PRAVILNA PREHRANA PO KRVNI SKUPINI A - PERSONALIZIRANI RECEPTI ZA KRVNO SKUPINO A - PETER J. D`ADAMO, KRISTIN O'CONNOR

Na zalogi
KODA ARTIKLA
KN-028-014
26,90 €
Čas dobave:
1-3 dni

Priznani ameriški zdravnik dr. Peter J. D'Adamo, ki se že več kot trideset let ukvarja z naturopatsko medicino, se po uspešnici 4 načini zdravega življenja za 4 krvne skupine, ki je v originalu izšla leta 1998, vrača z ločenimi kuharskimi knjigami za posamezne krvne skupine. Več kot 150 zdravih receptov za prehrano po vaši krvni skupini!

Priznani ameriški zdravnik dr. Peter J. D'Adamo, ki se že več kot trideset let ukvarja z naturopatsko medicino, se po uspešnici 4 načini zdravega življenja za 4 krvne skupine, vrača z ločenimi kuharskimi knjigami za posamezne krvne skupine. Tokrat se mu je pri delu pridružila še poklicna kuharica in nekdanja pacientka Kristin O'Connor. Skupaj sta pripravila recepte, ki bodo ljudem s krvno skupino A naravnost pisani na kožo, recepte pa prilagodila tudi družinam, v katerih je potrebno hkrati kuhati za več krvnih skupin obenem. Knjiga se začne s podrobnim opisom značilnosti krvne skupine A (kateri najbolj prija popolnoma ali pretežno vegetarijanska prehrana). Opisu sledi seznam živil, ki vam koristijo in katerih se izogibajte, po skupinah. Če imate krvno skupino A, boste morali biti tudi bolj domiselni pri uživanju rastlinskih beljakovin in, kot vam bosta pokazala avtorja, je možnosti vsekakor več kot dovolj. Uvodnemu delu sledijo recepti za posamezne obroke (zajtrk, kosilo, večerja), prigrizke, omake, izčrpnim seznamom  in opisom receptov pa sledijo tudi pijače, sladice, juhe, priloge. Na koncu boste našli tudi nekaj koristnih prilog, ki vam bodo pomagale načrtovati zdravo prehranjevanje in življenje za svojo krvno skupino.

Prevod: Jana Debeljak
Založba: Cangura.com, 2014
mehka vezava, 260 str. 
Mere: 23x16 cm, 600 g
ISBN: 978-961-6769-68-6

 

Tehnične podrobnosti
CENA 26,90 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
TEŽA (kg) 0.600000
DIMENZIJE V MM (ŠXGXV) 230 x 160
ISBN 978-961-6769-68-6
ZALOŽBA Cangura
AVTOR KNJIGE Dr. Peter J.D`Adamo , Kristin O'Connor
LETO IZDAJE 2014
ŠTEVILO STRANI 138
VEZAVA mehka
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:PRAVILNA PREHRANA PO KRVNI SKUPINI A - PERSONALIZIRANI RECEPTI ZA KRVNO SKUPINO A - PETER J. D`ADAMO, KRISTIN O'CONNOR
Vaša ocena