The store will not work correctly when cookies are disabled.
Spletni piškotki
Za izboljšanje uporabniške izkušnje ta spletna stran uporablja piškotke. Poleg piškotkov, ki zagotavljajo funkcionalnost spletne strani, uporabljamo tudi piškotke za potrebe spletne analitike. Tudi kasneje lahko s klikom na povezavo "Nastavitve zasebnosti", katero najdete v nogi, nastavite s katerimi piškotki soglašate.
Izkoristite polni potencial fermentacije! Če kefirju ali kombuči omogočite nadaljnjo fermentacijo, omogočite kvasovkam in bakterijam, da najbolje opravijo svoje delo in razvijejo kompleksen okus fermentirane pijače.
Sekundarna fermentacija pomaga zmanjšati količino sladkorja in vašo že fermentirano pijačo spremeni v mehurčkasto mojstrovino.
Zaključite fermentacijo z uporabo pokrova za enostavno pitje in nalivanje.
V paketu dobite:
Opcija 1: pokrov + posoda 848 ml: pokrov za sekundarno fermentacijo s fermentacijsko uro in steklena posoda 848 ml ALI
Opcija 2: pokrov + posoda 1,4 l: pokrov za sekundarno fermentacijo s fermentacijsko uro in steklena posoda 1,4 l
Zakaj je posoda za sekundarno fermentacijo tako posebna?
Inovativne komponente, ki omogočajo optimalne pogoje za fermentacijo.
STEKLEN KOZAREC
Wide-mouth Stekleni kozarci s širokim grlom so enostavni za uporabo in čiščenje. Steklo je nereaktiven material, ki reagira s fermentirano pijačo, ohranja njen okus in preprečuje kontaminacijo. Transparentno steklo omogoča učinkovito spremljanje procesa fermentacije.
USTJE ZA PITJE
Kozarec z ustjem za pitje nudi priročen način za uživanje fermentiranih pijač. Preprečuje razlivanje in kapljanje ter je bolj trajnostna izbira. Doživite boljši način uživanja v fermentirani pijači.
VZEMITE JO S SABO
Fermentirane pijače ostanejo sveže dlje časa z nepredušnim pokrovom! Uživajte v konsistentnih mehurčkih, boljšemu okusu in varnem pitju. Enostaven za uporabo in idealen, da Kefirko vzamete s seboj na potovanje in da nikoli ne zamudite dnevnega odmerka vaše najljubše fermentirane pijače.
FERMENTACIJSKA URA
Nastavite dan v mesecu, ko začnete fermentacijo. Sledite napredku, preprečite predolgo fermentacijo in vsakič dosezite najboljše rezultate.