OBVLADAJTE KANDIDO PREDEN ONA OBVLADA VAS - LONČAR, DOLINAR

Ni na zalogi
KODA ARTIKLA
KN-012-009
12,00 €
Čas dobave:
Ni več dobavljiv
Kdo bi si mislil, da lahko glivica kandida tako močno vpliva na naše počutje … Če ste pogosto zelo izčrpani, če vam pešata pozornost in spomin, če včasih čutite, kot da vas v lastnem telesu pol manjka, če ste otopeli, občasno čutite bolečine v želodcu, vam ni do seksa, vas popadata nerazložljiva žalost in jok, imate mrzle roke in noge, imate pogoste bolečine v mišicah in z vašim izločanjem blata ni vse v redu (imate driske ali zaprtja), je vse to lahko zaradi glivice kandide, ki je kolonizirala vaše telo.

Odkrijte …
Zakaj ste utrujeni?
Zakaj ste pozabljivi?
Zakaj vam ni do seksa?
Zakaj vas napenja?
Zakaj se počutite slabo ob vlažnem vremenu?

Če ste pogosto zelo izčrpani, če vam pešata pozornost in spomin, če včasih čutite, kot da vas v lastnem telesu polovica manjka, če ste otopeli, občasno čutite bolečine v želodcu, vam ni do seksa, vas popadata nerazložljiva žalost in jok, imate mrzle roke in noge, imate pogoste bolečine v mišicah in z vašim izločanjem blata ni vse v redu (imate driske ali zaprtja), je vse to lahko zaradi glivice kandide, ki je kolonizirala vaše telo. Če se vam simptomi ob vlažnem vremenu poslabšajo, je to lahko še en dokaz, da gre za nadležno kandido.

Kandida je pogosta spremljevalka antibiotikov, hormonskih terapij, kortikosteroidov, obsevanj, kemoterapije in kontracepcije. Njeno rast pospešujemo s sodobno hrano, polno rafiniranih ogljikovih hidratov, ki jih kandida obožuje. Kandida ni le nevšečnost. Preraste lahko v resno življenjsko nevarnost!

Izloča aflatoksine, ki nas zastrupljajo in delujejo rakotvorno.

Zato jo obvladajte, preden ona obvlada vas.

Priročnik vsebuje dragocene odgovore, nasvete in tehnike, kako prepoznati in premagati razbohotene glivice v telesu ter ponovno zaživeti s „polnimi baterijami“.

Priročnik je nastal na podlagi knjige Resnice in zmote o kandidi, ki je doživela sedem ponatisov in prinaša nova spoznanja, do katerih smo v projektu Skupaj za zdravje človeka in narave prišli na osnovi izkušenj, ki so jih z nami podelili ljudje, ki so premagali kandido.

Mehka vezava, plastificirano.

Mere: 13 x 19 cm

Tehnične podrobnosti
CENA 12,00 €
ČAS DOBAVE Ni več dobavljiv
DIMENZIJE V MM (ŠXGXV) 13x19
ZALOŽBA Jasno in glasno
AVTOR KNJIGE Lončar, Dolinar
ŠTEVILO STRANI 136
VEZAVA mehka
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:OBVLADAJTE KANDIDO PREDEN ONA OBVLADA VAS - LONČAR, DOLINAR
Vaša ocena