UŽIVAJTE V NARAVI BREZ STRAHU PRED KLOPI - LONČAR, več avtorjev

Na zalogi
KODA ARTIKLA
KN-012-008
12,00 €
Čas dobave:
1-3 dni
Pravočasno spoznajte naravne rešitve, ki vam bodo morda prišle zelo prav.

V Sloveniji smo v samem evropskem vrhu po številu obolelih s klopnim meningitisom. O tem veliko pišejo tudi mediji. Veliko manj pa se omenja, da je verjetnost, da nas klop okuži z borelijo, vsaj dvajsetkrat večja.
V nekaterih delih Slovenije naj bi bila okužena že vsaka deseta oseba. Kar je najhuje, je dejstvo, da številke iz leta v leto rastejo. Ali se bo leto 2013 zapisalo v zgodovino po največjem številu obolelih ali pa lahko nekaj storimo, da ne bomo del te statistike?
Dobra novica je ta, da se odgovor skriva v nas samih. Ali ste vedeli, da je verjetnost, da se bo bolezen razvila, četudi smo okuženi, približno 30-odstotna? Zakaj eni zbolijo, drugi pa ne? V čem se tisti, ki so okuženi in ne zbolijo, razlikujejo od tistih, ki zbolijo?
Še bolj nas je zanimalo, kaj so tisti, ki so že zboleli, storili, da so danes zdravi. Dobro ste prebrali – spoznali smo veliko ljudi, ki so bili zaradi borelije v zelo slabem zdravstvenem stanju, pa so danes brez težav. Za vse je značilno, da so boreliozo premagali z naravnimi pristopi.
Pravočasno spoznajte naravne rešitve, ki vam bodo morda prišle zelo prav.

Mehka vezava, plastificirano.

Mere: 13 x 19 cm

Tehnične podrobnosti
CENA 12,00 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
TEŽA (kg) 0.182000
DIMENZIJE V MM (ŠXGXV) 13x19
ZALOŽBA Jasno in glasno
AVTOR KNJIGE Lončar, več avtorjev
ŠTEVILO STRANI 136
VEZAVA mehka
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:UŽIVAJTE V NARAVI BREZ STRAHU PRED KLOPI - LONČAR, več avtorjev
Vaša ocena