SOKOVNIK HUROM H100

Na zalogi
KODA ARTIKLA
HU100
Že od 469,00 €
Čas dobave:
1-3 dni

Sokovnik iz Huroma, ki ima zelo dober izkoristek in se enostavno čisti. 

Opis

Hurom H100 je najnovejša generacija sokovnikov. Odlična cena in vrhunska kvaliteta soka ta model postavljajo ob bok najboljših sokovnikov na tržišču. Kar je najvažnejše pri Huromu H100, je to, da je zelo enostaven za uporabo in čiščenje. Uglajenega dizajna osnovno idejo o vsakodnevnem konzumiranju kvalitetnega hladno stisnjenega soka naredi zelo pristopno. Boben kapacitete 450 ml, je opremljen s tremi siti: za bistre sokove, za kašaste sokove in s slepim cedilom za sladoled. 
Ne glede na to, ali želite iztisniti bistre  sokove iz svežega sadja, korenovk ali zelene listnate zelenjave,  bo H100 uspešno premagal  izzive.

Tisto, kar bo kupce tega sokovnika navdušilo je enostavna uporaba in izjemno poenostavjeno pranje sokovnika. Upamo si reči, da je to najboljši vertikalni sokovnik na tržišču, kar se tiče umivanja in vzdževanja. Huromova revolucionarna tehnologija dvojnega sita lajša pranje in ga zmanjša vse skupaj na 30 sekund. Veliko število ljudi želi dnevno sočiti sveže sokove in je pranje sokovnika edino, kar jih od tega odvrača. S tem modelom Hurom sokovnika, lahko pozabijo dolgotrajno pranje sokovnika. Razen enostavnega pranja in čiščenja je  Hurom  sokovnik ki ima vsa tri cedila. V paketu najdete cedilo za bistre sokove, za goste, kašaste sokove in cedilo za sladoled. S to potezo  je Hurom na tržišče lansiral sokovnik, ki resnično lahko zadovolji vse potrebe svojih kupcev. 

Zadnje in ne nepomembno je garancija, ki jo ima Hurom H100 za polnih 10 let na motor in 2 leti na komoro za sočenje (cedilo, vijak, pokrov sokovnika). Kar se tiče tega dolgoletnega jamstva, ste lahko brez kakršnihkoli sumov prepričani v svoj novi sokovnik in lahko uživate v njegovem delovanju.. 

Verjamemo, da bo to model Hurom sokovnika, ki bo zaznamoval novo ero v proizvodnji Hurom sokovnikov. Čeprav je šele prišel  na svetovno tržišče je že zavzel visoko pozicijo najbolj prodajanega modela. Glavni razlogi so njegovo popolno delovanje in izjemno enostavno čiščenje in vzdrževanje. 

Vkolikor iščete sokovnik, ki vas bo navdušil s kvaliteto soka in ki vam ne bo povzročal težav zaradi vzdrževanja, se morate definitivno odločiti za  Hurom H100.

Specifikacije:

  • Varnostni  senzor
  • 43 obratov na minuto
  • Velikost posode: 450ml
  • 3 cedila- fino, grobo in za sladoled
  • Dodatki: 2 vrča, 2 ščetki za čišćenje
  • Dimenzije: (DxŠxW) 211 x 293 x 462 mm
  • Teža: 5,9 kg
  • Napetostno območje: 220-240 V
  • Moč motorja: 150W
  • Garancija: 10 letna motor, 2 leti na ostale dele.

VIDEO: 

Tehnične podrobnosti
ČAS DOBAVE 1-3 dni
TEŽA (kg) 4.800000
PROIZVAJALEC HUROM
MODEL ARTIKLA HUROM H 100
VOLUMEN (L) 0.5
MATERIAL BPA free
NAČIN SOČENJA VERTIKALNI Z ENIM VIJAKOM
ČASOVNA OMEJITEV (min.) 20
NAMEN RABE DOMAČA RABA
MOČ (W) 150
ŠT. OBRATOV/min 43
GARANCIJA (ŠT LET ZA MOTOR/OST. DELI) 10/2
OCENA ENOSTAVNOSTI ČIŠČENJA (1-5) 5
OCENA BISTROSTI SOKA (1-5) 4
OCENA KVALITETE SOKA (1-5) 4
OCENA SOČENJA ZA LISTNATO ZELENJAVO/ZELIŠČA/TRAVE (1-5) 4
OCENA SOČENJA ZA MEHKO SADJE/JAGODIČEVJE (1-5) 4
OCENA SOČENJA ZA TRDO SADJE/KORENASTO ZELENJAVO (1-5) 4
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:SOKOVNIK HUROM H100
Vaša ocena