SUŠILNIK / DEHIDRATOR TAURO B. MASTER PLUS

Na zalogi
KODA ARTIKLA
DE-003-011
10.590,00 €
Čas dobave:
1-3 dni

Najbolj prostorna in vsestranska naprava za vsako proizvodnjo. 

LINIJA B MASTER PROFESIONALNIH SUŠILCEV

Sušilci so namenjeni podjetjem, kmetijam, pridelovalcem zdravilnih zelišč ipd. Profesionalni sušilci B-master so idealni za podjetja in kmetije, ki želijo želijo vnesti v svojo ponudbo nove izdelke. Na voljo sta dva modela: manjši B-master z elektronskim sistemom nadzora in sistemom ponovne cirkulacije; ter večji B-master plus: zmogljiv, prostoren in vsestranski, primeren za vsako proizvodnjo.  

B-MASTER PLUS

Najbolj prostorna in vsestranska naprava za vsako proizvodnjo. B-Master plus je opremljen z 72 pladnji v skupni površini 25,2 m²  in je najbolj vsestranski sistem za zahtevno sušenje (nosinost max 350 kg).  B master plus je opremljen z električnim grelnim sistemom s 5,1 Kw in je primeren za vse zahtevne proizvodnje z nastavitvijo delovne temperature do 65° C.

OSNOVNE KARAKTERISTIKE

  • 72 pladnjev dimenzije 70 cmx50 cm
  • maksimalna moč: - 3,4 kW 220 V 50/60 Hz enofazno - 5,1 kW 400 V 50/60 Hz trifazno (MOD. STANDARD) - 7,5 kW 400 V 50/60 Hz trifazno;
  • Moč električnih ventilatorjev 80 W; dimenzije električnih ventilatorjev 45 cm
  • zunanje dimenzije v mm (ŠxGxV): 1920x820x1750
  • okvirna kapaciteta: 350 kg  (kapaciteta je okvirna in lahko variira; odvisna je od vrste sušenega proizvoda)
  • elektronski regulator temeperature z LED zaslonom
  • napetost 400 V-50 hz;
  • B-master plus lahko kadarkoli povečate, tako da dodate še dodatni modul, priporočljivo je tudi povečati vir toplote.

BIOSEC: SUŠIMO NARAVNO 

Z Biosecom je sušenje kreativno, lahko in ekonomočno. Biosec sušilci so italijanske izdelave in dopolnjujejo vašo prehrano z izvrstnimi in zdravimi produtki. Z Biosecom  se okusi sadja, zelenjave, gob in zelišč ohranjajo in nosijo pečat tradicije na nov in izviren način. 

Z Biosecom je mogoče dolgoročno ohraniti najboljše izdelke iz narave, jih ustaviti v času in uživati skozi celo leto. vento

HORIZONTALNO KOT VETER

Biosec uporablja zrak in toploto, zaradi tega je učinkovit in prihrani. Edinstven pri Biosecu je horizontalen pretok zraka. Zrak prosto kroži po celotni površini sušenih proizvodov, kar pomeni enakomerno sušenje in optimalno izkoriščanje toplote. Mnogi sušilniki, imajo sistem vertikalnega toka zraka; zrak se tako premika od spodaj navzgor. Šibka točka sistema je, da se ob prehodu zraka od spodaj navzgor  tudi voda oz. para premikata proti zgornjim pladnjem in se tako produkti tam počasneje in napačno sušijo. Zato ste pri teh sušilnikih prisiljeni premeščati pladnje, ker se produkti na zgornjih  pladnjih sušijo slabše. 

Tehnologija Tauro se je temu izognila s sistemom vodoravnega toka zraka. Zrak se premika enakomerno po vseh živilih nameščenih v sušilniku, tako v zgornjih kot v spodnjih etažah. Pladnje lahko napolnite do konca, pa to ne bo oviralo prostega prehoda zraka. 

TEMPERATURNO OBMOČJE

Vsi modeli Biosec dehidratorjev se ponašajo  s širokim temperaturnim območjem: od 20°C do 68°C

TAURO SUŠILNIKI: POSUŠIMO, DA SHRANIMO 

Od leta 1987 se Tauro posveča proizvodnji aparatov za sušenje sadja, vrtnin, gob, zelišč in drugih živil. Sistemi za sušenje so skonstruirani tako, da garantirajo kar najboljši možni rezultat, obenem spoštujejo naravne zakone, z jasno idejo pomembnega cilja: zagotoviti uporabniku maksimalno kvaliteto posušenega proizvoda. 

Energetsko varčno, ekološko, kvalitetno in s spoštovanjem do hrane so vrednote o katerih se danes veliko govori in so baza in temelj naše prihodnosti. Vrednote, ki so že skoraj trideset let v središču projektov Tauro. 

Prvi sušilnik Tauro, je rojen iz ustvarjalnosti in kreativnosti skoraj 30 let nazaj, tistih, ki so dnevno živeli z naravo, pokrajino, vrtom in sadovnjakom. Iz te ideje se je rodil sušilnik Tauro pri katerem je bil in je vedno povdarek na razvoju in motu: ostati zvest svojim vrednotam. 

Vsi sušilniki so rojeni v tovarni CAMISCANO v Vicentinu. Vse elemente sušilnika so izdelali lokalni partnerji, ki jim zaupamo. Kakovost, ki se odraža v vsakem sušilniku prijaha iz proizvodnje Tauro. 

Tehnične podrobnosti
CENA 10.590,00 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
TEŽA (kg) 250.000000
PROIZVAJALEC TAURO ESSICCATORI
MODEL ARTIKLA TAURO MASTER
BARVA NERJAVEČE JEKLO
NAMEN RABE KOMERCIALNA RABA
DIMENZIJE V MM (ŠXGXV) 1800 x 1750 x 800
MOČ (W) 3500
ŠT. MREŽIC ZA PLADNJE /
VELIKOST PLADNJEV (Š x G) 70 CM × 50 CM
ŠTEVILO PLADNJEV 72
POVRŠINA VSEH PLADNJEV (m2) 25,2
NAJNIŽJA TEMPERATURA SUŠENJA (°C) 20
NAJVIŠJA TEMPERATURA SUŠENJA (°C) 68
NASTAVLJANJE TEMPERATURE DIGITALNO
NASTAVLJANJE PROGRAMSKE URE DIGITALNO
MATERIAL ZA PLADNJE nerjaveče jeklo
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:SUŠILNIK / DEHIDRATOR TAURO B. MASTER PLUS
Vaša ocena