POSODA ZA IZDELAVO DOMAČEGA SIRA - 848 ML

Ni na zalogi
KODA ARTIKLA
POSODA ZA IZDELAVO DOMAČEGA SIRA - 848 ML
Čas dobave:
1-3 dni

Steklena posoda za enostavno pripravo domačih sirov, prostornine 0,88 l.Pripravite si probiotični sir iz kefirja brez uporabe siril ali pa si naredite maskarpone, mocarelo, rikoto...

S posodico si enostavo pripravite sir doma iz probiotičnega kefirja brez kakršnihkoli siril. Lahko si pripravite tudi različne druge sire kot so maskarpone, mocarela ali rikota.

 

V paketu dobite:

KOŠARICA

Košarica za najboljše precejanje - ločite gostejši kefir (sir) od sirotke. Izdelana je iz najlonske mrežice in ojačana s plastičnimi deli za lažjo uporabo. Ko je sir narejen, se košarica skupaj z obročem dvigne iz kozarca in postavi na pokrov. Kefir se strese na krožnik ali enostavno samo spusti obroč in dvigne košarico ter jo obrne pod krožnikom. Po vsaki uporabi košarico očistimo. 

OBROČ

Ključni del posode za sir je obroč. Pritrdimo ga skupaj s košarica na steklen kozarec. Obroč pripomore k prostornini košarice - varno lahko nalijemo več kefirja. Ko se kefir odceja, se sir spusti pod nivo obroča. Če se ostanek sira nabere na obroču, ga odstranimo z žličko. 

STEKLENI KOZAREC

Ko se dela sir, se sirotka steka v kozarec. Ko dvignemo obroč s pritrjeno košarico izpraznimo kozarec in ga uporabimo ponovno. 
Prostornina malega Kefirko kozarca je 848 ml, velikega pa 1,4 l

STISKALNA VZMET S PLOŠČICO

se uporabi za pripravo tršega svežega sira. 

POKROV

za pokrivanje sira, med samim odcejanjem. Pokrov preprečuje vstop drobnih smeti, mušic, ter prepreči, da bi se sir navzel vonja druge hrane. Ko je sir narejen, lahko pokrov uporabimo kot podstavek za košarico. 

KNJIŽICA RECEPTOV
Knjižica Okusne sirne jedi vsebuje več kot 30 receptov za jedi iz kefirjevega in drugih vrst sirov. Knjižica je priložena vsaki posodi za pripravo sira Kefirko.

VIDEO:

Tehnične podrobnosti
ČAS DOBAVE 1-3 dni
PROIZVAJALEC BORGLA
VOLUMEN (L) 0,848
MATERIAL Steklo
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:POSODA ZA IZDELAVO DOMAČEGA SIRA - 848 ML
Vaša ocena