REZALNIK BORNER V6

Na zalogi
KODA ARTIKLA
KD-001-003
89,90 €

ORIGINALNI - MADE IN GERMANY Originalni set Börner V6 Exclusive je rezalnik za sadje in zelenjavo. Vsebuje nastavek za rezanje različnih rezin V6® Powerline (skupaj z nastavkoma za palčke in kockice 3.5mm in 7mm) z zaščitnim držalom.

Rezalnik-Borner-V5-5 Rezalnik-Borner-V5-5 Rezalnik-Borner-V5-5 Rezalnik-Borner-V5-5 Rezalnik-Borner-V5-5 Rezalnik-Borner-V5-5

Z novim rezalnikov Börner V6® Exclusive je priprava okusnih jedi še hitrejša, še bolj natančna in še bolj varna kot kdajkoli prej. 

Po višini nastavljivo vodilo omogoča različne debeline rezov v štirih debelinah in se tako prilagodi vsem vašim potrebam. V kompletu sta tudi nastavek za rezanje palčk julienne(3,5mm širine, 2 debelini) ali palčk v velikosti pomfrija(7mm širine, 2 debelini). Z njima lahko pripravite tudi enakomerne kockice za pisane solate, od katerih je najbolj poznana seveda francoska solata.Tako imate 10 različnih možnosti rezanja, možnosti uporabe pa so neskončne. 
Priloženo zaščitno držalo zagotavlja dodatno varnost za vaše prste, z njim pa boste svoje lahko brez skrbi narezali tudi manjše kose in jih izkoristili do zadnjega koščka. Pozor- noži so zares ostri! 

Tukaj si lahko ogledate rezalnik v 3D animaciji.

REZALNIK BÖRNER V6 HITRI VODIČ

Rezine, palčke, kockice, pripravljene v trenutku. Ultimativna mandolina, innovativni VPower V-rezalnik. Prilagodite debelino rezine, ne da bi odstranili nastavek za rezanje. Izdelan je iz odporne ABS plastike z nemškimi noži iz kirurškega jekla. Narežite svojo zelenjavo na deset različnih načinov! Patentirana varnostna tehnologija zagotavlja varno hranjeneje. Izbirate lahko med štirimi čudovitimi barvami. ki še poudarijo vrhunsko oblikovanje. Moč priprave zdravih obrokov je v vaših rokah.

Z mandolino boste najlažje pripravili sadje in zelenjavo za sušenje. V kolikor boste želeli čips narežite z najmanjšo debelino, na ta način se bo čas sušenja bistveno skrajšal.

Tehnične podrobnosti
CENA 89,90 €
TEŽA (kg) 1.000000
PROIZVAJALEC BORNER (BÖRNER)
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:REZALNIK BORNER V6
Vaša ocena