ROČNI TRIZOB, VRT OBILJA

Na zalogi
KODA ARTIKLA
VO-002-109
16,90 €
Čas dobave:
1-3 dni

Z ročnim trizobom natančno okopljemo in zrahljamo tla in si olajšamo delo tudi v visoki gredi, skalnjaku. Ročni trizob s tremi robustnimi zobmi zareže v tla, vnese zrak in zemljo rahlo privzdigne. Čudovito se rokuje. Zaradi nerjavečega jekla ima visok srebrn sijaj. Orodje je izdelano iz 100% nerjavečega jekla (rostfrei). Oblikovan in kvalitetno izdelan v Sloveniji. Orodje je že nasajeno na držalo iz jesenovega lesa.

KAJ JE ROČNI TRIZOB ?

To je ročna izvedba klasičnega trizoba na dolgem držalu. Z ročnim držalom smo lahko bolj precizni in si olajšamo delo tudi v visoki gredi ali skalnjaku. Ročni trizob s tremi robustnimi zobmi zareže v tla, vnese zrak in zemljo rahlo privzdigne. Velikost orodja omogoča enostavno delo med rastlinami. Orodje se odlično rokuje, saj je leseno držalo oblikovano posebej za žensko roko.

Orodje je izdelano iz 100% nerjavečega jekla (rostfrei). Oblikovan in kvalitetno izdelan v Sloveniji. Orodje je že nasajeno na držalo iz slovenskega jesenovega lesa.

GARANCIJA ROČNEGA TRIZOBA

Zagotovljena kar 10-letna garancija na funkcionalnost pri uporabi orodja za domačo uporabo na kovinski del in 1-letna garancija na leseni del.
Več o garanciji: GARANCIJA IZDELKOV

TEHNIČNE KARAKTERISTIKE:

  • Material ogrodja: nerjaveče jeklo
  • Material rezila: nerjaveče jeklo
  • Material držala: slovenski jesen, polakiran
  • Skupna dolžina orodja: 28 cm
  • Skupna teža: 0,21 kg
  • Širina rezila: 65 mm
Tehnične podrobnosti
CENA 16,90 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
TEŽA (kg) 0.210000
PROIZVAJALEC VRT OBILJA & BOBEN
DIMENZIJE V MM (ŠXGXV) 80×26×1600
GARANCIJA (ŠT. LET) 10 let na kovinski del / 1 leto na leseni del
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ROČNI TRIZOB, VRT OBILJA
Vaša ocena