SOKOVNIK HUROM HQ ELITE -BELI

Ni na zalogi
KODA ARTIKLA
SO-002-014
Ni več dobavljiv
324,90 €
Sokovnik Huroma HQ spada v drugo generacijo vertikalnih sokovnikov. Novi sokovnik vas bo prepričal s tem, da zasede še manj prostora na pultu kot njegovi predhodniki, da je še tišji, enostavnejši za čiščenje, ima manj obrabnih delov in ne na zadnje tudi s svojo nizko ceno.

Hurom HQ je ekonomičen in bolj pristopen model sokovnika 2. Generacije. Kompakten in praktičen, s poenostavljeno bovlo (posodo), ki doprinese k zmanjšani količini delov za čiščenje. Izredno tihi motor s samo 40 obratov / min, polž z dvemi krili in posoda s kapaciteto 500 ml so le nekatere izmed prednosti tega modela.

Hurom HQ ne potrebuje vzvoda za izmet pulpe, zaradi česar je bolj priročen in ugoden. Drugačen mehanizem izmeta pulpe ne potrebuje okvirja s silikoni, kar dodatno poenostavi čiščenje. Čeprav ima upočasnjeno delovanje, da se ne pregreva (kar je zelo pomembno za ohranjanje vitaminov in encimov v vašem soku), sok iztisne hitro in učinkovito.

Hurom HQ za vsa pripravi sok brez pene, ki jo sicer lahko opazimo pri mnogih konkurenčnih sokovnikih. Na tržišču je sedaj že mnogo sokovnikov, ki imajo upočasnjeno delovanje, a pri Huromu so ta princip izpopolnili do najvišje stopnje kvalitete. Motor je izredno močan in vzdržljiv, materiali so brez BPA, količina in kvaliteta soka pa je odlična. Čudovit je tudi dizajn, obenem pa je zaradi bolj vertikalne oblike tudi bolj priročen, saj na vašem kuhinjskem pultu zavzame manj prostora.

Tehnične podrobnosti
CENA 324,90 €
ČAS DOBAVE Ni več dobavljiv
TEŽA (kg) 4.500000
PROIZVAJALEC HUROM
MODEL ARTIKLA HUROM HQ
VOLUMEN (L) 0.5
MATERIAL BPA free
NAČIN SOČENJA VERTIKALNI Z ENIM VIJAKOM
ČASOVNA OMEJITEV (minute) 20
PRIPOROČAMO ZA Ni omejitev.
NI PRIMEREN ZA Obvestite nas.
NAMEN RABE DOMAČA RABA
DIMENZIJE V MM (ŠXGXV) 176 X 192 X 398
MOČ (W) 150
ŠT. OBRATOV/min 43
GARANCIJA (ŠT LET ZA MOTOR/OST. DELI) 10/2
OCENA ENOSTAVNOSTI ČIŠČENJA (1-5) 5
OCENA BISTROSTI SOKA (1-5) 4
OCENA KVALITETE SOKA (1-5) 4
OCENA SOČENJA ZA LISTNATO ZELENJAVO/ZELIŠČA/TRAVE (1-5) 3
OCENA SOČENJA ZA MEHKO SADJE/JAGODIČEVJE (1-5) 5
OCENA SOČENJA ZA TRDO SADJE/KORENASTO ZELENJAVO (1-5) 4
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:SOKOVNIK HUROM HQ ELITE -BELI
Vaša ocena