STEKLENICA LAGOENA Z BELO ROŽO ŽIVLJENJA 0,5L

Na zalogi
KODA ARTIKLA
ND-001-015
29,90 €

Trendovska in praktična steklenica za vodo je izdelana ročno, s steklopihaškim postopkom. Oblikovana je po pravilu zlatega reza in omogoča, da se navadna voda iz pipe po 3 minutah spremeni v lepo strukturirano vodo, kakršno najdemo v naravi. Voda, revitalizirana v steklenici Lagoena, je polna naravne energije. Je mehka kot studenčnica.


Na dnu steklenice je odtisnjena bela roža življenja, ki vodo dodatno obogati - povečuje širino zaznavanja, odpira oči za nove priložnosti. Nedrseč ovoj iz naravne plute je zelo prijeten na otip in varuje steklenico. Pred čiščenjem steklenice ovoj zlahka odstranimo - v le dveh potezah. Steklenica ima lesen pokrovček na navoj, ki dobro tesni. Notranji del zamaška je iz lesne bio mase.


POMEMBNO: Lesenega pokrovčka nikoli ne čistite pod tekočo vodo ali v pomivalnem stroju, ampak le z vlažno krpo, sicer se poškoduje.

V steklenico natočite vodo in počakajte 3 minute. V tem času se voda revitalizira, povrne v svojo naravno šesterokotno strukturo in napolni z energijo. Takoj boste opazili razliko v okusu: postane mehka in nežna.

Steklenica je vsestransko uporabna. Seveda je v prvi vrsti namenjena pitju revitalizirane vode. Uporabljate pa jo lahko tudi za pripravo vitalnih juh, kruha, rižote in drugih jedi. Zelo jo priporočamo pri pripravi čaja, saj bo veliko bolj mehkega in prijetnega okusa. Vode iz steklenice bodo vesele tudi rože, zelo se razbohotijo. Veliko ljudi pa sporoča, da jo obožujejo tudi njihovi otroci in hišni ljubljenčki.


 

Vodni kristal iz steklenice Lagoena

 

Osupljive lastnosti vode

Roža življenja

Zlati rez

Testi

Tehnične podrobnosti
CENA 29,90 €
TEŽA (kg) 1.000000
PROIZVAJALEC NATURE'S DESIGN
VOLUMEN (L) 0.5
MATERIAL neosvinčeno steklo, primerno do 70 °C
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:STEKLENICA LAGOENA Z BELO ROŽO ŽIVLJENJA 0,5L
Vaša ocena