SET ALADIN (KARAFA IN 2 KOZARCA) Z ZLATO ROŽO ŽIVLJENJA

Na zalogi
KODA ARTIKLA
ND-001-024
95,00 €
Čas dobave:
1-3 dni

Če iščete čudovito, uporabno in dobrodejno darilo, je set naše najbolj priljubljene karafe Aladin z rožo življenja iz pravega zlata v družbi s kozarci Mythos z rožo življenja iz pravega zlata odlična izbira. Izberete lahko karafo in 2 kozarca. Karafa in kozarci so pakirani v eni škatli. Nakup seta je ugodnejšii, kot če bi kupili vsak izdelek posebej.

V izdelek natočite vodo in počakajte 3 minute. V tem času se voda revitalizira, povrne v svojo naravno šesterokotno strukturo in napolni z energijo. Takoj boste opazili razliko v okusu: postane mehka in nežna.

Karafa je vsestransko uporabna. Seveda je v prvi vrsti namenjena pitju revitalizirane vode. Uporabljate pa jo lahko tudi za pripravo vitalnih juh, kruha, rižote in drugih jedi. Zelo jo priporočamo pri pripravi čaja, saj bo veliko bolj mehkega in prijetnega okusa. Vode iz karafe bodo vesele tudi rože, zelo se razbohotijo. Veliko ljudi pa sporoča, da jo obožujejo tudi njihovi otroci in hišni ljubljenčki.

Karafa je energijski objekt, ki v prostor oddaja resonančno valovanje v radiju 2 metrov, kar blagodejno vpliva na atmosfero v prostoru ter na ljudi, živali in rastline v njem. Resonančno vibriranje Zato priporočamo, da imate karafo vedno na mizi oz. na vidnem mestu, da bo lahko v polnosti delovala.

Edinstvena oblika karafe in kozarcev vodo iz pipe revitalizira in ji povrne naravno strukturo. ZLATA roža življenja iz pravega zlata pa vodo dodatno začini z življenjsko energijo.

Osupljive lastnosti vode

Roža življenja

Zlati rez

Testi

Tehnične podrobnosti
CENA 95,00 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
TEŽA (kg) 1.000000
PROIZVAJALEC NATURE'S DESIGN
VOLUMEN (L) 1,3
MATERIAL neosvinčeno steklo, primerno do 70 °C
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:SET ALADIN (KARAFA IN 2 KOZARCA) Z ZLATO ROŽO ŽIVLJENJA
Vaša ocena