ROČNA ZAJEMALKA, VRT OBILJA

Na zalogi
KODA ARTIKLA
VO-002-002-1
16,90 €
Čas dobave:
1-3 dni

Specialno orodje namenjeno manevriranju s substratnimi mešanicami. V veliko pomoč nam je pri vzgoji sadik, mešanju substrata, presajanju komposta in ostalih opravilih, kjer premikamo sipek material. Čudovito se rokuje. Zaradi nerjavečega jekla ima visok srebrn sijaj. Orodje je izdelano iz 100% nerjavečega jekla (rostfrei). Oblikovana in kvalitetno izdelana v Sloveniji. Orodje je že nasajeno na držalo iz jesenovega lesa.

KAJ JE ROČNA ZAJEMALKA ?

Specialno orodje namenjeno manevriranju s substratnimi mešanicami. V veliko pomoč nam je pri vzgoji sadik, mešanju substrata, presajanju komposta in ostalih opravilih, kjer premikamo sipek material. Orodje se odlično rokuje, saj je leseno držalo oblikovano posebej za žensko roko.

Orodje je izdelano iz 100% nerjavečega jekla (rostfrei). Oblikovana in kvalitetno izdelana v Sloveniji. Orodje je že nasajeno na držalo iz slovenskega jesenovega lesa.


KAKO JO UPORABLJAMO ?

Uporabljamo jo podobno kot vrtno lopatko, le da zajemalka zamaje več materiala. Z zajemalko dodajamo kompost na naše grede v bližino rastlin ali v samo sadilno jamico. Pri pripravi substrata za vzgojo sadik nam je pomoč pri mešanju in zajemanju substrata.

GARANCIJA 

Zagotovljena kar 10-letna garancija na funkcionalnost pri uporabi orodja za domačo uporabo na kovinski del in 1-letna garancija na leseni del.
Več o garanciji: GARANCIJA IZDELKOV

TEHNIČNE KARAKTERISTIKE:

  • Material ogrodja: nerjaveče jeklo
  • Material rezila: nerjaveče jeklo
  • Material držala: slovenski jesen, polakiran
  • Skupna dolžina orodja: 33 cm
  • Skupna teža: 0,22 kg
  • Širina rezila: 90 mm
Tehnične podrobnosti
CENA 16,90 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
TEŽA (kg) 0.220000
PROIZVAJALEC VRT OBILJA & BOBEN
DIMENZIJE V MM (ŠXGXV) 80×26×1600
GARANCIJA (ŠT. LET) 10 let na kovinski del / 1 leto na leseni del
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ROČNA ZAJEMALKA, VRT OBILJA
Vaša ocena