SUŠILNIK / DEHIDRATOR TRIBEST SEDONA SD-P9000

Na zalogi
KODA ARTIKLA
DE-002-001
1-3 dni
499,00 €

Tribest Sedona dehidrator s pomočjo najnovejše tehnologije zagotavlja enostavno, priročno in učinkovito sušenje sadja, zelenjave in presnih jedi.

Sušilnik sadja in zelenjave SEDONA 

Z novim, revolucionarnim sušilcem/dehidratorjem Sedona, lahko izjemno učinkovito sušite svoje najljubše sadje in zelenjavo. Izbirate lahko sušenje v razponu 38 st. Celzija ter 68 st. Celzija. Sedona dehidrator deluje s pomočjo najnovejše in najbolj napredne  tehnologije, s čimer zagotavlja enostavno, zelo priročno in učinkovito sušenje. Sedona dehidrator omogoča, da si z digitalnim časovnikom lahko nastavite brezskrben čas sušenja do 150 ur in potem se avtomatsko izklopi. Sedona dehidrator upravlja z dvema neodvisnima mehanizmoma sušenja in tako zagotavlja enakomerno porazdelitev ogrevanega zraka, tako da se vsa živila sušijo enakomerno. 

V primerjavi z ostalimi sušilniki, v Sedoni zrak kroži horizontalno. Velika prednost takšnega načina sušenja je, da sezrak bolj enakomerno porazdeli po predalih dehidratorja. Sedona dehidrator omogoča tudi tihi način delovanja, tako da z zmanjšanjem hitrosti delovanja ventilatorja nastavite tudi na tiho delovanje. Enostavno pritisnete na gumb "nočno delovanje" in dehidrator se bo utišal in deloval z manj šuma. Prednji del dehidratorja, ki je narejen iz visoko kakovostnega kaljenega stekla,  omogoča tudi pogled na živila in celotni proces dehidriranja. Digitalna nastavitev temperature, ki jo ponuja dehidrator, omogoča izjemno natančno temperaturo sušenja znotraj dehidratorja, saj je proces voden z mikroprocesorjem, kar pomeni, da vaša živila ohranijo vse encime, vitamine in minerale. Kadar ne boste napolnili vseh predalov, ima tudi možnost nastavitve varčne porabe, s pritiskom na gumb "varčevanje z energijo". Celotna površina, na kateri lahko sušite svoje priljubljene jedi: 9423 cm2.

Tehnične specifikacije:

  • Dimenzije: 43.3 cm x 50 cm x 37 cm (širina x dolžina x višina)
  • Teža: 10,6 kilograma
  • Moč: 230 V, 550 W
  • Garancija: 24 mesecev
  • Barva: črna
Tehnične podrobnosti
CENA 499,00 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
TEŽA (kg) 10.600000
PROIZVAJALEC TRIBEST
IZBRANA BARVA ČRNA
NAMEN RABE DOMAČA RABA
DIMENZIJE V MM (ŠXGXV) 433×500×370
MOČ (W) 550
GARANCIJA (ŠT LET ZA MOTOR/OST. DELI) 2/2
GARANCIJA (ŠT. LET) 2
ŠT. MREŽIC ZA PLADNJE 9
VELIKOST PLADNJEV (Š x G) 39 CM x 33 CM
ŠTEVILO PLADNJEV 9
POVRŠINA VSEH PLADNJEV (m2) 0.9423
NAJNIŽJA TEMPERATURA SUŠENJA (°C) 38
NAJVIŠJA TEMPERATURA SUŠENJA (°C) 68
NASTAVLJANJE TEMPERATURE DIGITALNO
MAKSIMALNO ŠT. UR ZA PROGRAMSKO URO 99
NASTAVLJANJE PROGRAMSKE URE DIGITALNO
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:SUŠILNIK / DEHIDRATOR TRIBEST SEDONA SD-P9000
Vaša ocena

Priporočamo vam tudi: