SILOS ZA ŽITA S TREMI PREKATI

Ni na zalogi
KODA ARTIKLA
DD-001-004
Ni več dobavljiv
232,00 €

SILOS ZA ŽITA 3×4,5 KG

Semena se lahko shranijo zelo dolgo časa, v nasprotju z moko, ki se zelo hitro stara. Zato je najbolje, da hranite zrna in meljete moko sproti, glede na vaše potrebe. Vendar ne pozabite, da seme vseeno zahteva ustrezne pogoje za shranjevanje. Mesto hranjenja mora biti suho in dobro prezračena, da se prepreči rast plesni in insektov. Nikoli ne shranjujte žito v plastičnih vrečkah!

Zato smo razvili praktično silos Komo, ki zagotavlja optimalne pogoje za shranjevanje zrnja, medtem ko je zelo estetski in enostaven za uporabo. Silos zaščititi seme pred umazanijo, prahom in škodljivci, in dovoli kroženje zraka in prezračevanje. V njem lahko hranite zrna celo leto!

Model s tremi prekati omogoča hranjenje skupno 13,5 kg zrnja. Vsak prekat je opremljen z jeklenimi vratci s katerimi lahko kontrolirano spuščate potrebne količine žita iz prekata. Zahvaljujoč prozornim prednjim delom prekata lahko vidite točno koliko zrna ostane v prekatu. Enostavna konstrukcija omogoča enostavno čiščenje in ne zahteva vzdrževanja.

Silos zavzema malo prostora, saj se obesi na steno kot običajni omarica. To omogočajo posebni nosilci/vijaki, vključeni v komplet. Silos je izdelan iz masivnega bukovega lesa, zaradi česar je lep naravni okras za vsako kuhinjo.

Specifikacija:

  • Prostornina: cca 13,5 kg
  • Dimenzije v mm (ŠxGxV): 405x143x505
Tehnične podrobnosti
CENA 232,00 €
ČAS DOBAVE Ni več dobavljiv
TEŽA (kg) 1.000000
PROIZVAJALEC KOMO
IZBRANA BARVA BUKOV LES
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:SILOS ZA ŽITA S TREMI PREKATI
Vaša ocena