Takšna je struktura kristala navadne vode iz pipe, če jo pogledamo pod mikroskopom. Navadna voda iz pipe je namreč oslabljena zaradi nenaravno visokega tlaka v ceveh in pretakanja po dolgih ceveh. 
Vodovodni sistem ošibi naravno strukturo vode. Zaradi visokega tlaka v ceveh in pretakanja vode po dolgih ceveh vodni kristal izgubi svojo prvotno obliko. S fotografije vidimo, kakšen je kristal navadne vode iz pipe (VODA PRED REVITALIZACIJO), ko ga pogledamo pod mikroskopom.

Že samo 3 minute pa so dovolj, da vodni kristal s pomočjo kateregakoli izdelka Nature's Design* spremeni svojo strukturo. Šibka voda iz pipe se tako izboljša in postane mehka kot studenčnica - takšna, kot je v naravi.  Več preberite v nadaljevanju....

Da bi pokazali, kako močan vpliv imajo izdelki na strukturo vode (delujejo zaradi svoje oblike, ki je zasnovana po razmerjih zlatega reza), smo posneli fotografije vodnih kristalov za vsakega od izdelkov - VODA PO REVITALIZACIJI. 

After
Rezultati testov prihajajo iz švicarskega laboratorija EF Braun v Uttingenu. Vse fotografije vodnih kristalov so bile posnete po postopku, ki ga je razvil japonski znanstvenik, dr. Masaru Emoto (http://www.masaru-emoto.net/english/water-crystal.html).

Priporočamo vam tudi ogled ruskega dokumetarnega filma ( v treh delih), ki vam bo razkril vse skrivnosti vode.

1. del

2. del

3. del


 

Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-9 od 56

na stran
Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-9 od 56

na stran
Nastavi padajočo smer