SOKOVNIK SANA JUICER 707

Na zalogi
KODA ARTIKLA
SANA 707
Že od 499,00 €
Čas dobave:
3-5 dni

Najboljši enovijačni sokovnik brez BPA, s povečano odprtino za vstavljanje, dodatnim cedilom za sadje, z dolgo garancijo, enostaven za čiščenje, s stekleno posodo za sok ter posodo za pulpo iz nerjavečega jekla. S opcijskim kompletom za stiskanje olja Sana boste z lahkoto stiskali olje kar doma.

Sana 707 je najbolj prodajani sokovnik podjetja Sana. Sana 707, tako kot vsi sokovniki tega proizvajalca, je zasnovan posebej za evropske potrošnike.

Sokovnik Sana je enovijačni sokovnik opremljen z močnim el. motorjem. Sokovnik zmore temeljito prežvečiti rastlinska vlakna ter na ta način popolnoma iztisniti vitamine, encime in minerale iz sadja, zelenjave ter pšenične trave.

Dvostopenjski sistem sočenja zagotavlja maksimalno učinkovitost, medtem pa nizki obrati (63 obratov/min.) ne povzročajo penjenja kot centrifugalni sokovniki, ne povzročajo zamašitev in tudi ne segrevanje soka. Prednosti sokovnika so velik izkoristek, suha pulpa, večja odprtina za vstavljanje, nova moderna oblika, štiri stabilne noge in tiho delovanje.

Živi encimi v soku, ki ga naredi sokovnik Sana, zagotavljajo svež in vitalni sok, ki ohranja izgled, okus in hranila do 48 ur, v kolikor ga hranimo v hladilniku. Sok iz običajnega sokovnika se zelo hitro pokvari. Eden izmed načinov, po čemer lahko prepoznamo pokvarjenost soka pri sokovnikih z visoko hitrostjo sočenja, so rjavi mehurčki na robu kozarca. To pomeni, da sok ni več vitalen.

Sana_EUJ707_EUJ702-VIJOLI_EN-4

OSUPLJIVA OBLIKA

Sana 707 je bila zasnovana tako, da je združila funkcionalnost v prijeten dizajn. Končni rezultat je čudovit izdelek. Mehke krivulje in odsotnost trdih robov resnično naredijo ta sokovnik, da izstopa v pozitivnem smislu. Vsak vidik tega sokovnika je vrhunske kakovosti. Materiali, uporabljeni pri njegovi izdelavi, so najboljši v razredu. Izdelava je odlična - vse je izdelano v zelo natančnih tolerancah. Že na prvi pogled je očitno, da je izredno trden in dobro izdelan. To je tudi edini vrhunski sokovnik, ki je na voljo v najrazličnejših barvah. Z 10 dizajnerskimi odtenki v treh serijah - sijajni, pastelni in mat - obstaja barva za vsak dekor.

TRIJE NASTAVKI ZA NAJVEČJO PRILAGODLJIVOST

Na voljo je z dvema nastavkoma za sočenje. Večina vodoravnih sokovnikov ima samo en nastavek za sočenje, včasih imajo tudi nastavek za mletje. Sana 707 vključuje tako standardno fino cedilo, ki daje zelo fin, bister sok, kot tudi grobo cedilo, ki naredi gostejši sok. Grobo cedilo mu omogoča tudi sočenje mehkejšega sadja, kot so jagode in ananas, ki drugim horizontalnim sokovnik povzročajo težave. Hkrati omogoča pripravo sokov iz sestavin, ki vsebuje peške in bi lahko provzročle zamašitev finega cedila kot je: grozdje, aronija, rakitovec itd. Sokovnik Sana 707 se ne uporablja samo za sočenje; z lahkoto spremeni oreščke v maslo, iztisne testenine, grisine, melje kavo, začimbe, zelišča in česen, naredi kašice za otroke ter mleko iz soje, oreščkov ali žit. Sokovnik Sana 707 lahko uporabite za pripravo zelo okusnih in zdravih sokov in prigrizkov, katere bodo vsi vzljubili.

Sana_EUJ707-1
Sana_EUJ707-2

VRHUNSKI DODATKI

Vsi sokovnik s katerimi imamo izkušnje, so opremljeni s plastičnimi posodami za sok in posodami za pulpo. Sana 707 je opremljen z masivno stekleno posodo za sok ter s sitom na vrhu in posodo za pulpo iz nerjavečega jekla.

PREPROSTO SESTAVLJANJE, VZDRŽEVANJE IN ČIŠČENJE

Sokovnik Sana 707 je bil zasnovan tako, da je čim bolj prijazen uporabniku. Ima malo delov, ni trdih vogalov ali težko dostopnih mest. Čiščenje stroja po sočenju traja le 1-2 minuti - le sperite ga pod tekočo vodo in s priloženo krtačo odstranite vso ostanke iz nastavka za sočenje.

Sana_EUJ707_EUJ702-VIJOLI_EN-3
Sana_EUJ707_EUJ702-VIJOLI_EN-2

OPCIJSKI NASTAVEK ZA STISKANJE OLJ

Z opcijskim nastavkom za stiskanje olj EUJ 702 postane sokovnik Sana 707 tudi stiskalnica za hladno stiskano olje. Stiskalnica za olje Sana EUJ-702 vam omogoča, da kar doma pripravite hladno stisnjeno olje iz semen (lan, sezam, sončnice, bučnice, oljna ogrščica, konoplja, mak, svetlin, črna kumina), zatem iz kokosa (dehidrirani koščki) in oreškov (mandlji, pinjole, orehi, lešniki, arašidi, indijski oreški, brazilski oreški, pistacija in makadamija). Iz ovsa lahko pripravite celo ovsene kosmiče. Stiskalnica je zelo robustna, narejena je iz nerjavečega jekla. Za več informacij o stiskalnici klikni tukaj

NOVI NOSTAVEK ZA BOLJŠI IZKORISTEK ZELENE

Nov gumb za nastavljanje pritiska za sokovnik Sana 707 je narejen za sočenje zelene in poveča izkoristek soka zelene od 10 % do 15 %, odvisno od kakovosti zelene. Preprosto vstavite nov gumb za zeleno z notranje strani v končni pokrov. To je poceni in preprost način, da iz vsakega stebla zelene iztisnete več svežega soka.

SEEDR
Sana_EUJ707-4

DODATKI VKLJUČENI V PAKET:

 • fino in grobo cedilo
 • nastavek za mletje
 • šobe za testenine (1× tanki špageti, 1× sredni špageti in 1× rezance) in grisine
 • steklena posoda za sok
 • posoda za pulpo iz nerjavečev jekla
 • dodatno sito za sok
 • ščetka za čiščenje
 • potiskač
 • navodila v slovenščini in angleščini

* gumb za zeleno ni vključen v paket in ga lahko po želji dokupite

GLAVNE ZNAČILNOSTI:

 • Počasno delovanje z le 63 obrati/minuto in enojni polž zmanjšuje peno in oksidacijo
 • Tiho delovanje
 • Komercialni 200-vatni motor z 10-letno garancijo
 • Dva nastavka za sočenje za trde in mehke sestavine
 • Posoda za pulpo iz nerjavečega jekla in masivna steklena posoda za sok


 • Nastavek za mletje za masla iz oreščkov, mandljevo mleko, omake in še več
 • Set šob za testenine za različne oblike rezancev in šoba za grisine
 • Široka odprtina za vstavljanje z velikim pladnjem za sestavine
 • Izdelano v Južni Koreji
 • Izdelano brez BPA
Tehnične podrobnosti
ČAS DOBAVE 3-5 dni
TEŽA (kg) 5.700000
NAMEN RABE DOMAČA RABA
GARANCIJA (ŠT LET ZA MOTOR/OST. DELI) 10/5
NAČIN SOČENJA HORIZONTALNI Z ENIM VIJAKOM
PROIZVAJALEC SANA
MODEL ARTIKLA SANA 707
ŠT. OBRATOV/min 63
MOČ (W) 200
ČASOVNA OMEJITEV (minute) 30
MATERIAL kopoliester brez BPA, GE ULTEM
DIMENZIJE V MM (ŠXGXV) 187 x 420 x 320
OCENA ENOSTAVNOSTI ČIŠČENJA (1-5) 5
OCENA BISTROSTI SOKA (1-5) 4
OCENA KVALITETE SOKA (1-5) 4
OCENA SOČENJA ZA LISTNATO ZELENJAVO/ZELIŠČA/TRAVE (1-5) 4
OCENA SOČENJA ZA MEHKO SADJE/JAGODIČEVJE (1-5) 4
OCENA SOČENJA ZA TRDO SADJE/KORENASTO ZELENJAVO (1-5) 4
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:SOKOVNIK SANA JUICER 707
Vaša ocena
Blog objave (1)