SOKOVNIK SANA JUICER BY OMEGA EUJ-808

Ni na zalogi
KODA ARTIKLA
EUJ-808
Čas dobave:
Ni več dobavljiv
Najnovejši model vertikalnega sokovnika s počasnimi obrati 43 obr/min.

Sana EUJ-808 je po uspešnem vodoravnem sokovniku Sana EUJ-707 drugi izdelek, ki je rezultat sodelovanja med podjetjem Omega in Sana Products. Sana 808 ima več inovativnih lastnosti, zaradi katerih je najboljši vertikalni sokovnik na trgu. Nova zasnova sokovnika Sana EUJ-808 je kompaktna, sodobna in učinkovita. Ne samo, da iztisne maksimalno količino soka iz sadja in zelenjave, ampak zaradi nižjih vrtljajev naredi sok tudi bolj zdrav.

Sana EUJ-808 učinkovito soči, sadje, zelenjavo, listnato zelenjavo, in celo pšenično travo. Sokovnik naredi odličen sok skoraj brez pulpe in pene. Poleg tega Sana EUJ-808 naredi okusno mleko iz oreškov. Če so vam je všeč Smoothie napitki, lahko EUJ-808 uporabite za mešanje zamrznjenega sadja, jogurta, mleka, in celo avokada. Ker ima pokrovček, ki zatesni izhod za sok, lahko različne sestavine zmešamo skupaj, preden jih natočimo v kozarec.

Novi vijak z dvema reziloma je izdelan iz visoko trpežnega materiala GE ultem. Vsi deli EUJ-808 so brez BPA. Avtomatski izmet kaše vam omogoča, da lahko sočite neprekinjeno. Zaradi nizkih vrtljajev je sokovnik Sana EUJ-808 izredno tih. Druga prednost pri EUJ-808 je avtomatski sistem za čiščenje. Ta sistem nenehno čisti zunanji del cedila, preprečuje nabiranje vlaken na cedilu in s tem sokovnik iztisne tudi večjo količino soka. Po končanem sočenju sledi postopek čiščenja, ki pa je še hitrejši in enostavnejši kot pri predhodnih modelih vertikalnih sokovnikov.

V kompletu prejmete dve cedili: fino in grobo. Če so vam všeč koščki v soku, lahko uporabite grobo cedilo. Najbolj pogosto se grobo cedilo uporablja pri sočenju mehkega sadja kot so: pomaranče ali ananasa. Fino cedilo uporabite za vse ostale sestavine in kadar želite bolj bister sok.

Sokovnik_Sana_808-rde_i_4

NIŽJI OBRATI IN DVOJNO REZILO NA VIJAKU

Novi vertikalni sokovnik Sana EUJ-808 je sokovnik s povsem novo tehnologijo počasnega sočenja. Z revolucionarno nizkimi obrati, samo 43 obratov na minuto, deluje s skoraj polovico hitrosti prvotnih "počasnih" vertikalnih sokovnikov. Ta nizka hitrost, v kombinaciji s tesno prilegajočim novim vijakom z dvojnim rezilom, pomeni več soka iz sadja in zelenjave. Vlakna so nasekljana na manjše delce, kar pomeni bolj gladek in bolj hranilen sok. Počasno in nežno stiskanje ohranja za zdravje pomembne encime nedotaknjena, zmanjšuje kopičenje toplote, upočasnjuje oksidacijo in povečuje rok uporabnosti soka.

KOMPAKTEN IN ELEGANTEN

Sokovnik Sana 808 je zasnovan elegantno, da je privlačen za evropski okus in ima zasnovo vrhunskega espresso aparata. Vse podrobnosti so dodelane do podrobnosti, sama enota pa pa deluje izredno kompaktna. Njegova vertikalna oblika omogoča, da zavzame zelo malo prostora na pultu.

Sokovnik_Sana_808-rde_i_2
Sokovnik_Sana_808-rde_i_3

VRHUNSKE FUNKCIJE

V kompletu prejmete dve cedili: fino in grobo, s katerima lahko dosegate vrhunske rezultate iz različnih sestavin. Sana EUJ-808 učinkovito soči, sadje, zelenjavo, listnato zelenjavo, in celo pšenično travo. Sokovnik naredi odličen sok skoraj brez pulpe in pene. Poleg tega Sana EUJ-808 naredi okusno mleko iz oreškov. Če so vam je všeč Smoothie napitki, lahko EUJ-808 uporabite za mešanje zamrznjenega sadja, jogurta, mleka, in celo avokada. Ker ima pokrovček, ki zatesni izhod za sok, lahko različne sestavine zmešamo skupaj, preden jih natočimo v kozarec.

GLAVNE ZNAČILNOSTI

  • Vijak z dvojnim rezilom in nizki obrati zmanjšujeta peno in oksidacijo.

  • Tiho delovanje pri 43 vrt / min.

  • Motor z velikim navorom.

  • Napreden sistem za izhod pulpe za bister sok.

  • Vključen sistem za čiščenje cedila med delovanjem.


  • Fino cedilo za najbistrejši sok za večino pridelkov.
  • Grobo cedilo za zahtevnejše sestavine, za mehko sadje ali kašasti sok.

  • Pokrovček izhoda za sok za mešanje sokov in enostavno čiščenje.

  • Brez BPA.

  • Izdelano v Južni Koreji.

Tehnične podrobnosti
ČAS DOBAVE Ni več dobavljiv
TEŽA (kg) 6.800000
PROIZVAJALEC SANA
MODEL ARTIKLA SANA 808
NAČIN SOČENJA VERTIKALNI Z ENIM VIJAKOM
NAMEN RABE DOMAČA RABA
DIMENZIJE V MM (ŠXGXV) 236 x 240 x 398
MOČ (W) 150
ŠT. OBRATOV/min 43
GARANCIJA (ŠT LET ZA MOTOR/OST. DELI) 10/5
OCENA ENOSTAVNOSTI ČIŠČENJA (1-5) 4
OCENA BISTROSTI SOKA (1-5) 4
OCENA KVALITETE SOKA (1-5) 4
OCENA SOČENJA ZA LISTNATO ZELENJAVO/ZELIŠČA/TRAVE (1-5) 4
OCENA SOČENJA ZA MEHKO SADJE/JAGODIČEVJE (1-5) 5
OCENA SOČENJA ZA TRDO SADJE/KORENASTO ZELENJAVO (1-5) 4
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:SOKOVNIK SANA JUICER BY OMEGA EUJ-808
Vaša ocena
Blog objave (1)