VRČ CADUS ZA SLANICO

Ni na zalogi
KODA ARTIKLA
ND-001-026
79,00 €
Čas dobave:
1-3 dni

Naše telo potrebuje sol, da lahko normalno deluje. Vrč Cadus za slanico pripravi vitalno nasičeno slano raztopino iz najčistejše kristalne himalajske soli na svetu: Halite. Sol iz Himalaje je bogata z minerali in ima veliko terapevtskih učinkov (uravnava pH telesa, preprečuje zakisanost, ki lahko vodi do številnih bolezni ...).

Več o slanici lahko preberete v reviji Skupaj za zdravje človeka in narave TUKAJ

V vrč dajte nekaj kristalov priložne himalajske soli Halite in prelijte z vodo. Po 6 urah se bo sol nehala topiti, dobili boste nasičeno slano raztopino.

Priporočamo, da vsako jutri s priloženo leseno žličko iz olivinega lesa (ne sme biti kovinska) vlijete žličko vitalne slanice v kozarec vode in izpijete. Vaše telo bo dobilo 84 različnih mineralov, ki jih telo potrebuje.

Slanico uporabimo tudi pri kuhanju. Za telo in želodčno sluznico je boljša kot uporaba soli v suhi obliki.

Vrč lahko uporabljate tudi za revitalizacijo vode in drugih tekočin. V izdelek natočite vodo in počakajte 3 minute. V tem času se voda revitalizira, povrne v svojo naravno šesterokotno strukturo in napolni z energijo. Takoj boste opazili razliko v okusu: postane mehka in nežna. Uporabljate pa ga lahko tudi za pripravo vitalnih juh, kruha, rižote in drugih jedi. Zelo ga priporočamo pri pripravi čaja, saj bo veliko bolj mehkega in prijetnega okusa. Vode iz vrča bodo vesele tudi rože, zelo se razbohotijo. Veliko ljudi pa sporoča, da jo obožujejo tudi njihovi otroci in hišni ljubljenčki. V dno vrča je vžgana bela roža življenja, ki revitalizirano slanico dodatno oplemeniti - širi zaznavanje ter odpira oči za nove priložnosti in nasvete. 

Vrč je energijski objekt, ki v prostor oddaja resonančno valovanje, kar blagodejno vpliva na atmosfero v prostoru ter na ljudi, živali in rastline v njem. Zato priporočamo, da imate vrč vedno na mizi oz. na vidnem mestu, da bo lahko deloval v vsej polnosti.

V lični leseni škatli so: vrč Cadus, približno kilogram kristalne himalajske soli Halite, pokrovček iz olivnega lesa in žlička iz olivnega lesa ter navodila za uporabo.

Tehnične podrobnosti
CENA 79,00 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
TEŽA (kg) 1.000000
PROIZVAJALEC NATURE'S DESIGN
VOLUMEN (L) 1,0
MATERIAL neosvinčeno steklo, primerno do 70 °C
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VRČ CADUS ZA SLANICO
Vaša ocena