Rožo življenja izberimo po intuiciji, tisto, ki nas najbolj privlači. Če ne zaupate intuiciji, pa vam bodo morda v pomoč spodnji opisi:

ZLATA ROŽA ŽIVLJENJA

Najbolj priljubljena po vsem svetu. Zlato že od nekdaj slovi po svoji energijski moči. Zlata roža je iz 24-karatnega zlata in oplemeniti revitalizirano vodo z življenjsko energijo.

VESELA ROŽA ŽIVLJENJA

Mavrične barve pozitivno vplivajo na nas, saj vsaka barva vibrira s svojo lastno resonanco. Vesela roža obogati vodo z optimizmom, s pozitivnim odnosom do sveta in sebe.

BELA ROŽA ŽIVLJENJA

Barva čistosti. Povezujemo jo z dobroto, iskrenostjo, začetkom in popolnostjo. Bela roža pomaga razširiti zaznavanje in odpira oči za nove priložnosti in nasvete.

PLATINASTA ROŽA ŽIVLJENJA

Platina je na našem planetu izjemno redka, zato so lastniki platine nanjo upravičeno ponosni. Platinasta roža krepi samozavest in ljubezen do nas samih.

VPLIV ROŽE ŽIVLJENJA NA VODO

Rožo življenja ima na dnu večina izdelkov Nature's Design. Zaradi oblike izdelkov se voda revitalizira, zaradi Rože življenja pa se še dodatno oplemeniti.

Roža življenja je močan simbol, ki so ga skozi tisočletja uporabljale številne kulture. V svoji preprosti lepoti in popolnosti simbolizira neprestan proces kreacije, zato se voda spomni in poveže z »izvorno kodo«, šesterokotnikom. Rezultat tega je harmonična reorganizacija oziroma strukturiranost vode.

Roža življenja je na dno izdelkov vžgana pri 600 °C. Različne rože življenja imajo različne vplive na naša čustva in asociacije.