VODNI KRISTAL

Struktura kristala navadne vode iz pipe, če jo pogledamo pod mikroskopom je drugačna kakor pri energetsko obogateni vodi. Navadna voda iz pipe je namreč oslabljena zaradi nenaravno visokega tlaka v ceveh in pretakanja po dolgih ceveh. 
Vodovodni sistem ošibi naravno strukturo vode. Zaradi visokega tlaka v ceveh in pretakanja vode po dolgih ceveh vodni kristal izgubi svojo prvotno obliko. S fotografije vidimo, kakšen je kristal navadne vode iz pipe (VODA PRED REVITALIZACIJO), ko ga pogledamo pod mikroskopom.

Že samo 3 minute pa so dovolj, da vodni kristal s pomočjo kateregakoli izdelka Nature's Design* spremeni svojo strukturo. Šibka voda iz pipe se tako izboljša in postane mehka kot studenčnica - takšna, kot je v naravi.

Da bi pokazali, kako močan vpliv imajo izdelki na strukturo vode (delujejo zaradi svoje oblike, ki je zasnovana po razmerjih zlatega reza), smo posneli fotografije vodnih kristalov za vsakega od izdelkov - VODA PO REVITALIZACIJI. 

Rezultati testov prihajajo iz švicarskega laboratorija EF Braun v Uttingenu. Vse fotografije vodnih kristalov so bile posnete po postopku, ki ga je razvil japonski znanstvenik, dr. Masaru Emoto (http://www.masaru-emoto.net/english/water-crystal.html).

Priporočamo vam tudi ogled ruskega dokumetarnega filma (v treh delih), ki vam bo razkril vse skrivnosti vode.

Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-15 od 63

na stran
Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-15 od 63

na stran
Nastavi padajočo smer