SOKOVNIK OMEGA MMV-702

Na zalogi
KODA ARTIKLA
OMEGA MMV-702
Že od 499,00 €
Čas dobave:
1-3 dni
Prvi vertikalni sokovnik iz Omege z veliko odprtino, smoothie cedilom in nastavkom za mletje.

Podjetje Omega je z novim aparatom MMV-702 MegaMouth (sokovnik z majhnim številom vrtljajev in večfunkcijski aparat za pripravo hrane) doseglo, da je »počasno« sočenje postalo hitro! Tradicionalna Omega kakovost je oplemenitena z več novimi potezami. MMV-702 MegaMouth omogoča najhitrejšo in najudobnejšo pripravo sokov pri vas doma.

Ekstra široka odprtina za ponjenje. S 76 milimetri premera je polnilna odptina najširša v tem razredu. Zlahka »požre« cele pomaranče in cela jabolka. Širok odprtina pomeni, da boste porabili manj časa za rezanje sadja in zelenjave.

Mega motor. 240-vatni brezkrtačni motor na izmenični tok omogoča obilo vrtilnega momenta. Zato sokovnik MegaMouth z lahkoto melje živila.

Nežno sočenje. MMV-702 deluje pri nežnih 60 vrtljajih na minuto. Zato ne le iztisne največ soka iz sadja in zelenjave, ampak zagotavlja tudi največjo količino vitaminov in encimov v soku.

Priložen homogenizacijski nastavek. S priloženim homogenizacijskim nastavkom se MMV-702 spremeni v večfunkcijski aparat za pripravo hrane. Doma lahko pripravite maslo iz oreškov, sorbete in hrano za otroke.

Enostavno čiščenje. Vgrajeni set brisalnih metlic nenehno čisti nastavek za sočenje med delovanjem aparata, zato je čiščenje po uporabi hitro in enostavno. In s priloženim kompletom za čiščenje nastavka za sočenje hitro odstranite morebitno preostalo pulpo.

Tiho delovanje. Brezkrtačni motor ne pomeni le veliko moči, ampak tudi izredno tiho delovanje. Zdaj boste lahko pripravili sok kadarkoli; prisotni v prostoru bodo to komaj zaznali.

Iztočna pipica s pokrovčkom. Odstranljiva pametna kapica skrbi za čistočo vašega kuhinjskega pulta, obenem pa vam omogoča mešati sestavine in jih postreči, ko ste pripravljeni.

Sokovnik Omega MegaMouth je nadvse priročen za izredno hitro in lahko pripravo zdravih in slastnih sokov, masla iz oreškov, sorbetov, mleka iz oreškov.

Preizkusili smo MMV-702 s celo paleto živil in dobro se je izkazal. Največja prednost tega sokovnika je hitrost! Ker je polnilni valj tako širok, porabimo precej manj časa za rezanje in pripravo živil. Močan motor in velik vijak sta zelo hitro obdelala živila. Ugotovili smo, da smo od začetka do konca v povprečju porabili okoli 30% manj časa, odvisno od vrste živila. Najboljšo kombinacijo izkoristka in hitrosti smo odkrili, ko smo narezali živila na manjše koščke, zlasti pri trdi korenasti zelenjavi, zaradi katere se motor lahko ustavi, če vstavljamo v sokovnik cele korene. Pomnite, da je polnilni valj »za cele sadeže« primeren le za manjša jabolka (večina jabolk ima namreč premer, večji od 76 mm). Zaradi rezila v polnilnem valju moramo precej pritisniti, če želimo vstaviti celo jabolko. Izkoristek je bil za vertikalni sokovnik odličen! Iz kilograma olupljenega korenja smo iztisnili 490 ml soka skoraj brez pulpe. Prekaša ga samo Sana 808 z izkoristkom 520 ml. Čiščenje smo opravili razmeroma hitro, čeprav smo pri nastavku za sočenje porabili nekaj več časa zaradi njegove velikosti. V splošnem je to eden izmed najboljših vertikalnih sokovnikov, kar smo jih testirali – zaradi širokega polnilnega valja, hitrega delovanja in močnega motorja.

Tehnične podrobnosti
ČAS DOBAVE 1-3 dni
TEŽA (kg) 6.900000
PROIZVAJALEC OMEGA
MODEL ARTIKLA OMEGA MMV-702
MATERIAL brez BPA
NAČIN SOČENJA VERTIKALNI Z ENIM VIJAKOM
ČASOVNA OMEJITEV (minute) 30
PRIPOROČAMO ZA agrume, sveža jabolka, listnato zelenjavo, korenovke, grozdje, lubenice ...
NI PRIMEREN ZA prezrelo sadje, kot je kivi, marelice,...
NAMEN RABE DOMAČA RABA
DIMENZIJE V MM (ŠXGXV) 208 x 228 x 446
MOČ (W) 240
ŠT. OBRATOV/min 60
GARANCIJA (ŠT LET ZA MOTOR/OST. DELI) 10/3
OCENA ENOSTAVNOSTI ČIŠČENJA (1-5) 4
OCENA BISTROSTI SOKA (1-5) 4
OCENA KVALITETE SOKA (1-5) 4
OCENA SOČENJA ZA LISTNATO ZELENJAVO/ZELIŠČA/TRAVE (1-5) 4
OCENA SOČENJA ZA MEHKO SADJE/JAGODIČEVJE (1-5) 5
OCENA SOČENJA ZA TRDO SADJE/KORENASTO ZELENJAVO (1-5) 4
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:SOKOVNIK OMEGA MMV-702
Vaša ocena
Blog objave (1)