ZERO WASTE-ČISTILA ZA DOM

V naši ponudbi boste našli vsa ekološka čistila za dom na rinfuzo  (za ročno in strojno pranje perila, ročno in strojno pomivanje posode, mehčalec za perilo, univerzalno čistilo, čistilo za tla, sol za pomivalni stroj, citronsko kislino, marseillsko milo, odstranjevalec madežev,...). Za rinfuzo lahko uporabimo tudi vašo embalažo zato predlagamo, da embalaže ne mecite v smeti. V kolikor nimate ustrezne embalaže lahko kupite čistila v originalni embalaži, ki je namenjena za ponovno polnjenje-rinfuzo.

ZERO WASTE-OSEBNA NEGA

V naši ponudbi boste našli vsa ekološka mila in šampone na rinfuzo. Za rinfuzo lahko uporabimo tudi vašo embalažo zato predlagamo, da embalaže ne mecite v smeti. V kolikor nimate ustrezne embalaže lahko kupite mila in šampone tudi v originalni embalaži, ki je namenjena za ponovno polnjenje-rinfuzo.

ZERO WASTE-DESTILIRANA VODA

V primeru, da so vaše potrebe po destilirani vodi majhne in nimate namena kupovati destilatorja, je nakup destilirane vode v rinfuzi za vas najboljša izbira. V kolikor se nameravate oglasiti v naši fizični trgovini Center EKO365 prinesite embalažo (priporočamo steklenico) s seboj, mi pa vam jo bomo napolnili z destilirano vodo. V kolikor nimate ustrezne embalaže lahko steklenico kupite v sami trgovini.

ZERO WASTE-APARATI

Vsi aparati v naši ponudbi so namenjeni dolgotrajni uporabi. Kvaliteta produktov je nadpovprečna, verjetnost okvare pa minimalna. V kolikor pa pride do okvare, nudimo servis z bogatim naborom rezervnih delov. Verjetnost, da bi aparat zavrgli zaradi okvare je res minimalna. V primeru, da pri nas kupljen aparat želite zamenjati za boljšega/novejšega, nudimo tudi odkup aparata. Vse rabljene aparate obnovimo in jih ponudimo v odkup po ugodnih cenah (rabljeni aparati v naši ponudbi). Kot vidite ni nobenega razloga, da bi aparati zaradi okvare ali starosti romali v smeti.

NAŠA NAČELA SE SKLADAJO Z NAČELI KI JIH ZAGOVARJAJO EKOLOGI BREZ MEJA. ZA VEČ INFORMACIJ OBIŠČITE NJIHOVO SPLETNO STRAN MANJJEVEC.SI 

Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-9 od 25

Stran
na stran
Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-9 od 25

Stran
na stran
Nastavi padajočo smer