RADICO-RASTLINSKI PRAH ZA BARVANJE LAS 100 % KANA

Na zalogi
KODA ARTIKLA
NB-001-001
1-3 dni
5,95 €
100 % čista kana za barvanje las. Ekološka, s certifikatom ECOCERT. Trikrat presejana. Visoka kakovost.

Kana izloči rdečkasto barvilo. Poleg tega, da obarva lase in jim daje lesk, spodbuja tudi njihovo rast, preprečuje nastanek prhljaja na lasišču in ima hladilni učinek.

Ekološka kana Radico je visoke "Body Art" kakovosti. Kano obirajo enkrat letno - septembra ali oktobra. Po obiranju kanine liste natančno razvrstijo. Skrbno izbrane liste posušijo in jih zmeljejo v prah, ki ga trikrat presejejo. Zadnje sejanje poteka ročno, čez gosto, najfinejše sito. Ekološko kano Radico proizvajajo pod strogim nadzorom kakovosti in higienskih pogojev v skladu z mednarodnimi standardi. Podjetje Radico je za kakovost svojih izdelkov prejelo že več prestižnih mednarodnih nagrad. Več o delovanju kane tukaj.

Količina: 100 g
Poreklo: Indija
Sestavine (INCI): Lawsonia Inermis (Henna).


Uporaba: 
Kano zmešamo z vodo, segreto na 70 do 75 °C, da dobimo gladko zmes. Pripravljeno mešanico v obilnem sloju nanesemo na čiste, sveže umite lase. Z barvanjem začnemo pri lasnih koreninah. Za dosego optimalnega rezultata pustimo barvo delovati tri ure, učinek pa je viden že po eni uri. Podrobnejša navodila za uporabo so priložena izdelku.

TABELO za mešanje rastlinskih barv po Catherine Cartwright-Jones najdete na koncu njene knjige in razkriva, kakšno razmerje rastlinskega prahu (KANA, INDIGO in SENA) uporabiti, da dobimo želeni barvni odtenek.

 Želite sami namešati svoj unikatni barvni odtenek?
Uporabite certificiran ekološki prah iz indijskih rastlin:

  • 100 % KANA (rdečkasto barvilo)
  • 100 % INDIGO (črnomodro barvilo)
  • 100 % SENA (zlatorumenkasto barvilo)

KANA daje rdečkasto barvilo. INDIGO izloči črnomodro barvilo. SENA doda zlati lesk svetlim lasem, sicer je nevtralna in neguje.
Ko pri mešanju želene barvne nianse odmerjamo količino prahu posameznih rastlin, moramo imeti v mislih, da je končni rezultat odvisen od naše naravne barve las in od stanja oziroma strukture naših las. Če želimo doseči intenzivnejši temno rjav odtenek, mešanici dodamo še rastlinski prah AMLA.

Uporaba: Prah zmešamo z vodo in maso nanesemo na lase.

VIDEO: PRIPRAVA BARVE ZA LASE

 

VIDEO: BARVANJE LAS .

 

Tehnične podrobnosti
CENA 5,95 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
TEŽA (kg) 0.100000
PAKIRANJE 100 g
PROIZVAJALEC RADICO
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:RADICO-RASTLINSKI PRAH ZA BARVANJE LAS 100 % KANA
Vaša ocena