STEKLENICA LAGOENA, 0,5 L

Na zalogi
KODA ARTIKLA
ND-001-015
1-3 dni
30,90 €

Trendovska in praktična steklenica za vodo je izdelana ročno, s steklopihaškim postopkom. Oblikovana je po pravilu zlatega reza in omogoča, da se navadna voda iz pipe po 3 minutah spremeni v lepo strukturirano vodo, kakršno najdemo v naravi. Voda, revitalizirana v steklenici Lagoena, je polna naravne energije. Je mehka kot studenčnica.

V steklenico natočite vodo in počakajte 3 minute. V tem času se voda revitalizira, povrne v svojo naravno šesterokotno strukturo in napolni z energijo. Takoj boste opazili razliko v okusu: postane mehka in nežna.

Steklenica je vsestransko uporabna. Seveda je v prvi vrsti namenjena pitju revitalizirane vode. Uporabljate pa jo lahko tudi za pripravo vitalnih juh, kruha, rižote in drugih jedi. Zelo jo priporočamo pri pripravi čaja, saj bo veliko bolj mehkega in prijetnega okusa. Vode iz steklenice bodo vesele tudi rože, zelo se razbohotijo. Veliko ljudi pa sporoča, da jo obožujejo tudi njihovi otroci in hišni ljubljenčki.

Steklenica je iz recikliranega in novega stekla. Nedrseč ovoj iz naravne plute je zelo prijeten na otip in varuje steklenico ter pomaga ohranjati temperaturo. Dve polovici plute skupaj držita dve elastiki iz naravnega kavčuka. Pred čiščenjem steklenice ovoj zlahka odstranimo - v le dveh potezah: odstranimo elastiki in nato pluto. Steklenica ima lesen pokrovček na navoj, ki dobro tesni. Notranji del zamaška je iz lesne bio mase. Ob uporabi se zamašek sčasoma izrabi, kar je normalen pojav in možno ga je dokupiti.

POMEMBNO: Lesenega pokrovčka nikoli ne čistite pod tekočo vodo ali v pomivalnem stroju, ampak le z vlažno krpo, sicer se poškoduje.

Volumen: 0,5 litra

Izdelava: ročno delo - tradicionalno steklopihaštvo

Material: neosvinčeno steklo, primerno do 70 °C

Osupljive lastnosti vode

Roža življenja

Zlati rez

Testi

Tehnične podrobnosti
CENA 30,90 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
TEŽA (kg) 0.500000
PROIZVAJALEC NATURE'S DESIGN
VOLUMEN (L) 0.5
MATERIAL neosvinčeno steklo, primerno do 70 °C
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:STEKLENICA LAGOENA, 0,5 L
Vaša ocena

Priporočamo vam tudi: