RADICO-RASTLINSKI PRAH ZA BARVANJE LAS 100 % INDIGO

Na zalogi
KODA ARTIKLA
NB-001-002
7,75 €
Čas dobave:
1-3 dni
100 % čisti indigo za popolnoma naravno barvanje las. Ekološki, s certifikatom ECOCERT. Visoka kakovost.

Ekološki indigo je povsem varno rastlinsko barvilo za lase. Deluje antiseptično. Ko ga zmešamo s toplo vodo, izloči črnomodro barvilo. Če želimo doseči črno ali modročrno barvo, ga uporabimo samostojno (po predhodnem barvanju s kano). Da bi dobili rjavo barvo, pa ga uporabimo v kombinaciji s kano - namešamo ustrezno razmerje kane in indiga.

Z dodajanjem večje količine indiga lahko še bolj potemnimo rjav odtenek, ki ga dobimo, kadar indigo primešamo kani. Indigo na zraku oksidira, tako da se končna barva las, pobarvanih z indigom, razvije šele v nekaj dnehV tem času odsvetujemo ponovno barvanje las.

Količina: 100 g
Poreklo: Indija
Sestavine (INCI): Indigofera Tinctoria (Indigo).


Uporaba: 
Indigo zmešamo s toplo vodo (do 70 °C), da dobimo gladko zmes. Pripravljeno mešanico v obilnem sloju nanesemo na čiste, sveže umite lase. Z barvanjem začnemo pri lasnih koreninah. Za dosego optimalnega rezultata zadostuje, da pustimo barvo delovati eno uro, lahko pa jo pustimo učinkovati tudi dlje (do tri ure).

TABELO za mešanje rastlinskih barv po Catherine Cartwright-Jones najdete na koncu njene knjige in razkriva, kakšno razmerje rastlinskega prahu (KANA, INDIGO in SENA) uporabiti, da dobimo želeni barvni odtenek.

 

Želite sami namešati svoj unikatni barvni odtenek?
Uporabite certificiran ekološki prah iz indijskih rastlin:

  • 100 % KANA (rdečkasto barvilo)
  • 100 % INDIGO (črnomodro barvilo)
  • 100 % SENA (zlatorumenkasto barvilo)

KANA daje rdečkasto barvilo. INDIGO izloči črnomodro barvilo. SENA doda zlati lesk svetlim lasem, sicer je nevtralna in neguje.
Ko pri mešanju želene barvne nianse odmerjamo količino prahu posameznih rastlin, moramo imeti v mislih, da je končni rezultat odvisen od naše naravne barve las in od stanja oziroma strukture naših las. Če želimo doseči intenzivnejši temno rjav odtenek, mešanici dodamo še rastlinski prah AMLA.

Uporaba: Prah zmešamo z vodo in maso nanesemo na lase.

 

Tehnične podrobnosti
CENA 7,75 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
TEŽA (kg) 0.100000
PAKIRANJE 100 g
PROIZVAJALEC RADICO
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:RADICO-RASTLINSKI PRAH ZA BARVANJE LAS 100 % INDIGO
Vaša ocena