SUŠILNIK / DEHIDRATOR TRIBEST SEDONA Z 9 PLADNJI (COMBO SD-P9150)

Na zalogi
KODA ARTIKLA
DE-002-002
499,00 €
Dehidrator Tribest Sedona Combo je najnovejša revolucija med sušilci. S pomočjo najnovejše tehnologije TST - dvojno hitrostjo ali raw nastavitvijo sušenja je vsako delo še lažje. Omogoča dvojno nastavitev programske ure in dveh različnih temperatur sušenja. Najprej suši krajši čas na višji temperaturi kasneje pa dalj časa na nizki temperaturi (raw) vse avtomatsko, kar zagotavlja še bolj enostavno, priročno in učinkovito sušenje sadja, zelenjave ter presnih jedi.

Najsodobnejši sušilnik sadja in zelenjave SEDONA sedaj še z nadgradnjo SEDONA COMBO.

Z novim, revolucionarnim sušilcem/dehidratorjem Sedona, lahko izjemno učinkovito sušite svoje najljubše sadje in zelenjavo. Izbirate lahko sušenje v razponu 38 st. Celzija ter 68 st. Celzija. Sedona dehidrator deluje s pomočjo najnovejše in najbolj napredne  tehnologije, s čimer zagotavlja enostavno, zelo priročno in učinkovito sušenje. Sedona dehidrator omogoča, da si z digitalnim časovnikom lahko nastavite brezskrben čas sušenja do 150 ur in potem se avtomatsko izklopi. Sedona dehidrator upravlja z dvema neodvisnima mehanizmoma sušenja in tako zagotavlja enakomerno porazdelitev ogrevanega zraka, tako da se vsa živila sušijo enakomerno. 

V primerjavi z ostalimi sušilniki, v Sedoni zrak kroži horizontalno. Velika prednost takšnega načina sušenja je, da sezrak bolj enakomerno porazdeli po predalih dehidratorja. Sedona dehidrator omogoča tudi tihi način delovanja, tako da z zmanjšanjem hitrosti delovanja ventilatorja nastavite tudi na tiho delovanje. Enostavno pritisnete na gumb "nočno delovanje" in dehidrator se bo utišal in deloval z manj šuma. Prednji del dehidratorja, ki je narejen iz visoko kakovostnega kaljenega stekla,  omogoča tudi pogled na živila in celotni proces dehidriranja. Digitalna nastavitev temperature, ki jo ponuja dehidrator, omogoča izjemno natančno temperaturo sušenja znotraj dehidratorja, saj je proces voden z mikroprocesorjem, kar pomeni, da vaša živila ohranijo vse encime, vitamine in minerale. Kadar ne boste napolnili vseh predalov, ima tudi možnost nastavitve varčne porabe, s pritiskom na gumb "varčevanje z energijo". Celotna površina, na kateri lahko sušite svoje priljubljene jedi: 9423 cm2.

Nove nadgrajene značilnosti Sedona Combo:

- dvostopenjski zaporedni temperaturni timer (TST)

- okrepljena vrata in ročaj iz nerjavečega jekla

- notranja LED luč

- "debris mat" za enostavno čiščenje dna dehidratorja

Z dvostopenjskim zaporednim temperaturnim timerjem (TST) lahko nastavite v načinu FAST začetno temperaturo v prvih nekaj urah na 68°C, nato pa samodejno preklopi navzdol na način RAW na temperaturo 47°C ali manj za preostali čas dehidracije. Ta dvostopenjski način dehidriranja je koristen za živila, ki imajo višjo vsebnost vode in potrebujejo začetno višjo temperaturo za preprečevanje fermentacije. TST tudi skrajša čas dehidracije brez pregrevanja hrane. Načina FAST in RAW pa lahko delujeta tudi popolnoma ločeno, tako da lahko izbirate samo med enim ali drugim načinom dehidriranja in ga tako prilagodite posameznemu receptu.

Tehnične specifikacije:

  • Dimenzije: 43.3 cm x 50 cm x 37 cm (širina x dolžina x višina)
  • Teža: 10,6 kilograma
  • Moč: 230 V, 550 W
  • Garancija: 24 mesecev
  • Barva: črna
Tehnične podrobnosti
CENA 499,00 €
TEŽA (kg) 10.600000
PROIZVAJALEC TRIBEST
BARVA ČRNA
DIMENZIJE V MM (ŠXGXV) 43.3 cm x 50 cm x 37 cm
MOČ (W) 550
GARANCIJA (ŠT LET ZA MOTOR/OST. DELI) 2/2
ŠT. MREŽIC ZA PLADNJE 9
VELIKOST PLADNJEV (Š x G) 39 CM x 33 CM
ŠTEVILO PLADNJEV 9
POVRŠINA VSEH PLADNJEV (m2) 0.94
NAJNIŽJA TEMPERATURA SUŠENJA (°C) 38
NAJVIŠJA TEMPERATURA SUŠENJA (°C) 68
NASTAVLJANJE TEMPERATURE DIGITALNO
MAKSIMALNO ŠT. UR ZA PROGRAMSKO URO 99
NASTAVLJANJE PROGRAMSKE URE DIGITALNO
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:SUŠILNIK / DEHIDRATOR TRIBEST SEDONA Z 9 PLADNJI (COMBO SD-P9150)
Vaša ocena