OASA STEKLENI VRČ S FILTROM

Na zalogi
KODA ARTIKLA
VF-001-001
49,00 €
Čas dobave:
1-3 dni

Na vročino odporni stekleni vrč s filtrom za vse namene. Oasa filter za vodo, ki ga lahko uporabljamo tudi kot čajnik za kuhanje.

Voda je za življenje nujno potrebna in predstavlja temelj našega obstoja. Čeprav je Zemlja, gledano iz vesolja, modro obarvana in sorazmerno bogata z vodnimi viri, je oskrbovanje s čisto in neonesnaženo vodo težavno in bo takšno tudi v prihodnosti. Zaradi tehnološkega napredka, rasti prebivalstva in modernizacije industrije in kmetijstva so tla in voda čedalje bolj onesnaženi. Čedalje več ljudi se zaveda, v kolikšni meri je za nas in našo prihodnost pomemben dostop do čiste in neonesnažene vode. Našli smo rešitev za čiščenje vode z uporabo sodobnih tehnologij, kot so filtriranje, destilacija, ionizacija in obratna osmoza. Naš namen je ponuditi kakovostne in sodobne naprave, ki vam bodo omogočile uživati čisto in neonesnaženo vodo. 

OASA KOMPLET VRČA S FILTEROM FAM1 ZA DOLGO ŽIVLJENJSKO DOBO

Vrč Oasa je izdelan iz visoko kakovostnega stekla, toplotno odpornega Simax. Komplet vsebuje vrč, dolgo filtrirno kartušo FAM1 z življenjsko dobo, stekleni vložek za pripravo čaja in plastični lijak. Vrč lahko uporabite za svežo pitno vodo ali uporabite vložek po filtriranju za pripravo čaja ali kave.

Filter je enostavna rešitev za vse tiste, ki si bolj kakovostno vodo želijo piti povsod. Filtri Oasa lahko iz vodovodne vode odstanijo celo vrsto onesnaževalcev. Vložki so izdelani tako, da preprečujejo razmnoževanje in širjenje bakterij. S tem je vedno zagotovljena dobra kakovost filtrirane vode, ki jo lahko hranite v hladilniku. Ko vašo vodo enkrat prefiltrirate, lahko filter Oasa uporabite za pripravo čaja ali kave. Ta filter je kot krojen za kakovost pitne vode v Evropi. Izjemno visoka absorpcijska zmogljivost filtra je eden izmed razlogov njegove izjemno visoke učinkovitosti. Dobili boste pitno vodo najboljše kakovosti in sicer po precej nižji ceni v primerjavi z ustekleničeno vodo. 

Filter Oasa je primeren za vikende, pisarne itd... Vodni filter odstranjuje, olje, čistila, sledi kemikalij, ki se uporabljajo v kmetijstvu (herbicidi, insekticidi, fungicidi), organske klorove spojine (bifenili, kloroform in drugi trihalometani (THM), klorobenzen, kloroeten...)), aromatične ogljikovodike (fenoli in njihovi derivati, benzen, benzo(a)piren, fluoroanten, toluen, ksilen, krezol...), ostanke naravnih organskih snovi, ki jih čistilna naprava ni zadržala (železo, aluminij, baker, kadmij, berilij, svinec in druge težke kovine, radon in številne druge onesnaževalce, za katere je znano ali pa se domneva, da so strupeni, rakotvorni, mutageni, teratogeni ali pa imajo druge kombinirane učinke. 

Priporočljiva je uporaba za vodovodno vodo, ki vsebuje majhne količine nitratov (tf. 50 mg/INO3-) in varne vodnjake, ki nosi okuženi z bakterijami in vsebujejo majhne količine nitratov. 

Oasa steklenemu vrču je priložen filter z zelenim pokrovčkom. Če ima vaša voda visoko vsebnost nitratov, to pomeni več kot 50 mg na liter, lahko dokupite filter z rdečim pokrovčkom, ki je posebej dizajniran za odstranjevanje nitritov iz vode. 

V kompletu dobite vrč za filtriranje vode, ki ga lahko z dodatkom fitra za čaj spremenite v čajnik.

TEHNIČNI PODATKI:

  • čas filtriranja 1 litra: 10-15 minut
  • prostornina vrča z modrim vložkom: 1l
  • prostornina steklenega vrča: 2 l
  • življenjska doba filtra: 800 l
Tehnične podrobnosti
CENA 49,00 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:OASA STEKLENI VRČ S FILTROM
Vaša ocena