VRČ CADUS S KRISTALI, 1 L

Na zalogi
KODA ARTIKLA
ND-001-027
60,50 €
Čas dobave:
1-3 dni

Eleganten vrč Cadus ima čudovito obliko, ki izhaja iz razmerij zlatega reza, je skladna s principi zlatega pravokotnika in sprejme liter tekočine. Priložen je steklen pokrov za zapiranje. Edinstven dizajn vrča izboljša tako biološko vrednost kot okus katerekoli tekočine, ki jo hranimo v njem.

V izdelek natočite vodo in počakajte 3 minute. V tem času se voda revitalizira, povrne v svojo naravno šesterokotno strukturo in napolni z energijo. Takoj boste opazili razliko v okusu: postane mehka in nežna.

Vrč je vsestransko uporaben. Seveda je v prvi vrsti namenjen pitju revitalizirane vode. Uporabljate pa ga lahko tudi za pripravo vitalnih juh, kruha, rižote in drugih jedi. Zelo ga priporočamo pri pripravi čaja, saj bo veliko bolj mehkega in prijetnega okusa. Vode iz vrča bodo vesele tudi rože, zelo se razbohotijo. Veliko ljudi pa sporoča, da jo obožujejo tudi njihovi otroci in hišni ljubljenčki.

Vrč je energijski objekt, ki v prostor oddaja resonančno valovanje, kar blagodejno vpliva na atmosfero v prostoru ter na ljudi, živali in rastline v njem. Zato priporočamo, da imate vrč vedno na mizi oz. na vidnem mestu, da bo lahko deloval v vsej polnosti.

V dnu vrča je prostor za kristale, kristali so vključeni v paket (vrečka z ametisti, roževci in kameno strelo - 50 g). Kristali oddajajo svoje vibracije skozi steklo, ki je energijsko odlično prevoden material in tako revitalizirano vodo dodatno obogatijo. 

Tehnične podrobnosti
CENA 60,50 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
TEŽA (kg) 1.000000
PROIZVAJALEC NATURE'S DESIGN
VOLUMEN (L) 1,0
MATERIAL neosvinčeno steklo, primerno do 70 °C
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VRČ CADUS S KRISTALI, 1 L
Vaša ocena