SUŠILNIK / DEHIDRATOR TRIBEST SEDONA EXPRESS SD-P6780 PLADNJI IZ NERJAVEČEGA JEKLA

Ni na zalogi
KODA ARTIKLA
DE-002-004
1-3 dni
699,00 €
TRIBEST SEDONA EXPRESS SD-P6780 INOX dehidrator je nov model Sedona dehidratorjev, ki ga odlikuje najnovejša tehnologija TST - dvojna FAST ali RAW nastavitev sušenja, ki omogoča dvojno nastavitev timerja in dveh različnih temperatur sušenja. Najprej kratek čas na višji temperaturi (FAST) kasneje pa dalj časa na nizki temperaturi (RAW) vse avtomatsko, kar zagotavlja še bolj enostavno, priročno in učinkovito sušenje sadja, zelenjave ter presnih jedi. Dehidrator je ožji s kar 11 pladnji iz nerjavečega jekla. Za razliko od ostalih modelov ima en večji ventilator s filtrom.

TRIBEST SEDONA DEHIDRATOR EXPRESS SD-P6780 INOX

Nov model Tribest Sedona dehidratorjev s kar 11 pladnji iz nerjavečega jekla.

Z novim, revolucionarnim sušilcem/dehidratorjem Sedona, lahko izjemno učinkovito sušite svoje najljubše sadje in zelenjavo. Izbirate lahko sušenje v razponu 25 st. Celzija ter 38 st. Celzija. Sedona dehidrator deluje s pomočjo najnovejše in najbolj napredne  tehnologije, s čimer zagotavlja enostavno, zelo priročno in učinkovito sušenje. Sedona dehidrator omogoča, da si z digitalnim časovnikom lahko nastavite brezskrben čas sušenja do 150 ur in potem se avtomatsko izklopi. Sedona dehidrator upravlja z dvema neodvisnima mehanizmoma sušenja in tako zagotavlja enakomerno porazdelitev ogrevanega zraka, tako da se vsa živila sušijo enakomerno. 

V primerjavi z ostalimi sušilniki, v Sedoni zrak kroži horizontalno. Velika prednost takšnega načina sušenja je, da se zrak bolj enakomerno porazdeli po predalih dehidratorja. Sedona dehidrator omogoča tudi tihi način delovanja, tako da z zmanjšanjem hitrosti delovanja ventilatorja nastavite tudi na tiho delovanje. Enostavno pritisnete na gumb "nočno delovanje" in dehidrator se bo utišal in deloval z manj šuma. Prednji del dehidratorja, ki je narejen iz visoko kakovostnega kaljenega stekla,  omogoča tudi pogled na živila in celotni proces dehidriranja. Digitalna nastavitev temperature, ki jo ponuja dehidrator, omogoča izjemno natančno temperaturo sušenja znotraj dehidratorja, saj je proces voden z mikroprocesorjem, kar pomeni, da vaša živila ohranijo vse encime, vitamine in minerale. 

Značilnosti:

- dvostopenjski zaporedni temperaturni timer (TST)

- notranja LED luč

- 11 pladnjev iz nerjavečega jekla

- pladenj za ostanke za enostavno čiščenje dna dehidratorja

- en večji ventilator s filtrom

- ožji aparat (v primerjavi z modeloma Sedona in Sedona Combo)

Z dvostopenjskim zaporednim temperaturnim timerjem (TST) lahko nastavite v načinu FAST začetno temperaturo v prvih nekaj urah na 68°C, nato pa samodejno preklopi navzdol na način RAW na temperaturo 47°C ali manj za preostali čas dehidracije. Ta dvostopenjski način dehidriranja je koristen za živila, ki imajo višjo vsebnost vode in potrebujejo začetno višjo temperaturo za preprečevanje fermentacije. TST tudi skrajša čas dehidracije brez pregrevanja hrane. Načina FAST in RAW pa lahko delujeta tudi popolnoma ločeno, tako da lahko izbirate samo med enim ali drugim načinom dehidriranja in ga tako prilagodite posameznemu receptu.

Tehnične specifikacije:

  • Dimenzije: 30.5 cm x 44.5 cm x 35.6 cm (širina x dolžina x višina)
  • Teža: 10 kilogramov
  • Moč: 230 V, 450-500 W
  • Garancija: 24 mesecev
  • Barva: črna
Tehnične podrobnosti
CENA 699,00 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
TEŽA (kg) 10.000000
PROIZVAJALEC TRIBEST
IZBRANA BARVA ČRNA
MATERIAL brez BPA
NAMEN RABE DOMAČA RABA
DIMENZIJE V MM (ŠXGXV) 305 x 445 x 356
MOČ (W) 470
GARANCIJA (ŠT LET ZA MOTOR/OST. DELI) 2/2
ŠT. MREŽIC ZA PLADNJE 11
VELIKOST PLADNJEV (Š x G) 25,4 CM × 33,0 CM
ŠTEVILO PLADNJEV 11
POVRŠINA VSEH PLADNJEV (m2) 0,922
NAJNIŽJA TEMPERATURA SUŠENJA (°C) 25
NAJVIŠJA TEMPERATURA SUŠENJA (°C) 75
NASTAVLJANJE TEMPERATURE DIGITALNO
MAKSIMALNO ŠT. UR ZA PROGRAMSKO URO 99
NASTAVLJANJE PROGRAMSKE URE DIGITALNO
MATERIAL ZA MREŽICE Nerjaveče jeklo
MATERIAL ZA PLADNJE Nerjaveče jeklo
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:SUŠILNIK / DEHIDRATOR TRIBEST SEDONA EXPRESS SD-P6780 PLADNJI IZ NERJAVEČEGA JEKLA
Vaša ocena

Priporočamo vam tudi: