SPECIALNA ŠTIHARICA ZA VRTNE ROBOVE , VRT OBILJA

Na zalogi
KODA ARTIKLA
VO-002-106
34,90 €
Čas dobave:
1-3 dni

Vrtna štiharica kakršne še niste videli. Ni namenjena prekopavanju vrta, temveč negovanju meje med zelenico in vrtom. Kolikokrat se zgodi, da vrt skozi sezono postaja čedalje manjši, ko se trava iz zelenice širi na vrtne grede? Z nazobčanimi rezili se hitro zapiči v tla in odreže korenine trave. Polkrožna oblika omogoča tudi, da štiharico vlečemo, ne zgolj zapičimo v tla. Orodje je izdelano robustno iz nerjavečega jekla. Oblikovana in kvalitetno izdelana v Sloveniji. Orodje je že nasajeno na polakirano držalo iz jesenovega lesa s posebnim T-ročajem za lažje delo z orodjem.

KAJ JE SPECIALNA ŠTIHARICA ZA VRTNE ROBOVE ?

Specialna vrtna štiharica ni namenjena prekopavanju vrta, temveč negovanju meje med zelenico in vrtom. Kolikokrat se zgodi, da vrt skozi sezono postaja čedalje manjši, ko se trava iz zelenice širi na vrtne grede? Z nazobčanimi rezili se hitro zapiči v tla in odreže korenine trave. Polkrožna oblika omogoča tudi, da štiharico vlečemo, ne zgolj zapičimo v tla.

Orodje je izdelano iz 100% nerjavečega jekla (rostfrei). Oblikovan in kvalitetno izdelan v Sloveniji. Orodje je že nasajeno na polakirano držalo iz slovenskega jesenovega lesa.

KAKO JO UPORABLJAMO ?

Z nazobčano štiharico zarežemo v zemljo in hkrati prerežemo korenine trave. S tem tudi ustvarimo jarek, ki preprečuje, da se trava širi na vrtne grede.

Od marca do oktobra vsaj enkrat mesečno negujemo vrtni rob, saj so rodovitna vrtna tla za travo izjemno mamljiva in se nenehno širi.


Nega-vrtnih-robov-s-specialno-stiharico-1-rotated

GARANCIJA SPECIALNE ŠTIHARICE ZA VRTNE ROBOVE

Takoj ob nakupu izdelka je zagotovljena kar 10-letna garancija na kovinski del in 1-letna garancija na leseni del na funkcionalnost pri uporabi orodja za domačo uporabo.

Več o garanciji: GARANCIJA IZDELKOV

TEHNIČNE KARAKTERISTIKE:

  • Material ogrodja: nerjaveče jeklo
  • Material rezila: nerjaveče jeklo
  • Material držala: slovenski jesen, polakiran
  • Skupna dolžina orodja: 99 cm
  • Skupna teža: 0,95 kg
  • Širina rezila: 220 mm
Tehnične podrobnosti
CENA 34,90 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
TEŽA (kg) 0.950000
PROIZVAJALEC VRT OBILJA
DIMENZIJE V MM (ŠXGXV) 80×26×1600
GARANCIJA (ŠT. LET) 10 let na kovinski del / 1 leto na leseni del
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:SPECIALNA ŠTIHARICA ZA VRTNE ROBOVE , VRT OBILJA
Vaša ocena