VAKUUMSKI VRČ

Na zalogi
KODA ARTIKLA
DA-002-038
12,40 €
Čas dobave:
1-3 dni

 

Vrč je namenjen celodnevnemu shranjevanju sveže pripravljenih sokov, shranjevanju različnih napitkov in mleka.

S tem, ko pijačo vakuumsko shranimo, njeno obstojnost, svežino in aromo podaljšamo. Sveže stisnjeni sokovi so namreč na oksidacijo zelo občutljivi in se pokvarijo že v nekaj urah.

Opomba: vakuumska črpalka je nujno potrebna za vakuumiranje in ob nakupu vakuumskega vrča ni priložena.

Volumen vakuumskega vrča je 1 liter (1000 ml). Njegova oblika (višina 27 cm, širina 14,5 cm in dolžina 10 cm) je še posebej prirejena za shranjevanje v vrata hladilnika. Vakuumska črpalka ni priložena.

Uporaba

  • Pred uporabo vakuumski vrč in njegov pokrov operite. Prepričajte se, da so robovi vrča, tesnila ter pokrovi čisti in suhi.
  • Ko ste vrč napolnili z vsebino, zavakumirajte. Vakuumsko črpalko nastavite natančno na ležišče okrog ventila na sredini pokrova.
  • Primite spodnji del črpalke. Z drugo roko držite njen zgornji del ter z večkratnimi pritiski in dvigi izsesajte zrak iz vrča.
  • Ko pride do upora, je ustvarjen vakuum.
  • Zavakuumiran vrč odprete tako, da s kazalcem odklonite ventil na pokrovu v poljubno smer (slišite šum zraka). Pokrov najlažje dvignete tako, da s palcem pritisnete na zadnji, za to oblikovani del pokrova.

Za vakuumiranje živila v vrču je nujno potrebna tudi vakuumska črpalka. Vakuum zelo upočasni, vendar ne more preprečiti oksidacije, zato zavakuumirana živila shranjujte v hladilniku

Čiščenje in vzdrževanje

Vakuumski vrč pomivate z običajnimi sredstvi za ročno pomivanje ali v pomivalnem stroju. Ne uporabljajte strgal, grobih gobic ter krp za čiščenje in močnih čistilnih sredstev. Za lažje čiščenje lahko pokrov odstranite tako, da ga izvlečete navzgor.

Materiali

Vakuumski vrč je narejen iz živilsko neoporečnih materialov, posoda je iz BPA FREE materiala. Tesnilo na pokrovu in ventil so iz silikona, ostali deli pa iz ABS plastike, kar zagotavlja dolgotrajnost in uporabnost izdelkov.

Vakuumski vrč Status je narejen iz živilsko neoporečnih materialov brez BPA. Eastman tritan je med najkakovostnejšimi materiali za shranjevanje živil ter ne prevzema barv in arom iz živil. Za vas to pomeni, da lahko brez skrbi uporabljate isti vrč za shranjevanje korenčkovega soka in mleka ali limonade in kaveTritan je zelo trpežen material, zato vam bo vakuumski vrč služil dolga leta, četudi ga boste pomivali v pomivalnem stroju.

Tehnične podrobnosti
CENA 12,40 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
TEŽA (kg) 1.000000
PROIZVAJALEC STATUS
BARVA BELA
VOLUMEN (L) 1,0
MATERIAL Kopoliester brez BPA
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VAKUUMSKI VRČ
Vaša ocena