ROČNI NOŽ ZA PLEVEL, VRT OBILJA

Na zalogi
KODA ARTIKLA
VO-002-002-2
16,90 €
Čas dobave:
1-3 dni

Poseben vrtni nož za plevel, ki zaradi svoje ozke oblike doseže tudi plevel med tlakovci. Čudovito se rokuje. Zaradi nerjavečega jekla ima visok srebrn sijaj. Orodje je izdelano iz 100% nerjavečega jekla (rostfrei). Oblikovan in kvalitetno izdelan v Sloveniji. Orodje je že nasajeno na držalo iz jesenovega lesa.

Gre za ročno izvedbo enozoba z rezilom za plevel, ki je nasajen na dolgo držalo. Nož za plevel pa imamo na krajšem držalu in smo pri delu z njIm lahko veliko bolj precizni. Ročni nož se odlično rokuje, saj je leseno držalo oblikovano posebej za žensko roko.

Orodje je izdelano iz 100% nerjavečega jekla (rostfrei). Orodje je že nasajeno na držalo iz slovenskega jesenovega lesa.

KAKO GA UPORABLJAMO?

Najbolje se nož za plevel izkaže pri odstranjevanju plevela med tlakovci ali gosto zasajeno zelenjavo na vrtu. Nož  je dovolj ozek, da ta plevel odstrani tudi med najbolj gostimi tlakovci. Z njim lahko tudi nabiramo zelenjavo, prerežemo vrvico, …

GARANCIJA NOŽA ZA PLEVEL

Zagotovljena kar 10-letna garancija na funkcionalnost pri uporabi orodja za domačo uporabo na kovinski del in 1-letna garancija na leseni del.
Več o garanciji: GARANCIJA IZDELKOV

TEHNIČNE KARAKTERISTIKE:

  • Material ogrodja: nerjaveče jeklo
  • Material rezila: nerjaveče jeklo
  • Material držala: slovenski jesen, polakiran
  • Skupna dolžina orodja: 29 cm
  • Skupna teža: 0,17 kg
  • Širina rezila: 70 mm
Tehnične podrobnosti
CENA 16,90 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
TEŽA (kg) 0.170000
PROIZVAJALEC VRT OBILJA & BOBEN
DIMENZIJE V MM (ŠXGXV) 80×26×1600
GARANCIJA (ŠT. LET) 10 let na kovinski del / 1 leto na leseni del
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ROČNI NOŽ ZA PLEVEL, VRT OBILJA
Vaša ocena