SOKOVNIK SANA JUICER 606

Na zalogi
KODA ARTIKLA
SANA-EUJ-606
Že od 489,00 €
Čas dobave:
1-3 dni
Sokovnik brez BPA in z regulacijo odprtine za pulpo.

HORIZONTALNI SOKOVNIK SANA JUICER 606

Sokovnik Sana by Omega EUJ-606 je horizontalni počasni vijačni sokovnik in še veliko več! Sokovnik deluje z nizkimi obrati, 63-75 obratov/min. kar preprečuje segrevanje in oksidacijo soka. Vijak pošilja sestavine v cedilo, ki je v obliki konusa, pri tem pa sestavine melje in stiska sok skozi mrežico cedila. Pri tem mu ne predstavljajo problem niti sestavine kot so pšenična trava in listnata zelenjava.

S sokovnikom Sana EUJ-606 lahko pripravite tudi popolnoma naravno maslo iz oreščkov, otroško hrano, špagete, rezance, grisine, pripravite sladoled iz zmrznjenega sadja, mleko iz oreščkov, meljete začimbe, česen in še veliko več. Velikost odprtine za vstavljanje je večja, kot pri predhodnih modelih horizontalnih sokovnikov. Tako boste porabili manj časa za pripravo sestavin. Gumb za nastavljanje odprtine za pulpo, ki se nahaja na končnem pokrovu, ima 5 možnih nastavitev, s katerimi lahko povečate izkoristek sokovnika. Nastavitev 1 uporabite za sočenje agrumov medtem, ko nastavitev 5 za bolj trde sestavine in pšenično travo.

606

PRAKTIČEN IN LEP DIZAJN

Sokovnik Sana juicer 606 je zasnovan tako, da nudi izjemno zmogljivost in hkrati dobro izgleda. Velik integriran ročaj omogoča enostavno premikanje, kar je velika prednost v manjših kuhinjah z omejenim prostorom na pultu. Izdelava je vrhunska, saj je bil ta sokovnik zasnovan tako, da omogoča dolgoletno sočenje brez težav.

SOČENJE TUDI NAJBOLJ ZAHTEVNIH SESTAVIN

Sana juicer 606 pripravlja okusen sok iz najrazličnejših sestavin. Obdeluje vse običajno sadje, kot so pomaranče, grozdje in jabolka. Obdeluje pa tudi sestavine, ki so zahtevnejše za sočenje, kot so pesa, korenje in ananas. In če boste želeli sočiti zelenjavo, kot sta špinača ali pšenična trava, boste za razliko od večine sokovnikov ugotovili, da se Sana 606 odlično obnese s tovrstnimi sestavinami.

606-1
606-2

NASTAVEK ZA MLETJE ODPIRA SVET MOŽNOSTI

Ne samo, da Sana juicer 606 naredi odličen sok, priložen nastavek za mletje ga naredi več kot le sokovnik. Namesto da bi iztisnil in precedil sok, ta nastavek "žveči" in drobi sestavine. S tem nastavkom lahko pripravite okusna masla iz oreščkov, kot so maslo iz indijskih oreščkov ali lešnikovo in arašidovo maslo. Pripravite lahko tudi okusno mandljevo ali lešnikovo mleko. Z rahlo odmrznjenim zamrznjenim sadjem boste v nekaj sekundah imeli osvežilni sorbet. Poleg tega lahko naredite humus, omake, svežo salso, otroško hrano in drugo. Uporabite ga lahko celo za mletje kave ali pa posušena zelišča spremenite v čaj.

GUMB ZA NASTAVLJANJE PRITISKA ZA PULPO ZA VEČJI IZKORISTEK

Različno sadje in zelenjava imata različno vsebnost vode in trdoto. S 5-stopenjskim regulatorjem pulpe lahko prilagodite pritisk sočenja. Mehkejše sadje, kot so jagode in ananas, potrebujejo manj pritiska, da spustijo celulozo, medtem ko bodo trši proizvodi, kot sta pesa in korenje, proizvedli več soka z višjim pritiskom. Nastavitev 1 uporabite za sočenje agrumov medtem, ko nastavitev 5 za bolj trde sestavine in pšenično travo.

606-3
606-4

OPCIJSKI NASTAVEK ZA STISKANJE OLJ

Z opcijskim nastavkom za stiskanje olj EUJ 702 postane sokovnik Sana juicer 606 stiskalnica za hladnostiskano olje. To vam omogoča, da sami naredite olje iz različnih semen. Stiskalnica je zelo robustna, narejena je iz nerjavečega jekla. Kliknite tukaj za več podrobnosti.

OPCIJSKI GUMB ZA BOLJŠI IZKORISTEK PRI SOČENJU ZELENE 

Nov gumb za nastavljanje pritiska za sokovnik Sana juicer 606 je narejen za sočenje zelene saj poveča izkoristek soka zelene do 15 %, odvisno od kakovosti zelene. Preprosto odstranite gumb za nastavljanje pritiska za pulpo in nataknite nov gumb za zeleno. To je poceni in preprost način, da iz vsakega stebla zelene iztisnete več svežega soka.

gumb_za_zeleno2
Sana-juicer-606-komplet

DODATKI VKLJUČENI V PAKET:

 • fino cedilo
 • nastavek za mletje
 • plastična posoda za sok in pulpo
 • ščetka za čiščenje
 • potiskač
 • šobe za testenine (1× tanki špageti, 1× srednji špageti in 1× rezanci) in grisine
 • navodila v slovenščini in angleščini

GLAVNE ZNAČILNOSTI

 • Sočenje z enim polžem s počasno hitrostjo zmanjšuje peno in oksidacijo
 • 63-obratov/minuto omogoča tiho delovanje
 • Komercialni 200-vatni motor z 10-letno garancijo
 • Gumb za regulacijo pulpe za večji izkoristek
 • Priročen ročaj za nošenje
 • Nastavek za mletje za masla iz oreščkov, mandljevo mleko, omake in drugo
 • Set za testenine za različne oblike rezancev in špagetov
 • Široka odprtina za velikim lijakom za lažje vstavljanje sestavin
 • Proizvedeno v Južni Koreji
 • Plastika brez BPA
Tehnične podrobnosti
ČAS DOBAVE 1-3 dni
TEŽA (kg) 6.000000
NAMEN RABE DOMAČA RABA
GARANCIJA (ŠT LET ZA MOTOR/OST. DELI) 10/5
NAČIN SOČENJA HORIZONTALNI Z ENIM VIJAKOM
PROIZVAJALEC SANA
MODEL ARTIKLA SANA 606
ŠT. OBRATOV/min 63
MOČ (W) 200
ČASOVNA OMEJITEV (minute) 30
MATERIAL kopoliester brez BPA, GE ULTEM
DIMENZIJE V MM (ŠXGXV) 183 x 484 x 320
OCENA ENOSTAVNOSTI ČIŠČENJA (1-5) 5
OCENA BISTROSTI SOKA (1-5) 4
OCENA KVALITETE SOKA (1-5) 4
OCENA SOČENJA ZA LISTNATO ZELENJAVO/ZELIŠČA/TRAVE (1-5) 4
OCENA SOČENJA ZA MEHKO SADJE/JAGODIČEVJE (1-5) 4
OCENA SOČENJA ZA TRDO SADJE/KORENASTO ZELENJAVO (1-5) 4
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:SOKOVNIK SANA JUICER 606
Vaša ocena
Blog objave (1)