OKROGLA KOŠARICA IZ RATANA ZA VZHAJANJE TESTA

Na zalogi
KODA ARTIKLA
DD-001-015
16,00 €
Čas dobave:
1-3 dni

Okrogla košarica iz ratana za vzhajanje testa dimenzij 220 x 85 mm za 1000 gr testa.

Pri peki lastnega kruha želimo, da kar najbolj spominja na pravi, tradicionalni kruh, kot se ga spomnimo iz preteklosti. Želimo, da bo naš hlebec kruha lep, dobro vzhajan in da tekne - z eno besedo idealen.

Poleg tega se boste vsi, ki že imate izkušnje strinjali, da vzhajano testo (zlasti iz rži ali pire) pogosto ne obdrži želene oblike, zaradi česar kasneje pečeni kruh ni takšne oblike, kot smo pričakovali.

Pri tem nam lahko pomaga posebna košarica iz ratana, ki da vzhajanemu testu ustrezno obliko in dodatno okrasi površino z značilnimi, tradicionalnimi krožnimi rebri.

Lepo oblikovan in označen z rahlimi rebri na površini - tako izgleda kruh, ki ga obožujejo peki. Za dosego takega videza posujte posodo z malo moke, v košaro vstavite testo in prekrijte z vlažno krpo. Testo pustite vzhajati. Ko naraste, se bo prostornina testa povečala, vendar še vedno ohranila obliko hlebca. Vzhajan kruh v košarici poveznete na pekač in odstranite košarico. Pekač postavite v ogreto pečico in spečete kruh. 

Košare so narejene iz neobdelanega ratana, na voljo v podolgovati ali okrogli obliki. Vsaka je dovolj velika za več kot 1 kg testa.

Tehnične podrobnosti
CENA 16,00 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
PROIZVAJALEC TRGOPEK
MATERIAL Ratan
DIMENZIJE V MM (ŠXGXV) 220 x 85 mm
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:OKROGLA KOŠARICA IZ RATANA ZA VZHAJANJE TESTA
Vaša ocena