SANTOS NUTRISANTOS N65 COMMERCIAL VERTICAL JUICER

Na zalogi
KODA ARTIKLA
SO-021-001
3.940,00 €
Čas dobave:
1-3 dni

Vertikalni sokovnik za komercialno uporabo. 

Santos Nutrisantos N65 je opremljen z indukcijskim motorjem z močjo 650 W, ki zagotavlja obilo navora za ogromno črpalko iz nerjavečega jekla ter soči vse od sadja in  korenaste zelenjave, do listnate zelenjave. Sistem hladne stiskalnice ohranja vitalna hranila in vitamine v soku, hkrati pa zagotavlja najvišji izkoristek. V primerjavi s centrifugalnimi sokovniki je izkoristek večji, sok je boljši in oksidacija praktično odpravljena.To pomeni nič več penastega soka, ki po nekaj minutah postane rjav. Sok je po okusu bolj svež in boljši. Zaradi eloksiranega litega aluminija, težkih delov in motorja z nizko hitrostjo je sokovnik izjemno vzdržljiv. Deli za sočenje iz nerjavečega jekla (skleda, cedilo, polž, boben) so zelo higienski.

Za razliko od hrupnih centrifugalnih sokovnikov z visokim vrljajem je motor Santos N65 nizke hitrosti tih. Med delovanjem motorja lahko nadaljujete z običajnim pogovorom, kar omogoča udobnejše okolje za stranke in zaposlene. Dele sokovnika iz nerjavečega jekla zelo enostavno očistite. V večini primerov jih preprosto sperete pod tekočo vodo in očistite sokovnik s priloženo krtačo. Poleg tega so vse dele za sočenje lahko perete v pomivalnem stroju, če potrebujete bolj temeljito čiščenje.

Upravljanje N65 je preprosto - samo vklopite ga in prilagodite hitrost glede na produkt, ki ga sočite. Izredno široka dohodna odprtina iz nerjavečega jekla v višini 79,5 mm omogoča preprosto obdelavo celotnega sadja in zelenjave. Zgornji gumb nadzira, kako hitro produkti vstopijo v boben, spodnji gumb pa nadzira sočenje. Funkcija auto reverse preprečuje, da se sokovnik zamaši. Izjemno velika 4-litrska posoda za pulpo je  vstavljena v sokovnik in zdrsi ven za lažje praznjenje. Ker se pulpa izloči neposredno iz bobna, ne nastane zamašek iz pulpe, ki bi lahko zlomil ali se kako drugače zapletel v motor, da bi se ta pokvaril. Montaža je hitra, saj je le nekaj delov. Zgornja roka se vrti tako, da omogoča enostavno odstranitev delov sokovnika. 

Naša ocena

Santos N65 predstavlja velik korak naprej pri komercialnih sokovnikih. S težko aluminijevo konstrukcijo in  deli za sočenje iz nerjavečega jekla je zgrajen kot tank. Kar prijetno preseneti je  hitrost in način na katerega sokovnik brez napora naredi visoko kvalitetni sok. Variabilna kontrola hitrosti je zelo uporabna, saj lahko pri večji hitrosti naredi sok zelo hitro ( liter v 90 sekundah  iz jabolk) in pri nižji hitrosti proizvede za 10 % več soka.  Sok je stalno dobre kvalitete, daleč boljši, kot ga proizvedejo komericalni centrifugalni sokovniki, še posebej iz listnate zelenjave. Ker je hladno stisnjen, se lahko hrani dlje časa. ČIščenje je hitro, ker se deli iz nerjavečega jekla samo splahnejo pod vodo. Všeč nam je bila tudi vgrajena posoda za pulpo in čisti način, na katerega se pulpa izloča direktno navzdol.  N65 dosega "sveti gral" hitrega sočenja sokov z visokokvalitetnim sokom in odličnim okusom hladno stisnjenih sokov. 

 VIDEO:

Tehnične podrobnosti
CENA 3.940,00 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
TEŽA (kg) 28.000000
DIMENZIJE V MM (ŠXGXV) 20 x 35 x65 mm
NOVO DA
BARVA ZELENA
NAČIN SOČENJA VERTIKALNI Z ENIM VIJAKOM
NAMEN RABE KOMERCIALNA RABA
MOČ (W) 650
ŠT. OBRATOV/min 5-80
GARANCIJA (ŠT LET ZA MOTOR/OST. DELI) 5/1
OCENA ENOSTAVNOSTI ČIŠČENJA (1-5) 5
OCENA BISTROSTI SOKA (1-5) 4
OCENA KVALITETE SOKA (1-5) 4
OCENA SOČENJA ZA LISTNATO ZELENJAVO/ZELIŠČA/TRAVE (1-5) 4
OCENA SOČENJA ZA TRDO SADJE/KORENASTO ZELENJAVO (1-5) 4
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:SANTOS NUTRISANTOS N65 COMMERCIAL VERTICAL JUICER
Vaša ocena
Blog objave (1)