REVERZNA OSMOZA BREZ ZBIRALNIKA ZA VODO - MERLIN 720 GPD / PENTAIR PRF-RO

Na zalogi
KODA ARTIKLA
VF-003-001
687,00 €

Podpultna reverzna osmoza za čisto pitno vodo. 

Zmogljivost tega revolucionarno preoblikovanega sistema za obratno osmozo znaša približno 2800 litrov čiste vode dnevno. Nameščanje je izredno lahko, brez težav pa se lahko uporablja v daljšem časovnem obdobju. Pretok vode je stalen, zato ne potrebuje zbiralnika vode. Ker nima zbiralnika, ni možnosti za razmnoževanje mikroorganizmov v primeru, če se naprava dlje časa ne uporablja. 

Še eno veliko prednost pa predstavljata visoko kakovostna izhodna voda in visoka kakovost strokovne izvedbe izdelka. Konstrukcija od polipropilena zagotavlja nekaj let delovanja. Kompakten in prefinjen dizajn omogoča, da se reverzna osmoza Merlin 720 GPD dobro vgradi pod pomivalno korito ali na druga mesta potrebna za vgradnjo. 

Tehnični podatki:

  • dimenzije filtra: 433 x 517 x 246
  • maks./min.tlak: 5,52/2,76
  • maks./min. pretok vode: 7,6/3,7l/min

Brez črpalke, brez uporabe elektrike, kompakten dizajn in enostavno povezovanje pod koritom. S tem osmoznim filtrom se lahko odstrani do 98% nečistoč iz vode.  

Ocena proizvajalca:

Sistem za reverzno osmozo Merlin 720 GPD predstavlja revolucionarno napravo, ki ne potrebuje zbiralnika vode. V primerjavi z drugimi napravami je Merlin 720 GPD bolj kompakten in zavzema manj prostora. Merlin 720 GPD deluje na podlagi stalne filtracije, zaradi česar zbiralnik vode ni potreben. Še eno prednost pa predstavlja dejstvo, da ta naprava za delovanje ne potrebuje elektrike. Edino, kar potrebuje, je vodni tlak v vodovodnih ceveh. Merlin 720 GPD je primeren tako za domačo, kot tudi za komercialno uporabo v restavracijah, cateringu...

Reverzna osmoza deluje v treh korakih:

1. korak: visoko zmogljiv ogljikovega predfilter zadržuje klor, kemične spojine in mehanske nečistoče. 

2. korak: z dvojno reverzno osmozo se odstranjujejo mikroorganizmi, pesticidi, kompleksne kemične spojine, izboljšuje se okus in barva.

3. korak: zaključni ogljikov filter (direktni), vrste AIMRO, za končno prečiščevanje, ki izboljšuje okus in barvo vode. 

Tehnične podrobnosti
CENA 687,00 €
NOVO DA
NAMEN RABE DOMAČA RABA
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:REVERZNA OSMOZA BREZ ZBIRALNIKA ZA VODO - MERLIN 720 GPD / PENTAIR PRF-RO
Vaša ocena