal, presnovne motnje črevesja s katerim sem imel velike težave, so se odlično uredile. Dejal bi, da je pri meni prišlo do spremembe v metabolizmu. Funkcije telesa so se spremenile in telo deluje dokaj urejeno.

Svoje izkušnje delim s prijatelji in znanci. Vsi, ki so minerale poskusili mi potrjujejo boljše počutje, boljšo kondicijo, več elana.

Minerale jemljeva oba z ženo in upava, da jih ne bo zmanjkalo.

Benedikt K. (69 let), Budanje

 

Vulkanski minerali rešili problem dolgoletnih prebavnih težav

50 let sem bolehal na prebavi celotnega črevesja. Med tem sem obiskal mnogo priznanih zdravnikov, tako doma, kot v ZDA in Rusiji. Žal brez uspeha.

Pred približno pol leta sem v časopisu zasledil zapise o Schindeles's mineralih in se jih dokaj kmalu odločil poskusiti, glede na to, da nimajo stranskih učinkov. Že po nekaj dnevnem jemanju, se mi je stanje začelo izboljševati in jih danes vsakomur z veseljem priporočam, saj so meni 100% rešili problem.

Vsa zahvala in pohvala timu Ekološke trgovine v Škofji Loki.

Ivan R. (83 let), Škofja Loka

 

Osiveli lase postali zopet rjavi in sijoči

Vulkanske minerale pijeva z možem, ki se bori s težko boleznijo in opažava blagodejen učinek. Lažje odvajava, v črevesju ni neprijetnega napenjanja in splošni občutek je boljši. Mož, ki je po operaciji popolnoma osivel, je dobil nazaj svoje lepe rjave lase. Postali so zopet sijoči in delujejo zdravo.

Irena Š. (59 let), Nemčavci

 

 

 

Uživanje mineralov pregnalo utrujenost

Vulkanske minerale mi je priporočila znanka. Že po enem mesecu rednega uživanja mineralov sem opazila spremembe. Utrujenost je izginila. Tudi če se je utrujenost pojavila, sem še vedno lahko naredila stvari, ki jih prej nisem mogla. Tudi koža se mi je začela čistiti. Imam močnejše lase.

Renata (36 let), Rovte

 

Z minerali proti bolečinam

Za vulkanske minerale sem izvedela iz Nedeljskega dnevnika. Moje izkušnje z minerali so zelo pozitivne, saj so bolečine v levem kolenu prenehale. Pomagajo mi tudi proti migreni. Imam tudi več energije in nisem utrujena. Priporočam jih vsem, ki imajo kakršnekoli bolečine.

Jadranka (52 let), Celje

 

Polna energije in brez krčev

Pri prijateljici sem izvedela za vulkanske minerale in o delovanju le-teh v istem tednu prebrala tudi v časopisu. Naročila sem jih in jih pijem že tretji mesec. Učinek je neverjeten in sem zelo zadovoljna.

Že kar 30 let sem imela težave s krči, ne samo v nogah, mučili so me tudi v trebušnih mišicah, pod rebri in v vratu. Ker sem ljubiteljica pohodništva in smučanja in še drugih rekreacij, so mi obremenitve povzročale vedno hujše krče in neznosne bolečine predvsem ponoči ob mirovanju. Krčev praktično nimam več, uredila se mi je prebava, počutje mi je v veselje in ponovno si lahko privoščim obremenitve s svojimi “hobiji”.

Zares se počutim polna energije in sem srečna.

Helena Ž. (74 let), Mozirje

 

Vulkanski minerali oblažili simptome Chronove bolezni

Pred 12 leti sem zbolela za neozdravljivo Chronovo boleznijo. Kljub zdravilom sem imela večkrat zdravstvene težave. V časopisu Nedeljski dnevnik sem izvedela za Schindelejeve minerale, ki so mnogim pomagali pri njihovih zdravstvenih težavah. Zato sem se tudi jaz odločila, da jih poizkusim. Po dvomesečnem rednem uživanju, se je moje zdravstveno stanje zelo izboljšalo. Uredila se mi je prebava (pogoste hude vnetne driske), povrnila se mi je neverjetna energija (bila sem kronično utrujena), ustavilo se mi je izpadanje las, moje življenje se je močno izboljšalo. Ker je moja bolezen neozdravljiva, bodo vulkanski minerali stalnica v mojem življenju pri lajšanju mojih zdravstvenih težav.

Antonija D. (69 let), Ravne na Koroškem

 

 

Izboljšanje splošnega počutja in prebave

Schindeles minaralien uporabljam že eno leto. Odkar jih uporabljam se je moje splošno počutje  izboljšalo. Minerale sem uživala zjutraj na tešče. Žličko mineralov sem  dala v kozarec vode, premešala in jih spila. Še posebno bi pohvalila minerale za izboljšanje prebave. Pred uživanjem mineralov sem bila zelo zaprta. Blato sem odvajala neredno, na nekaj dni. Odkar uživam minerale se mi je prebava uredila. Blato sedaj odvajam vsak dan, kmalu po zaužitju mineralov. Ne čutim več napetosti in  sem bolj sproščena.  Vsakemu bi priporočila, da preizkusi ta čudežni izdelek.

Majda Š. (51 let), Krmelj

 

Avtoimunske bolezni in vulkanski minerali

Javno bi se zahvalila Ekološki trgovini, ker je v časopisu Dnevnik in v reviji Ona objavila članek o vulkanskih mineralih, ki so bilo zelo lepo opisani s strani njihovih kupcev. Tudi sama sem se soočala s hudo kronovo boleznijo, revmatoidnim artritisom in borelijo. Zavoljo tega sem že 20 let uživala zelo veliko zdravil, katerih dozo sem morala stalno povečevati, da sem bolezen mirila. Ker sem v objavi zasledila pri čem vse vulkanski prah lahko pomaga, sem ga tudi sama naročila. Sredi leta 2013 sem ga jemala 8 mesecev, v tem času pa se je bolezen popolnoma umirila. Zdaj ne jemljem več zdravil, ki mi jih je predpisal zdravnik. Zato bi se še enkrat rada iz srca zahvalila Ekološki trgovini, ki je predstavila tako dobro dopolnilo in ga delila z vsemi nami. Vsem, ki se srečujete z boleznijo svetujem,  da minerale poskusite in verjamem, da vam ne bo žal.

Terezija K. (58 let), Uršna sela

 

Moč volje in vulkanski minerali

V septembru bom praznovala 55 let. Pred petimi leti sem se bojevala z rakom in pozneje še z obolelostjo jeter. Verjela sem v nemogoče in prav zato zmagala bitko, ki se je zdela vsem, tudi meni, že zdavnaj izgubljena. Dobra lastnost bojevnika je zavedanje, da volja in pogum nista isto. Pogum lahko pritegne strah in spoštovanje, moč volje pa zahteva potrpežljivost in zavezanost.

Odločila sem se za korenito spremembo, preizkusila razne napitke, vitaminske tablete in med drugim, po ogledu časopisa “Nedeljski dnevnik”, še vulkanske minerale. Sedaj že leto dni uživam minerale in opažam velike spremembe, ki se kažejo predvsem v energiji, dobrem počutju, manjši utrujenosti, dobrem spanju, rednem odvajanju blata, manjši bolečini v kolku.

Pogovarjam se s prijateljicami in jih spodbujam za uživanje vulkanskih mineralov in sicer, da jih uživajo vsaj nekaj časa. Pri nekaterih sem uspešna, pri drugih pa spet ne. Tudi moj mož je kdaj pa kdaj vzel vulkanske minerale, ker še vedno igra nogomet in ga potem bolijo noge. Opazil je, da mu je veliko bolje, če po tem zaužije minerale. Sedaj brez mineralov ne gre nikamor.

Življenje nas preizkuša koliko zmoremo in kaj naredimo zase. Včasih je potrebno malo, včasih je potrebno veliko več moči. Od nas je odvisno kako bomo nadaljevali. Če izhajamo iz narave in ji prisluhnemo, nam je lažje, zato naše telo deluje drugače. Nekateri rečejo: “Tablete ne pomagajo, pa bo ta prašek!” Ja, prav ta prašek mi je vrnil upanje in izboljšal jetrne teste in markerje. Prav ta prašek mi je vrnil moč, da lahko potujem in da občudujem delčke sveta in ljudi. Menim, da se modrost skriva v spoštovanju preprostih stvari (mineralov), ki jih počnemo, saj lahko prav z njimi dosežemo tisto kar potrebujemo.

Marina G. (55 let), Ilirska Bistrica

 

Več energije in urejena prebava

Moje prvo srečanje z Ekološko trgovino je bilo naročilo karitejevega masla. Bila sem prijetno presenečena in ga sedaj redno uporabljam.

Glede na pozitivna mnenja o vulkanskih mineralih sem si rekla: “Pa bom pa še to poskusila. Ne more biti slabo.” Sedaj, po enem mesecu in pol jemanja, se lahko le pohvalim kaj sem z minerali pridobila. Tempo mojega življenja je zelo hiter in mu včasih komaj sledim. Z uživanjem mineralov sem veliko bolj pomirjena, polna energije in se veselim vsakega dne. Moj mož, nejeverni Tomaž, ni mogel verjeti, dokler tudi sam ni poskusil tega zdravega napitka. Njemu se je popolnoma uredila prebava, ki je bila prej zelo neredna. Tako sva bila oba skupaj zadovoljna in minerale priporočava vsem mojim prijateljem, ki jim želiva dobro. Za vsakogar se najde nekaj, kar mu pomaga. Hura za minerale!

Marija Ljuba P. (63 let), Zagorje

 

Z vulkanskimi minerali brez bolečin

Vulkanski prah mi pomaga pri odpravljanju bolečin v hrbtenici, ramenih, vratnem obroču, kosteh in sklepih. Ko jih pijem, ne občutim nobenih bolečin. Tudi, ko se spreminja vreme in se pripravlja na dež, me ne boli več. Vedno, ko pijem sem močna, spočita in brez bolečin. Brez napora lahko opravljam vsakdanja opravila. Tudi na vrtu.

Priporočam ga vsem, ki trpijo bolečine v sklepih, imajo spondilozo, artrozo, revmo in podobne bolezni.

Nives O. (53 let), Piran

 

Do novih moči po zaslugi vulkanskih mineralov

Po operaciji kolka je bilo moje telo nekoliko brez moči - tako psihično kot fizično. Slučajno sem v časopisu zasledila članek o vulkanskih mineralih. Takoj sem jih naročila in že po kakšnih 14ih dnevih opazila, da sem dobila nekakšno moč, ki sem jo imela pred recimo 30. leti. Največjo spremembo sem opazila pri fizičnem delu (gradnji), saj sem z neverjetno močjo delala od jutra do noči.

Počutje po uživanju teh mineralov je res enkratno in bi jih priporočila vsem, ki so postali nekoliko labilni in oslabljeni.

Marija G. (68 let), Sodražica

 

Slabokrvnost s pomočjo vulkanskih mineralov izzvenela

V časopisu sem zasledila članek v zvezi z vulkanskimi minerali. Ker sem bila zelo slabokrvna, sem se odločila, da jih poskusim. Hči me je zaradi anemije vsako leto po dva tedna vozila v bolnico. Odkar pijem minerale (že 2 leti), se mi je kri izrazito popravila. Ko sem prišla v bolnico, se je zdravnik od presenečenja držal za glavo, saj mu ni bilo jasno, kako se je moje stanje lahko tako popravilo.

Od takrat tudi moji hčerki in prijateljice pijejo minerale in kar ne morejo verjeti, da jim kamnina s severa Avstrije tako pomaga. Pomembno je edino to, da se minerale pije vztrajno in redno, saj  v nasprotnem primeru rezultati pridejo počasneje.

Minerale bom pila dokler bom živa, saj so zame čudežno zdravilo. Imela sem tri vrste tablet za izboljšanje krvi in zdaj ne potrebujem nobenih večPočutim se veliko bolje, v meni je veliko volje in tudi precej energije imam.

Vsem bi svetovala, da jih poskusijo, saj vendarle poskusiti ni greh in ne bo vam žal.

Milika K. (81 let), Terbegovci

 

Z vulkanskimi minerali se mi je življenje obrnilo na bolje

Dlje časa sem spremljala oglase o Vulkanskih mineralih v časopisu in na radiu, preden sem se odločila za nakup. Pred tem sem imela veliko problemov s koleni. Poizkusila sem že vse, kar je ponujal trg, toda nič ni odpravilo mojih težav.

Vulkanske minerale sem začela uporabljati lani decembra 2013. Že po treh mesecih so bile vidne izboljšave. Pred tem nisem mogla stopiti na stol ali lestev, kaj šele poklekniti. Tudi krvna slika se je izboljšalaHolesterol, trigliceridi itd. so v mejah normale, kar mi nikoli prej ni uspelo. Skoraj 20 let sem uživala tablete Tulip 10mg, pa se krvna slika ni spremenila. Tudi krvni pritisk je sedaj normalen.

Moje življenje se je obrnilo na bolje. Če imate enake težave, poskusite minerale, morda bodo tudi vam pomagali. In ne odlašajte predolgo.

Marjanca K. (68 let), Beltinci

 

Vulkanski prah in kožna znamenja

Ravno v času ko sem premišljevala o laserskem odstranjevanju kožnih znamenj in starostnih peg in bradavic, sem izvedela za Vulkanske minerale. Takoj sem začela prebirati razne članke v medijih in mnenja zadovoljnih strank in sem vedela, da je to to!

Začela sem uporabljati vulkanske minerale in v razmeroma kratkem času odstranila vsa kožna znamenja in drobne starostne bradavice. Moja koža je zdaj mehka in čista. Kožo očiščeno od znamenj mažem s karitejevim maslom ali arganovim oljem, da dobi nazaj svojo naravno barvo, mažem pa tudi zdravo kožo in s tem preprečujem nastajanje novih bradavic in znamenj.

Če imate podobne težave s kožo priporočam vulkanski prah, vendar delajte to previdno in vztrajno. Obenem se boste izognili bolečem laserskem odstranjevanju in velikim stroškom.

Vulkanski prah tudi pijem in ker nisem delala nobene druge diete menim, da se mi je holesterol občutno znižal prav zaradi tega. Moje mnenje je, da je to res prav čudežno zdravilo.

Nada B., Medvode

 

Vulkanski minerali, kalcij in več energije

Odkar jemljem vulkanski prah, se je moje počutje občutno izboljšalo, imam več energije in ponoči dobro spim.

Zaradi jemanja zdravil proti astmi sem imela zelo nizko raven kalcija, po jemanju prahu pa se mi je raven dvignila, prav tako pa nimam več problemov s hudo žejo in neenakomernim bitjem srca.

Toplo priporočam vsem!

Polona L. (63 let), Komenda

 

Vulkanski minerali, krvna slika in boljše počutje

Po jemanju sem zaznal boljše spanjeKrvna slika se je izboljšala, prav tako počutje. Predvsem čutim več energije. Dobro vpliva tudi na spomin.

Miran E. (56 let), Ljubljana

 

Vulkanski minerali in razstrupljanje in čiščenje organizma

Pišem vam, da bi se zahvalila, ker ste mene in številne Slovence obogatili z vedenjem o Schindelejevih mineralih, ki imajo zdravilne učinke in širok pozitiven vpliv na naš organizem.

Za Schindelejeve minerale sem pred meseci izvedela iz članka v Nedeljskem dnevniku, vendar informaciji nisem prav verjela. Je pa tudi nisem kar zavrgla. Spomnila sem se, da so minerali sestavina zemeljske skorje in da je vse, kar je na planetu, živega. Toda marsikje je mineralov premalo, ker so mnoga območja že osiromašena. In to vse bolj in bolj.

Prav tedaj se je moje zdravje krhalo. Odločila sem se za uživanje Schindelejevih mineralov. Moje več kot trimesečne izkušnje so dobre in mineralom se tudi v prihodnje ne nameravam odreči. Zdaj jih uživajo trije moji družinski člani oz. prijatelji.

Kak teden po začetku jemanja mineralov je nastopila prva sprememba: Telo je bilo nekako zadovoljno in razbremenjeno. Seveda sem čakala, kaj bo prineslo nadaljnje jemanje te nenavadne zemljine. Vsaj dan sem zaužila kozarec vode, v kateri je bila raztopljena žlička (oz. priložena merica) mineralov. Ker je tekočina nevtralnega okusa, sem jo prav z lahkoto popila. Moja prebava je postajala odlična. Telesni izločki so pričali, da se organizem čisti. Počutje je postajalo boljše, telesna teža se je malo znižala in oblačila so bila kar malo preširoka. Seveda sem redno pila vodo in s tem pomagala mineralom, da so se dodobra absorbirali. Kos sta minila dva meseca in nekaj dni, se mi je vsako jutro po kako uro ali dve iz nosu izločala čista sluz. Šlo je za pravo čiščenje, a ne po prehladu, saj ga nisem imela. Menim, da se je sluz izločala zaradi zasluzenosti telesa (kakor so moje stanje označili zdravniki). Vsekakor dobra novica!

Kake tri tedne v decembru, v času, ko se je čiščenje sluzi skozi nos že končalo, se mi je iz območja sinusov začel izločati gnojTrpim namreč za kroničnim sinusitisom. Tega čiščenja sem bila seveda zelo vesela, čeprav žal ne morem pričakovati trajne ozdravitve. Ali pa tudi?

Naj zapišem še kratko epizodo, ki bi pravzaprav sodila na začetek tega pisanja.

Preden sem sama začela jemati Schindelejeve minerale, sem stvar preizkusila  na svojih sobnih rastlinah, ker so sredi zime potrebne dodatne hrane. Popršila sem jih in zalila z minerali. In glej! Učinek je spominjal na tistega v Schindelejevem gozdu, ko so v njem v sušnem poletju vrtali v staro kamenje in pri tem zaprašili drevje. Pršilo je deževje in spralo prah v zemljo, Drevje pa je bogato ozelenelo in začelo intenzivno rasti.

Naj povzamem svoje izkušnje. Schindelejevi minerali odlično razstrupljajo in čistijo organizem ter z obogatitvijo prehrane z življenjsko pomembnimi elementi vplivajo na vitalnost in razpoloženje.

Darinka (77 let), Ljubljana

 

Z Vulkanskimi minerali se zelo dobro počutiva

Vsakokrat, ko je bila v Nedeljskem dnevniku objavljen prispevek o Vulkanskih mineral

Imam bolnega moža – je invalid in ima težave z nogami in hrbtenico. Ker se ne more veliko gibati in je v sedečem položaju, pa ima težave z odvajanjem blata. Ko sem mu vsak dan začela dajati Vulkanski prah, se je stanje zelo izboljšalo. Ni bilo več dolgega sedenja na WC-ju. Priporočam ga vsem, ki imajo take težave.ih, sem le-tega najprej prebrala. Z možem se za nakup nisva takoj odločila, sva pa vedno prebrala vse članke. Nato sva se opogumila in naročila. Ni nama bilo žal.

Sama sem imela večne glavobole – migrene. Prah sedaj jemljem redno in odkar sem začela uživati minerale, je vse drugače.

Pisati vam moram še o rastlini – Peteršilju. Ko je bila jesen, smo rože pospravili, v en zaboj pa sem posejala par semen peteršilja. Nato sem po zemlji posula še prah – Vulkanske minerale in lepo zalivala. V 14 dneh sem že videla polno zelenih poganjkov. Po navadi traja 1 mesec, da kaj pride iz zemlje, meni pa je v 14 dneh. Verjamem, da tudi tu dela čudeže.

Najlepša hvala, ker ste tudi zelo prijazni in svetujete.

Veronika (67 let) in Zdenko K. (77 let), Sp. Rute

 

Vulkanski minerali in bolečine

Sprva sem bila skeptična glede uporabe mineralov. Tekom let sem znova in znova uporabljala razne kreme in mazila, ki so mi lajšala bolečine, a mi nič ni povsem pomagalo.

Naj omenim, da sem imela v otroštvu kar precej težav, saj sem bila hudo polomljena. Kasneje so se pojavile še dodatne težave; obraba kolkov in sklepov, krči v nogah, mrtvinčenje v levi roki, bolečine v desni rami, v križu ter pod lopatico pri desni rami in še bi lahko naštevala.

Iz postelje sem zelo težko vstajala in ponoči nisem dobro spala zaradi vseh teh bolečin. Tudi ko sem vstala iz stola, sem se težko zravnala. S tal sem zmeraj pobirala prdmete, tako da sem pokleknila. V vrtu sem morala vedno klečati kadar sem plela, zato so se pojavile bolečine tudi v kolenih. Nagajali so mi tudi prsti na rokah in nogah.

Po dveh mesecih jemanja mineralov se mi je stanje za več kot 70% izboljšalo!

Vsem, ki imate bolečine, priporočam uporabo mineralov, saj blagodejno vplivajo na telo in resnično pomagajo.

Terezija P. (70 let), Črna na Koroškem

 

Vulkanski minerali in neznosni krči

Po upokojitvi, so se v večji meri pojavile težave s katerimi sem se srečeval že tudi poprej, zaradi česar sem bil prisiljen jemati tablete. Ob vsakem večjem naporu so se mi pojavili v nočnem času hudi krči. Vstajal sem, pil veliko vode in poskušal vse mogoče, pa ni pomagalo. To sem povedal tudi svojemu zdravniku. Predpisal mi je tablete, ki sem jih jemal res samo po potrebi, zaradi česar sem bil kaznovan s neznosnimi krči.

Letos v septembru, sem poslušal na dopustu radio in prisluhnil pogovoru o vulkanskih mineralih. Po prihodu domov smo jih takoj kupili v vaši trgovini v Škofji Loki, kjer sem doma. Zahvaljujoč uživanju vulkanskih mineralov, se krči do sedaj še niso pojavili.. 

Pa še nekaj. Tudi težave s krhkimi nohti so izginile.

Seveda bom vulkanske minerale užival še naprej.

Janez V., (66 let), Škofja Loka

 

Vulkanski minerali, povišan pritisk in divertikulitis

Za vulkanski prah sem izvedela iz časopisa Gorenjski glas. Ko sem prebrala več izpovedi različnih ljudi, sem si rekla, mogoče bi pa to tudi meni pomagalo.

Pred leti sem zbolela za visokim krvnim pritiskom. Jemala sem dnevno 5 različnih tablet, vendar mi je pritisk še vedno nihal; enkrat je bil visok, enkrat nizek. Imela sem slabo počutje.

Ko sem 2012 zbolela za vnetjem črevesja – Divertikulitisom, sem imela hude težave – bolečine, mrzlico, povišano temperaturo in kar naprej sem bila zelo slaba. Jemala sem močne antibiotike po 3 tedne skoraj vsak mesec. Kljub dieti in zdravljenju, se mi je to ponavljalo.

Ko sem izvedela za vulkanski prah, sem se takoj odločila, da tudi jaz to preizkusim. Bila sem tudi oslabela brez energije. V začetku sem pila 2x na dan, dokler se stanje ni izboljšalo, sedaj pa pijem 1x na dan.

Po jemanju vulkanskega prahu se mi je stanje začelo izboljševati in mi ni bilo več treba jemati antibiotikov, tudi bolečine so prenehale. Stanje s pritiskom se je uredilo, tako da sedaj jemljem samo pol tablete 1x na dan, seveda po navodilu zdravnika. Energija se mi je povrnila! Počutim se zelo dobro.

Zelo sem vesela in srečna – tudi drugim, ki imajo kakršnekoli težave svetujem, naj ga probajo!

Z lepimi pozdravi!

Vida A. (75 let), Medvode

 

Vulkanski minerali in težave s hrbtenico

O delovanju Vulkanskega prahu sem prebrala v časopisu, pa sem si rekla: "Že spet nekaj novega od prehranskih stvari." Potem pa pride na obiskprijatelj, ki je imel probleme s prostato in mi začne pripovedovati o delovanju tega prahu - Vulkanskega prahu. Zato sem se odločila, da še samapoizkusim.

Imam probleme s hrbtenico - hernija in diski. Spomladi so mi rekli, da bi jeseni naredili operacijo. Ko pa sem prišla na kontrolo, so bili presenečeni, kajti prej nisem naredila niti 2m korakov brez bolečin. Zjutraj, ko sem vstajala iz postelje, sem se pobirala po štirih. Po 2 mesecih jemanja prahu sem bila kot prerojena. Sedaj grem lahko s psom na krajši sprehod, hoja je dosti manj boleča, da ne govorim o vstajanju - včasih ko vstanem, sploh ne vem, da imam bolečine v križu. Prah je zakon! Poleg tega ti da polno energije za celi dan! Probajte ga!

p.s.: operacija preložena

Sonja Š., (55 let), Kranj

 

Vulkanski minerali so rešili kup mojih težav

Zaradi zdravil proti bolečinam sem postala zelo pozabljiva, a sedaj ko jemljem Vulkanske minerale, mi spomin bolje služiZadeve bolj povezujem. Čutim več energije. Moje roke so bolj tople. Imam občutek, da se mi črevesje popolnoma izprazni. Rajši jem – imam več apetita. Prebava je enkratna. Čutim gibljivost sklepov kot bi bila stara 20 let. Na roki sem imela včasih rahlo revmatično obolenje, ki je sedaj popolnoma izginilo. Postala sem bolj odločna, korajžna in hitra pri delu, prav tako pa sem bolj zadovoljna, vesela in aktivna. Hitreje reagiram.

Angelika Š. (77 let), Ljubljana

 

Vulkanski minerali in psička Gigi

Gigi je psička, stara 8 let. Vulkanske minerale sem ji začela dodajati v hrano predvsem zaradi njenih slabih sklepov. Imela je operirana oba kolena – strgane križne vezi. Posledica ali razlog pa je artritis. Minerale sem ji dajala bolj za podporo terapiji matičnih celic, saj nisem hotela v njeno telo vnašati še raznorazne dodatke v obliki tablet (sem počela to v preteklosti, vendar se ni obneslo).

Kakorkoli, na vulkanskih mineralih je od začetka poletja 2013. Sama gibljivost sklepa se je izboljšala, ne kaže več bolečine in ne šepa. Zopet lahko teče (seveda v mejah normale) in me za te trenutke naredi najsrečnejšo osebo na svetu.

Težko rečem ali je to posledica mineralov ali je pričela delovati terapija z matičnimi celicami... Glavno je, da je Gigi bolje. In če imam opcijo poseči po alternativnih in ne invazivnih izdelkih jo bom seveda izkoristila. V tem primeru mislim, da so vulkanski minerali dobra izbira.

Ajda, lastnica psičke Gigi

 

Vulkanski minerali in kalcinacija

Imela sem težave z gibanjem leve roke, po vseh možnih pregledih so mi pri zdravstvu ugotovili, da imam kalcinacijo. Bila sem zelo omejena pri početju domačih opravil, saj nisem uspela obesiti niti perila. Sin je nekega dne slišal za vulkanski pepel, ga prinesel in po prepričevanju sem ga začela uživati. Po približno dvajsetih dneh so bolečine popolnoma izginile, včasih se samo še sliši pokanje rame ter gibam se kot takrat, preden so nastopili problemi. Meni so vulkanski minerali pomagali, priporočam vsem če imajo podobne težave.

Alenka, Ljubljana

 

Vulkanski minerali in težave z psoriazo

Schindeles'ove minerale uživam že od marca letos (2013). Imela sem velike težave s kožo, predvsem srbenje ter psoriazo (luskavica) na prstih na rokah. Srbenje kože je popolnoma prenehalo, psoriaza pa se je skoraj tudi pozdravila. Upam, da se bo tudi z nadaljnjim uživanjem vulkanskih mineralov, vse to odpravilo in dokončno pozdravilo.

Marjeta Č. (75 let), Ljubljana

 

Vulkanski minerali in luskavica

Sem naročnik Nedeljskega dnevnika in večkrat sem ga odprla na strani, ki je opisovala o učinkovitosti Vulkanskih mineralov. Tako sem se konec meseca Julija 2013 odločila za nakup in minerale naročila. Začela sem jih uživati po navodilu in prepričala tudi moža.

Po treh mesecih jemanja sem opazila, da mi vidno izginja luskavica, ki jo imam že od svojega 15 leta. In seveda redno mažem z mazilom, ki ga pripravim sama iz zdravilnih rožic.

Zdaj verjamem in imam občutek, da mi bo povsem izginila, čeprav pravijo, da je neozdravljiva. Tudi energija in počutje je povsem pozitivno. Hvala Ekološki trgovini in mineralom!

Zdenka T. (68 let), Višnja Gora

 

Vulkanski minerali in moje migrene

25 let sem imela težave z migrenami. Tisti, ki jo imajo, vedo, kako hude so bolečine.

Pred tremi meseci sem pričela z uporabo Vulkanskih mineralov. Od pričetka vsakodnevnega uživanja ene merice dnevno, so migrenski napadi prenehali. Ker stila življenja nisem spremenila, sklepam, da migren nimam več izključno zaradi uživanja mineralov in da vsebujejo nek mineral, ki ga s prehrano nisem dobila.

Barbara B. (50 let), Smlednik

 

Minerali so najboljša zadeva, kar sem jih preizkusila doslej

Vulkanski minerali!! To je to, verjemite mi, na to sem čakala kar nekaj let; je najboljša zadeva, kar sem jih preizkusila doslej.

Že 10 let prenašam bolečine v sklepih in mišicah ter krče v rokah in nogah. V teh desetih letih sem jemala različne vitaminske in mineralne dodatke, pa mi ni nič pomagalo. Ko sem prebrala v časopisu

Vzajemnost o učinkih Vulkanskih mineralov, sem povedala možu, da jih bom naročila in to bo zadnje, kar bom poizkusila in za kar bom dala denar.

In seveda, danes sem zelo zadovoljna, da sem se tako odločila. Jemljem jih že tretji mesec 2x na dan. Povem, da bolečin v sklepih in mišicah skoraj nimam, krčev v rokah in nogah tudi ne, ter kar je še najbolj pomembno - ogromno energije imam!

Resnično se počutim zelo v redu. Priporočila bi jih vsem, ki imajo podobne težave.

Branka S. (61 let), Dole pri Škofljici

 

Vulkanski minerali zbistrijo utrujeno telo in misli

Prijatelj mi je dal za poskusit vulkanske minerale Schindele's. Najprej sem jih nekaj časa užival po treningu. Opazil sem, da mi zbistri utrujeno telo in misli. Nekaj časa potem nisem treniral in tudi nisem užival VM.

V avgustu letos pa sem si naložil precej izzivov, ki so v meni sprožili precejšen stres. Že na začetku poletja sem se odločil, da bom jedel samo še hrano rastlinskega izvora, avgusta sem se potem odločil, da bom naredil vse še nedokončane izpite na fakulteti in da bom vsako jutro še bolj zgodaj vstajal in šel na tek ter trening za moč.

Konec avgusta sem občutil spremembo na telesu. Pa ne mislim na izčrpanost in utrujene misli. Kar me je presenetilo, je bila majhna stvar, ki pa me je začenjala zelo motiti. Namreč, veka na levem očesu mi je začenjala utripati sama od sebe, v intervalih čez cel dan. Iskal sem informacije in različne vzroke za to: premalo spanja, povečan stres, nepravilna prehrana – pomanjkanje magnezija. Takrat sem se spomnil na minerale ter da vsebujejo Mg. Odločil sem se, da spet popijem kakšno žličko. Toliko časa na študiju me je tudi že vodilo k temu, da stvar "znanstveno" prezkusim: vse sem delal enako - še vedno sem jedel vegansko, zjutraj treniral, čez dan pa študiral, s to spremembo, da sem zjutraj po treningu zaužil vulkanske minerale, in presenečen sem opazil, da mi je veka nehala sama od sebe utripati že prvi dan.

Vesel in zadovoljen, a še vedno skeptičen, sem razmišljal o placebo efektu in dejanskem vnosu dodatnih mineralov v telo ter prilagoditvi telesa na stres. Kaj je pravi razlog za prenehanje, ne vem. Zaključil sem z vprašanjem: Če mi taka preprosta stvar pomaga k ravnovesju v telesu, zakaj je nebi uporabil?

Boštjan H. (27 let), Zgornje Bitnje

 

Vulkanski minerali so mi spremenili življenje

Zdaj, ko sem začela piti že drugo škatlo Vulkanskih mineralov in je zadeva preverjena, vam lahko napišem izjavo, ki sem vam jo obljubila. Torej..

V Nedeljskem Dnevniku sem prebrala članek o Vulkanskih mineralih, zato sem na spletu poiskala

 Ekološko trgovino in si ogledala ponudbo. Takoj sem se odločila za nakup, v dobri veri, da mi škoditi ne morejo, lahko pa mi pomagajo.

Že po nekaj dneh sem se veliko bolje počutila, bila sem polna energije in delovnega elana. Prej slab nočni počitek je kar naenkrat postal kvaliteten inzbujala sem se spočita. Kmalu so izginile vrtoglavice, kot posledica nihajočega krvnega tlaka, ki je sedaj po treh mesecih stabilen in v mejah normale.

Spremembe sem opazila tudi na koži, predvsem na obrazu, koža je postala sveža in čista. Ne opažam več izpadanja las. Z Vulkanskimi minerali sem zelo zadovoljna in zato jih bom pila še naprej.

Pohvale vredna pa je tudi prijazna in ustrežljiva ekipa Ekološke trgovine, katere delavci prijazno svetujejo, odgovorijo in v enem dnevu odpošljejo naročene izdelke. Meni se je življenje spremenilo v pozitivni smeri, zato imajo Vulkanski minerali v moji kuhinji vidno mesto in tam bodo tudi ostali.

Milena D., Radeče

 

Vulkanski minerali in urejena prebava po 10 letih

V obdobju 10 let sem si poskušala urediti prebavo in napihnjenost z nešteto dopolnili, kot so Remiferin, Algea, vitamin B-kompleks, Portalak, Zelnica itd. vse do poskusa Vulkanskih mineralov Schindele's mineralien. Ko sem začela piti minerale, sem opazila prve učinke že po treh dneh. Z minerali sem zadovoljna in jih želim jemati še naprej saj mi pomagajo.

Jolanda S. (48 let), Ljubljana

 

Vulkanski minerali in naše težave

Podpisana Jožica Drnovšek iz Celja se vam javljam kot zvesta potrošnica vulkanskih mineralov. Najprej sem jih nabavila za moji dve sestri.

Sprva za Angelino (80 let) in za njeno bolečo levo roko z ukrivljenimi prsti (vzrok vrtnarjenje ). Po treh kopelih  so že ozdraveli in se poravnali. Ko je začela minerale še piti, so tudi težave z zastajanjem vode minile.

Druga, starejša sestra Berta (93 let) je z oteklimi nogami komaj še hodila po stanovanju. Potrebovala je malo več kopeli in odločila se je piti dnevni odmerek.  Vrnili sta se ji moč in volja. Zdaj sama pospravlja hišo in skrbi za zelenjavni vrt. Izboljšanje jo je tako presenetilo, da je bila vsa navdušena in prepevala od veselja, čeprav sprva ni verjela v učinkovanje - češ to je samo za mlajše ljudi.

Sama sem imela pred dvema letoma operacijo obeh srčnih zaklopk in moram redno hoditi na krvne kontrole (antikoagulacijo), zato minerale pijem enkrat dnevno in se pri mojih 80 letih lahko pohvalim z zelo dobrim počutjem.

Če se bo lahko pohvalil tudi moj brat (H. 76 let) še ne vem, saj je šele začel piti minerale, kljub temu pa sem vaš naslov posredovala številnim znankam in upam, da nas ne bo preveč - da ne bi zmanjkalo tega čudežnega naravnega daru.

Jožica D. (80 let), Celje

 

Vulkanski minerali in bolečine v sklepih

Sem Anka J. Stara sem 69  let. V zadnjem letu so me boleli vsi sklepi, kolena in kolki. Skoraj nisem mogla več hoditi, saj mi je hoja povzročala hude bolečine. Po tem sem v Gorenjskem glasu prebrala oglas za vulkanske minerale. Ker mi vsa prehranska dopolnila z glukozaminom niso pomagala, sem si rekla, da poskusim še to. Prišla sem v Ekološko trgovino v Škofji Loki in si jih kupila. Redno jih jemljem že 3 mesece. Že po enem tednu jemanja sem začutila olajšanje v sklepih in v žilah. Občutek je bil tak, kot bi mi nekdo žile prečistil z omelom. Tudi shujšala sem in počutim se zelo dobro. Sem zdrava in gibljiva. Hvala Ekološki trgovini in hvala mineralom. Jemljem jih redno, ker so popolnoma naravni.

Anka J. (69 let), Škofja Loka

 

Vulkanski minerali in moja multipla skleroza

Vulkanski minerali so res odlična zadeva, ko sem jih začela piti, sem se prav kmalu zelo dobro počutila. Predvsem splošno počutje se je zelo izboljšalo in imam veliko več energije.

Utrujenost je prav tako izginila, pri hoji in ponoči me kolena in noge ne bolijo več.

Tudi lasje so mi začeli kar naenkrat rasti- to mi je povedala moja frizerka. Očitna razlika pa se kaže tudi na moji koži, in sicer ta je zelo lepa in nič več suha, kot pred uživanjem vulkanskih mineralov. Izgledam in počutim se bolj sveža in mlajša.

Tanja F. (40 let), Ljubljana

 

 

Vulkanski minerali, bolečine v nogah in več energije

Z možem sva iskala način, kako bi premagala vsak svoje težave. Moža so bolele noge in je že težko hodil po ravnem, problem pa so bile stopnice. Pogosto pa ima tudi glavobole. Jaz pa po vseh mojih boleznih in operacijah, posebno po operaciji maternice in diagnozi raka, sem ostala brez energije. Zato sva bila pozorna na vse, kar bi nama lajšalo težave. Morava priznati, da sva poizkusila marsikaj, uspehov pa ni bilo pravih.

Nekaj časa nazaj sva začela jemati Schindele minerale po priloženih navodilih. Prvi dan po jemanju teh mineralov sem čutila toploto po sprednjem delu telesa, pri možu pa teh občutkov ni bilo. Drugi dan sem čutila pikanje po vsem telesu posebno pa na mestih kjer sem bila operirana ali poškodovana. Tretji dan jemanja mineralov pa sem bila čisto zanič, šele proti večeru se mi je stanje izboljšalo. Zdaj se bolje počutim, tudi več energije imam in tudi krče, ki sem jih imela so čisto izginili. To se pravi, da sem opustila vse dodatke, ki sem jih jemala v obliki šumečih tablet. Z minerali si tudi masiram dlesni, da bi jih ohranila zdrave. Delam pa si tudi maske na obrazu.

Boža (63 let) in Slavc (70 let), Ljubljana

 

Vulkanski minerali, prekomerno potenje ter povišan krvni tlak

Dolgo sem imel težave s prekomernim potenjem in posledično neprijetnim vonjem. Šlo je celo tako daleč, da sem svoji osebni zdravnici predlagal, da me pošlje na operacijo žlez, da bi se manj potil. Rekla mi je, da naj bom srečen, saj s potenjem izločamo strupe iz telesa, čeprav sem se tuširal 3x na dan. Lani so me celo 2x zaradi povišanega krvnega pritiska (170 /120) zavrnili kot krvodajalca in tudi zdravnica me je na pregledu za službo opozorila na prekomerno težo in povišan pritisk... Poskusil sem tudi s prehranskimi dodatki priznanega podjetja. Počutje se mi je izboljšalo, vonj pa je ostal...

Potem pa so se pri nas doma znašli vulkanski minerali. Najprej jih je začela uživati žena. Zame je bil prelomen trenutek, ko sem prebral letak o Schindele's vulkanskih mineralih. Najbolj slikovit mi je bil tisti del o gozdni cesti in jelkah... Potem sem začel krasti! Zjutraj, preden sem šel v službo 1 merico, ko sem prišel domov eno in eno pred spanjem. Tri merice  dnevno v 2 dcl tople vode. To sem počel en mesec, potem pa sem zmanjšal na eno na dan. Danes po 6 tednih pitja prahu, sem šel na krvodajalsko akcijo. Pritisk 130/80, kri 161. Zdravnica me je vprašala, če sem shujšal, če se bolj gibam ipd., pa sem ji rekel, da ne, da samo že malo več kot mesec pijem vulkanske minerale. Malo se je zdrznila, in me začudeno pogledala...  Kljub temu, da živim isto kot prej, pijem alkohol, se ne gibam bolj, je poleg pritiska tudi neprijeten vonj izginil. Sam pri sebi pa se tudi počutim bolj umirjen.

Moja skromna sklepna misel;
Še en dokaz več, da so na tem zakompliciranem svetu najbolj učinkovite preproste rešitve. (M. Kalašnikov ) (:

Tadej L. (35 let), Velenje

 

Vulkanski minerali mi po porodih vračajo moč

Za vulkanski prah sem izvedela ko ga je začel uporabljati moj mož. Ob nakupu je dobil tudi članek iz revije v katerem so navedeni blagodejni učinki na telo. Glede na to, da sem mamica treh majhnih otrok, so trije porodi moje telo dobro izčrpali. Na dnevnem jedilniku v naši družini je veliko sadja in zelenjave, ampak kljub vsemu se mi je zdelo, da si z vnosom zdrave hrane, ne morem povrniti energije, ki sem jo imela včasih. Zato sem se odločila, da tudi jaz poizkusim z vnosom mineralov. Po kratkem obdobju sem začutila blagodejne učinke na moj organizem; večerne utrujenosti nisem več občutila, zjutraj sem sedaj bolj spočita in imam dovolj energije za čez cel dan, kar mi pomaga pri dnevnih aktivnostih z otroci, uredila se mi je prebava, dobila sem zopet željo po športnih aktivnostih, kar se je tudi uspešno pokazalo na moji postavi.

Špela P. (33 let), Kranj

 

Vulkanski minerali, gibljivost sklepa in urejena telesna teža

Vulkanski prah oziroma minerale sem začel uporabljati pred tremi meseci, na podlagi argumentov, katere mi je predstavila masažna terapevtka. Glede na zahtevno delo ki ga opravljam, sem se ob zaključku dneva in tedna počutil utrujeno in izčrpano, kar je bila zgleda posledica izčrpanosti telesa.

V meni ni bilo več prave energije, zato sem se odločil, da si z uporabo mineralov poizkušam vnesti v telo potrebne snovi, ki bodo telesu pomagale do regeneracije. Upošteval sem priporočen dnevni vnos mineralov in lahko po uporabi po treh mesecih rečem; da se mi je uredila prebava, ne čutim več nobene napihnjenosti, uredil sem si telesno težo, nisem več utrujen in imam več energije pri delu v službi in doma s tremi majhnimi otroci, gibljivost operiranega sklepa se mi je izboljšala in ne čutim več večjih bolečin, skratka imam občutek, da so minerali mojemu telesu pomagali povrniti energijo.

Tomaž P. (35 let), Kranj

 

Vulkanski minerali in bolečine v sklepih

Moja hči mi je priporočala jemanje vulkanskega prahu, da mi bo zagotovo ublažil bolečine v sklepih. Bila sem skeptična, da bi mi sploh lahko še kaj pomagalo, ker imam diagnozo »obraba sklepov v kolkih in kolenih« in več let sem zaradi bolečin po potrebi jemala zdravila. Torej posledično nisem mogla spati na desnem boku veliko let, po 14 dneh jemanja vulkanskih mineralov (2 x / dan) – začetna doza, sem brez bolečin zaspala tudi na desno stran. Zdaj jih uživam enkrat dnevno in ne čutim več bolečin v kolkuTudi kolena me ne bolijo več. Iz svojega vsakdana sem umaknila vse druge vitaminske in mineralne dodatke za katere sem prej mesečno zapravila kar nekaj denarja, pa kakšnega posebnega učinka ni bilo. V svojo prehrano sem zaradi mojih let dodala le še Koencim Q 10. Zdaj se počutim odlično, lažje hodim in ne jemljem več nobenih zdravil proti bolečinam. Je pa res, da vulkanski prah uživam redno dnevno.

Ana M. (78 let), Mozirje

 

Vulkanski minerali in moja anemija

Ž

e v času študija so mi ugotovili anemijo in mi predpisali zdravilo. Potem sem redno hodila na kontrole k osebnemu zdravniku in pregled krvi. Enkrat letno (običajno spomladi) sem dobila zdravilo za dvig železa. Zdravnik mi je dejal, da bo tako vse dokler bom v rodni dobi in tako je bil veliko let. Ko pa sem odkrila Vulkanski prah – »Schindele`s mineralien« in ga začela redno uživati se mi je železo dvignilo na raven, ki je nisem imela nikoli doslej v svojem izvidu. Pa še nekaj izboljšalo se je tudi moje splošno počutje, imam veliko več energije. To pa še ni vse, občasno so se mi v mečih pojavili krči, ker je pomenilo, da mi primanjkuje magnezija, od kar uživam vulkanski prah, tudi krčev nimam več.

Berni M. (38 let), Mozirje

 

Vulkanski minerali in moja prebava

Vavvv …. bom napisala, krvavitev iz zlate žile je po treh dneh jemanja vulkanskih mineralov popolnoma prenehala, zame je bil to pravi čudež. počutim se izvrstno, tudi prebava se mi je zelo popravila, sedaj odvajam redno in brez bolečin.

Mojca K.K. (38 let), Mozirje