NADOMESTNI FILTRNI VLOŽEK ZA DEWBERRY - 1 KOS

Ni na zalogi
KODA ARTIKLA
VF-002-007
10,00 €
Čas dobave:
1-3 dni
Dewberry prinaša nove tehnologije in eleganten dizajn v vašo kuhinjo. Filtrirni vložek Dewberry z dolgo življenjsko dobo iz vode odstranjuje: klor in onesnaževalne spojine na osnovi klora, pesticide, organske nečistoče, zmanjšuje vodni kamen, odstranjuje škodljive kovine, kot so svinec, baker ali aluminij, zagotavlja boljši okus in odstranjuje neprijetne vonjave. Impregnacija s srebrom preprečuje razmnoževanje bakterij.

Dewberry filterni vložek vsebuje več elementov, kot vložki drugih vodilnih blagovnih znamk. Filter Dewberry ima neprimerljivo kakovost prečiščevanja vode in podaljšano življenjsko dobo. Je enostaven za namestitev in je varno pritrjen s pomočjo posebnega pritrdilnega vijaka. Življenjsko dobo vložka nadzoruje napredni monitor z mikroprocesorjem Cartridge Lifetime Monitor (CLM™), ki izračunava dejansko količino filtrirane vode, ter tako preprečuje, da bi se vložek predolgo uporabljal ali pa, da bi ga predčasno zamenjali. S filtrirnim vložkom Dewberry se lahko filtrira do 300 litrov vode.

Monitor CLM™ izračunava dejansko količino filtrirane vode, tako da vložka nikoli ni moč predolgo uporabljati ali predčasno zamenjati. Občasno odpiranje dvižnega pokrova ne bo vplivalo na funkcijo izračunavanja življenjske dobe, saj je nadzorovano s programsko opremo CLM™. Monitor CLM™ je bil skrbno razvit v namene nadzora življenjske dobe vložka v povezavi s količino filtrirane vode, zato vas prosimo, da vložek zamenjate takoj, ko vas CLM™ na to opozori.

Filtrirni vložek Dewberry iz vode odstranjuje:
klor in onesnaževalne spojine na osnovi klora, pesticide, organske nečistoče, zmanjšuje vodni kamen, odstranjuje škodljive kovine, kot so svinec, baker ali aluminij, zagotavlja boljši okus in odstranjuje neprijetne vonjave. Impregnacija s srebrom preprečuje razmnoževanje bakterij.

Tehnične podrobnosti
CENA 10,00 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
TEŽA (kg) 1.000000
PROIZVAJALEC DEWBERRY
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:NADOMESTNI FILTRNI VLOŽEK ZA DEWBERRY - 1 KOS
Vaša ocena