RADICO-RASTLINSKI PRAH ZA BARVANJE LAS 100 % SENA

Na zalogi
KODA ARTIKLA
NB-001-003
1-3 dni
5,95 €
100 % čista sena za popolnoma naravno barvanje las. Ekološki, s certifikatom ECOCERT. Visoka kakovost.

Sena daje zlatorumenkasto barvilo. Z njeno uporabo dobijo svetli lasje zlati leskna temnih pa deluje nevtralno in poskrbi za mehkobo in sijaj las. S svojim protiglivičnim in antibakterijskim delovanjem blagodejno vpliva tudi na lasišče. Sena je priljubljena pri ljudeh, ki želijo izkoristiti dobrodejne učinke kane, ne da bi jim ta obarvala lase.

Količina: 100 g
Poreklo: Indija
Sestavine (INCI): Cassia Obovata (Senna Italica).


Uporaba: 
Seno zmešamo s toplo vodo, da dobimo gladko zmes. Pripravljeno mešanico nanesemo na čiste, sveže umite lase. Z nanosom začnemo pri lasnih koreninah. Če bi radi s seno dodali zlati lesk svetlim lasem, jo pustimo delovati tri ure. Če pa si želimo pripraviti negovalno oblogo za lase in lasišče, zadostuje enourno učinkovanje.


TABELO za mešanje rastlinskih barv po Catherine Cartwright-Jones najdete na koncu njene knjige in razkriva, kakšno razmerje rastlinskega prahu (KANA, INDIGO in SENA) uporabiti, da dobimo želeni barvni odtenek.

 Želite sami namešati svoj unikatni barvni odtenek?
Uporabite certificiran ekološki prah iz indijskih rastlin:

  • 100 % KANA (rdečkasto barvilo)
  • 100 % INDIGO (črnomodro barvilo)
  • 100 % SENA (zlatorumenkasto barvilo)

KANA daje rdečkasto barvilo. INDIGO izloči črnomodro barvilo. SENA doda zlati lesk svetlim lasem, sicer je nevtralna in neguje.
Ko pri mešanju želene barvne nianse odmerjamo količino prahu posameznih rastlin, moramo imeti v mislih, da je končni rezultat odvisen od naše naravne barve las in od stanja oziroma strukture naših las. Če želimo doseči intenzivnejši temno rjav odtenek, mešanici dodamo še rastlinski prah AMLA.

Uporaba: Prah zmešamo z vodo in maso nanesemo na lase.

Tehnične podrobnosti
CENA 5,95 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
TEŽA (kg) 0.100000
PAKIRANJE 100 g
PROIZVAJALEC RADICO
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:RADICO-RASTLINSKI PRAH ZA BARVANJE LAS 100 % SENA
Vaša ocena