ROČNA VRTNA LOPATKA, VRT OBILJA

Na zalogi
KODA ARTIKLA
VO-002-112
16,90 €
Čas dobave:
1-3 dni

Ročna vrtna lopatka za pripravljanje lukenj za presajanje sadik, zajemanje komposta in pripravo substratne mešanice za vzgojo sadik. Preprosta za rokovanje. iz iz nerjavečeka jekla. Izdelana v Sloveniji.  Nasajena na ročaj iz jesenovega lesa. 

KAJ JE ROČNA VRTNA LOPATKA?

Gre za tradicionalno malo ročno orodje. Zaradi nerjavečega jekla ima visok srebrn sijaj. Je osnovno orodje za manjše in tudi večje vrtove. Vrtna lopatka se odlično rokuje, saj je leseno držalo oblikovano posebej za žensko roko.

Kovinski del izdelan iz 100% nerjavečega jekla (rostfrei). Oblikovana in kvalitetno izdelana v Sloveniji. Orodje je že nasajeno na držalo iz slovenskega jesenovega lesa.


UPORABA

Z vrtno lopatko pripravljamo luknje za presajanje sadik na vrtu ali njivi. Apliciramo kompost ali druga gnojila na naše grede v bližino rastlin ali v samo sadilno jamico ob presajanju sadik. V veliko pomoč nam je pri vzgoji sadik, saj z njo mešamo in prestavljamo substrat.

GARANCIJA

Zagotovljena kar 10-letna garancija na funkcionalnost pri uporabi orodja za domačo uporabo na kovinski del in 1-letna garancija na leseni del.
Več o garanciji: GARANCIJA IZDELKOV

TEHNIČNE KARAKTERISTIKE

  • Material orodja: nerjaveče jeklo
  • Material rezila: nerjaveče jeklo
  • Material držala: jesen
  • Skupna dolžina orodja: 32 cm
  • Skupna teža: 0,29 kg
  • Širina rezila: 8 cm

Tehnične podrobnosti
CENA 16,90 €
TEŽA (kg) 1.200000
PROIZVAJALEC VRT OBILJA & BOBEN
DIMENZIJE V MM (ŠXGXV) 80×26×1600
GARANCIJA (ŠT. LET) 10 let na kovinski del / 1 leto na leseni del
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ROČNA VRTNA LOPATKA, VRT OBILJA
Vaša ocena