SUŠILNIK / DEHIDRATOR EXCALIBUR 4548 CDFB; 5 P., DIG. PROG. URA, ČRN, PROZ. VRATCA

Na zalogi
KODA ARTIKLA
DE-001-019
379,00 €
Čas dobave:
1-3 dni

Ta model sušilnika Excalibur z petimi pladnji je opremljen s 48 urno programsko uro in pladnji skupne velikosti 0,74 m² sušilne površine, kar večinoma zadostuje za družinsko sušenje sadja, zelenjave in za pripravo drugih delikates. Sušilnik ima prozorna vratca in digitalni zaslon.

Sušilnik / dehidrator Excalibur® 4548 CDFB, se ponaša z 48-urno digitalno programsko uro, s 5. pladnji in prozornimi vratci, da boste lahko videli napredek sušenja, ne da bi prekinili sam proces sušenja z odpiranjem vratc. Programska ura omogoča poleg nastavitve daljšega časa sušenja (48 ur), tudi nastavitev dveh različnih časov sušenja pri različnih temperaturah, s čimer bo sušenje še hitrejše. Hkrati bo sušenje potekalo sedaj še bolj brezskrbno. Če želite pospešiti sušenje je dovolj, da na začetku za določen čas sušite pri višji temperaturi. Nato temperaturo znižate na željeno. Po zaključku 1. faze sušenja se temperatura avtomatsko zniža, po zaključku 2. faze pa se dehidrator popolnoma izklopi.

Model 4548CDB ima skupno površino 0,74 m², 18cm ventilator, nastavljiv termostat od 35 °C do 74 °C, Hyperwave ™ patentirano tehnologijo, in Parallex horizontalni pretok zraka.

Excalibur dehidrator odstranjuje vodo iz hrane z neprekinjenim kroženjem termostatsko nadzorovanega-toplega zraka. Sušimo lahko zelo različna živila, od svetlih zlatih jeder sveže koruze do obročev sladkega ananasa. Rezine govedine, piščanca, rib ali celo divjačino lahko enostavno posušimo v doma narejen koščke sušenega mesa ali popularni "jerky". Sadni pire posušimo v živo obarvan, prigrizek ali sadno rolo. Naredite lahko tudi jušne mešanice, zeliščne in začimbne mešanice, jogurt, umetniške in obrtne izdelke ... pa tudi odlične zdrave in naravne dobrote za vaše hišne ljubljenčke. Stroški sušenja z vašim sušilnikom / dehidratorjem Excalibur® so približno 3 - 6 centov na uro. Z uporabo vašega dehidratorja se bo kmalu pokazala, da se v primerjavi s tradicionalnimi metodami, konzerviranjem ali zamrzovanjem, investicija zelo hitro povrne.

Specifikacija:

  • Model: 4548CDFB
  • Dimenzije v cm: 24 x 43,2 x 48,3
  • Teža: 7,48 kg
  • Moč sušilnika: 400 W
  • Temperaturni obseg: 35°C - 74°C
  • Število pladnjev: 5
  • Površna pladnjev: 35,5 cm x 35,5 cm
  • Barva: črna
  • Garancija: 5 let

 

Na sušilniku Excalibur smo visoko ocenili nekaj lastnosti, zaradi katerih je le-ta v naši razvrstitvi dobil prednost pred drugimi sušilniki sadja in zelenjave. 
Na prvo mesto nesporno sodi umeščenost motorja na mesto, kjer mu ne grozi nobeno iztekanje tekočin iz bolj sočnih surovin, kar je ponavadi težava pri sušilnikih z motorjem v spodnjem delu. Pri takšni razporeditvi se enostavno izognemo kratkemu stiku motorja in zasušenim sokovom, ki bi sicer lahko postali gojišče za sadne mušice.
Drugo prednost vidimo v uporabi sušilnih pladnjev. Te lahko enostavno vzamemo iz sušilnika, podobno kot pri pladnjih v pečici, in s tem pripravimo primerno mesto za sušenje večjih kosov živil (kar je pri zložljivih sušilcih okrogle oblike nemogoče). Za razliko od konkurenčnih sušilcev so tu pladnji kvadratni in brez sredinskih odprtin, kar omogoča enostavnejše sušenje rulad iz zmešanega sadja in zelenjavnih krekerjev. 
Pozitivno ocenjujemo tudi enostavno rokovanje z vratci, ki jih zlahka odstranite in ponovno postavite nazaj. 
Ta model ima tudi prozorna vratca, prek katerih lahko spremljate proces sušenja, brez toplotnih izgub.

Novost v primerjavi z ostalimi dehidratorji Excalibur za domačo uporabo, je digitalna nastavitev temperature in programske ure. Digitalna nastavitev omogoča dve nastavitvi za čas in temperaturo sušenja, kar še dodatno skrajša sušenje.

Tehnične podrobnosti
CENA 379,00 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
TEŽA (kg) 7.480000
PROIZVAJALEC EXCALIBUR
MODEL ARTIKLA EXCALIBUR 4548CDFB
BARVA ČRNA
NAMEN RABE DOMAČA RABA
DIMENZIJE V MM (ŠXGXV) 24 x 43,2 x 48,3
MOČ (W) 400
GARANCIJA (ŠT LET ZA MOTOR/OST. DELI) 5/5
ŠT. MREŽIC ZA PLADNJE 5
VELIKOST PLADNJEV (Š x G) 38,5 CM x 38,5 CM
ŠTEVILO PLADNJEV 5
POVRŠINA VSEH PLADNJEV (m2) 0,63
NAJNIŽJA TEMPERATURA SUŠENJA (°C) 35
NAJVIŠJA TEMPERATURA SUŠENJA (°C) 74
NASTAVLJANJE TEMPERATURE DIGITALNO
MAKSIMALNO ŠT. UR ZA PROGRAMSKO URO 99
NASTAVLJANJE PROGRAMSKE URE DIGITALNO
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:SUŠILNIK / DEHIDRATOR EXCALIBUR 4548 CDFB; 5 P., DIG. PROG. URA, ČRN, PROZ. VRATCA
Vaša ocena