OASA STEKLENI VRČ S FILTROM

Na zalogi
KODA ARTIKLA
VF-001-001
32,00 €

Oasa filter za vodo, ki ga lahko uporabljamo tudi kot čajnik za kuhanje.

Voda je za življenje nujno potrebna in predstavlja temelj našega obstoja. Čeprav je Zemlja, gledano iz vesolja, modro obarvana in sorazmern bogata z vodnimi viri, je oskrbovanje s čisto in onesnaženo vodo težavno in bo takšno tudi v prihodnosti. zaradi tehnološkega napredka, rasti prebivalstva in modernizacije indrustrije in kmetijsktva so tla in voda čedalje bolj onesnaženi. Čedalje več ljudi se  zaveda, v kolikšni meri je za nas in našo prihodnost pomemben dostop do čiste in neosnažene vode. Našli smo rešitev za čiščenje vode z uporabo sodobnh tehnologij, kot so filtriranje, destilacija, ionizacija in obratna osmoza. Naš namen je ponuditi kakovostne in sodobne naprave, ki vam bodo omogočile uživati čisto in neosnaženo vodo. 

 OASA 

Filter je enostavna rešitev za vse tiste, ki si bolj kakovostno vodo želijo piti povsod. Filtri Oasa lahko iz vodovodne vode odstanijo celo vrsto onesnaževalcev. vložki so izdelani tako, da preprečujejo razmnoževanje in širjenje bakterij. S tem je vedno zagotovljena dobra kakovost filtrirane vode, ki jo lahko hranite v hladilniku. Ko vašo vodo enkrat prefiltrirate, lahko filter Oasa uporabite za pripravo čaja ali kave. Shranjevalnik lahko uporabite tudi kot merilno posodico. 

Tehnični podatki:

  • čas filtriranja 1 litra. 10-15 minut
  • prostornina vrča z modrim vložkom: 1l
  • prostornina steklenega vrča: 2 l
  • življenjska doba filtra: 800 l

Ta filter je kot krojen za kakovost pitne vode v Evropi. Izjemno visoka absorpcijska zmogljivost filtra je eden izmed razlogov njegove izjemno visoke učinkovitosti. Dobili boste pitno vodo najboljše kakovosti in sicer po precej nižji ceni v primerjavi z ustekleničeno vodo. 

filter Oasa je primeren za vikende, pisarne itd... Vodni filter odstranjuje, olje, čistila, sledi kemikalij, ki se uporabljajo v kemitjstvu (herbicidi, insekticidi, fungicidi), organske klorove spojine (bifenili, kloroform in drugi trihalometani (THM), klorobenzen, kloroeten...)), aromatične ogljikovodike (fenoli in njihovi derivati, benzen, benzo(a)piren, fluoroanten, toluen, ksilen, krezol...), ostanke naravnih organskih snovi, ki jih čistilna naprava ni zadržala (železo, aluminij, baker, kadmij, berilij, svinec in druge težke kovine, radon in številne druge onesnaževalce, za katere je znano ali pa ase domneva, da so strupeni, rakotvorni, mutageni, teratogeni ali pa imajo druge kombinirane učinke. 

Priporočljiva je uporaba za vodovodno vodo, ki vsebuje majhne količine nitratov (tf. 50 mg/INO3-) in varne vodnjake, ki nosi okuženi z bakterijami in vsebujejo majhne količine nitratov. 

Oasa steklenemu vrču je priložen filter z zelenim pokrovčkom. Če ima vaša voda visoko vsebnost nitratov, to pomeni več kot 50 mg na liter, lahko dokupite filter z rdečim pokrovčkom, ki je posebej dizajniran za odstranjevanje nitritov iz vode. 

V kompletu dobite vrč za filtriranje vode, ki ga lahko z dodatkom fitra za čaj spremenite v čajnik. Dodana je še steklena posoda za merjenje tekočin. 

Tehnične podrobnosti
CENA 32,00 €
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:OASA STEKLENI VRČ S FILTROM
Vaša ocena