ROČNA KOREJSKA MOTIKA, VRT OBILJA

Na zalogi
KODA ARTIKLA
VO-002-119
24,90 €
Čas dobave:
1-3 dni

Korejska motika za raznolika dela na vrtu:  odstranjevanje plevela, okopavanje, rahljanje zemlje, pripravo lukenj in jarkov, osipanje rastlin, … V Aziji je ta oblika motike tradicionalna. Z rahlo upognjenim vratom je rezilo motike oblikovano kot ralo in je odločno uravnoteženo. Zaradi nerjavečega jekla ima visok srebrn sijaj. Orodje je izdelano iz 100% nerjavečega jekla (rostfrei). Oblikovana in kvalitetno izdelana v Sloveniji. Motika je nasajena na ročaj iz jesenovega lesa. 

KAJ JE ROČNA KOREJSKA MOTIKA?

Je najhitrejša pri okopavanju tal in pletju plevela. Izjemno robustno izdelana, saj je rezilo in celotni kovinski del je izdelan iz nerjavečega jekla. Nihajni člen je dodatno ojačan in zdrži najtežje napore pri delu v trših tleh. Držalo je polakirano in se izjemno lepo rokuje. Jesenov les je dovolj trden, da preverjeno v praksi zdrži tudi največje napore pri delu z orodjem. Oznaka orodja s cifro 80 pomeni širino orodja 80 mm oz. 8 cm.

UPORABA

Korejska motika opravi veliko vrtnih opravil: odstranjevanje plevela, okopavanje, rahljanje zemlje, pripravo lukenj in jarkov, osipanje rastlin, … Orodje je primerno za vse tipe tal. Tako kot vselej, tudi tu velja, da bolj kot imamo rahla tla, lažje je delo z vrtnim orodjem.

GARANCIJA

Zagotovljena kar 10-letna garancija na funkcionalnost pri uporabi orodja za domačo uporabo na kovinski del in 1-letna garancija na leseni del.
Več o garanciji: GARANCIJA IZDELKOV

TEHNIČNE KARAKTERISTIKE

  • Material orodja: nerjaveče jeklo
  • Material rezila: nerjaveče jeklo
  • Material držala: jesen
  • Skupna dolžina orodja: 32 cm
  • Skupna teža: 0,25 kg
  • Širina rezila: 12 cm

Tehnične podrobnosti
CENA 24,90 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
TEŽA (kg) 1.200000
PROIZVAJALEC VRT OBILJA & BOBEN
DIMENZIJE V MM (ŠXGXV) 80×26×1600
GARANCIJA (ŠT. LET) 10 let na kovinski del / 1 leto na leseni del
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ROČNA KOREJSKA MOTIKA, VRT OBILJA
Vaša ocena