Sokovnik Omega VSJ843RS (srebrn)

Ni na zalogi
KODA ARTIKLA
SO-003-020
469,00 €
Čas dobave:
Ni več dobavljiv
Nova generacija vertikalnih sokovnikov z nizkimi vrtljaji (43 obr/min)

Novi vertikalni sokovnik Omega VSJ843RS je sokovnik s povsem novo tehnologijo počasnega sočenja. Z revolucionarno nizkimi obrati, samo 43 obratov na minuto, deluje s skoraj polovico hitrosti prvotnih "počasnih" vertikalnih sokovnikov. Ta nizka hitrost, v kombinaciji s tesno prilegajočim novim vijakom z dvojnim rezilom, pomeni več soka iz sadja in zelenjave. Vlakna so nasekljana na manjše delce, kar pomeni bolj gladek in bolj hranilen sok. Počasno in nežno stiskanje ohranja za zdravje pomembne encime nedotaknjena, zmanjšuje kopičenje toplote, upočasnjuje oksidacijo in povečuje rok uporabnosti soka.

Omega VSJ843RS učinkovito soči, sadje, zelenjavo, listnato zelenjavo, in celo pšenično travo. Sokovnik naredi odličen sok skoraj brez pulpe in pene. Poleg tega Omega VSJ843RS naredi okusno mleko iz oreškov. Če so vam je všeč Smoothie napitki, lahko Omega VSJ843RS uporabite za mešanje zamrznjenega sadja, jogurta, mleka, in celo avokada. Ker ima pokrovček, ki zatesni izhod za sok, lahko različne sestavine zmešamo skupaj, preden jih natočimo v kozarec.

Novi vijak z dvema reziloma je izdelan iz visoko trpežnega materiala GE ultem. Vsi deli Omega VSJ843RS so brez BPA. Avtomatski izmet kaše vam omogoča, da lahko sočite neprekinjeno. Zaradi nizkih vrtljajev je sokovnik Omega VSJ843RS izredno tih. Druga prednost pri Omega VSJ843RS je avtomatski sistem za čiščenje. Ta sistem nenehno čisti zunanji del cedila, preprečuje nabiranje vlaken na cedilu in s tem sokovnik iztisne tudi večjo količino soka. Po končanem sočenju sledi postopek čiščenja, ki pa je še hitrejši in enostavnejši kot pri predhodnih modelih vertikalnih sokovnikov.

V kompletu prejmete dve cedili: fino in grobo. Če so vam všeč koščki v soku, lahko uporabite grobo cedilo. Najbolj pogosto se grobo cedilo uporablja pri sočenju mehkega sadja kot so: pomaranče ali ananasa. Fino cedilo uporabite za vse ostale sestavine in kadar želite bolj bister sok.

Nova zasnova sokovnika Omega VSJ843RS je kompaktna, sodobna in učinkovita. Ne samo, da iztisne maksimalno količino soka iz sadja in zelenjave, ampak zaradi nižjih vrtljajev naredi sok tudi bolj zdrav. Omega VSJ843RS je najnovejši vertikalni sokovnik z najnižjimi vrtljaji iz podjetja Omega.

Tehnične podrobnosti
CENA 469,00 €
ČAS DOBAVE Ni več dobavljiv
TEŽA (kg) 1.000000
PROIZVAJALEC OMEGA
MODEL ARTIKLA OMEGA VSJ843RS
NAČIN SOČENJA VERTIKALNI Z ENIM VIJAKOM
ČASOVNA OMEJITEV (minute) 30
NAMEN RABE DOMAČA RABA
MOČ (W) 150
ŠT. OBRATOV/min 43
GARANCIJA (ŠT LET ZA MOTOR/OST. DELI) 10/5
OCENA ENOSTAVNOSTI ČIŠČENJA (1-5) 4
OCENA BISTROSTI SOKA (1-5) 4
OCENA KVALITETE SOKA (1-5) 4
OCENA SOČENJA ZA LISTNATO ZELENJAVO/ZELIŠČA/TRAVE (1-5) 4
OCENA SOČENJA ZA MEHKO SADJE/JAGODIČEVJE (1-5) 5
OCENA SOČENJA ZA TRDO SADJE/KORENASTO ZELENJAVO (1-5) 4
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Sokovnik Omega VSJ843RS (srebrn)
Vaša ocena
Blog objave (1)