MOUNTAINDROP MUMIE SHILAJIT 25G

Na zalogi
KODA ARTIKLA
DP-005-001
1-3 dni
44,95 €
100% Mumie Shilajit! MOUNTAINDROP je čista gorska smola, ki jo imenujemo tudi mumio (moomiyo), mumie, asphaltum ali shilajit.
 
Količina: 25 g
Zadošča za: 60 dni

MOUNTAINDROP je čista 100% gorska smola, ki jo imenujemo tudi mumio (moomiyo), mumieasphaltum ali shilajit. Nastane iz naravnih rastlinskih sedimentov, ki pronicajo iz gorskih razpok na več kot 3000 m nadmorske višine. Pridelujejo jo s posebnim procesom, pri katerem ohranjajo njeno prvinsko čistost, življenjsko pomembne snovi in energijo.

MOUNTAINDROP je najčistejša oblika sedimentne smole mumie v originalni naravni obliki, ki gre le skozi preprost postopek čiščenja, s katerim zagotovimo njeno neoporečnost in primernost za uživanje.

Najbolj naravna oblika mumie je čista smola, ki jo uživamo v obliki kapljic. Za izdelke v drugih agregatnih stanjih oziroma oblikah (prah, tablete ipd.) sta potrebna obdelava surovine in dodajanje drugih snovi, med drugimi tudi klorirane vode. Med postopki predelave smola izgublja dragocene lastnosti, učinkovine in energijo.

Narava je popolna prav takšna, kakršna je. Ko posežemo v to, kar nam podarja, posežemo tudi v bistvo izvornosti, kar prinese več škode kot koristi.

MOUNTAINDROP ročno vlivamo v informirane steklene posodice, s pomočjo katerih se čista prvobitna energija narave ohranja v izvorni obliki.

MOUNTAINDROP je prehransko dopolnilo, ki vam pomaga razvijati najvišje fizične, mentalne, čustvene in energetske potenciale.

Pozitivni učinki:

 • podpira mentalne in kognitivne funkcije,
 • pomaga uravnavati in lajšati menstrualni cikel,
 • podpira ženske in moške spolne funkcije,
 • pomaga normalizirati telesno težo,
 • pomaga pri presnovi maščob in sladkorjev,
 • pomaga vzdrževati zdrav urinarni sistem,
 • pomaga vzdrževati zdravje prostate.

UPORABA

Smolo v velikosti pšeničnega ali grahovega zrna popolnoma raztopimo v tekočini s temperaturo pod 39° C ter zaužijemo 1 krat dnevno. Po treh tednih jemanja je priporočljiv teden dni premora.

V primeru nosečnosti, dojenja ali zdravstvenih težav pod zdravniškim nadzorom, se pred uživanjem posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Shilajit-uporaba
Za-zdrav-zivljenjski-slog

ZA ZDRAV ŽIVLJENJSKI SLOG

Hiter tempo življenja od nas zahteva vedno več energije, zbranosti in učinkovitosti. Stres je vsakodnevni pojav, zaradi številnih opravil pa se naša energija razprši. Ker ni neomejena, lahko zaradi njenega upada oslabi imunski sistem. Ali le s težavo najdete čas za regeneracijo? MOUNTAINDROP je vir energije in elana. Podpira mentalne in kognitivne funkcije ter podpira metabolizem maščob in sladkorjev. Naj bodo vaša jutra prerojena!

m dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

ZA ZDRAVJE ŽENSK

Življenje ženske zaznamujejo številna intenzivna obdobja. Pomemben pogoj za njeno dobro počutje in vedrino je tudi hormonsko ravnovesje. Urejen menstrualni cikel brez predmenstrualnega sindroma (PMS), zdrava sečila ter blag prehod v menopavzo so pomembni dejavniki za zadovoljno življenje vsake ženske. Energijo, ki jo porabljamo za odpravljanje neravnovesij, lahko ob ustrezni preventivi preusmerimo v bolj izpolnjeno preživljanje vsakdanjika. MOUNTAINDROP podpira ženske spolne funkcije, pomaga normalizirati telesno težo, pomaga uravnovešati in lajšati menstrualni cikel ter pomaga vzdrževati zdrav urinarni sistem. Uživajte v svoji ženskosti!

Za-lepoto-in-zdravje-koze
Za-zdravje-moskih

ZA ZDRAVJE MOŠKIH

Soočanje s stresom in odgovornostjo na poslovnem področju in v zasebnem življenju je lahko precejšen izziv. Stres spodkopava telesno ravnovesje in nam jemlje energijo, zato ima lahko precejšnje fizične in mentalne posledice. MOUNTAINDROP podpira mentalne in kognitivne funkcije, podpira moške spolne funkcije, pomaga normalizirati telesno težo, podpira metabolizem maščob in sladkorjev ter pomaga vzdrževati zdravje prostate. Če delujete preventivno in si dejavno prizadevate za sprotno obnovo energije, ste lahko kos vsemu. Zmorete – brez težav!

ZA MENTALNE IN KOGNITIVNE SPOSOBNOSTI

Urejene misli, dober spomin in učinkovito pomnjenje niso nekaj samoumevnega. Mentalne in kognitivne funkcije je potrebno vzdrževati in trenirati tako kot mišice. Učenje in študij sta odlična telovadba za možgane, vendar zahtevata napor in vzdržljivost, v zlatih letih pa koncentracija in spomin pogosto pešata.MOUNTAINDROP podpira mentalne in kognitivne funkcije. Ohranite jasnost, ostrino in zbranost misli!

Za-mentalne-in-kognitivne-sposobnosti
Sportni-dosezki

ZA ŠPORTNE DOSEŽKE

Ključ do dosežkov v športu sta vztrajnost in disciplina, s katerima razvijamo telesne sposobnosti, pomembni fazi treninga pa sta tudi regeneracija in počitek. Izgradnja, vzdrževanje in regeneracija mišičnega tkiva so ključni pogoji za napredek. Naj je vaš cilj zlato odličje ali le premagovanje samega sebe, v vsakem primeru potrebujete jasno opredelitev ciljev ter učinkovito podporo organizma. MOUNTAINDROP podpira mentalne in kognitivne funkcije, pomaga normalizirati telesno težo ter podpira metabolizem maščob in sladkorjev. Presežite svoje meje!

ZA HORMONSKO RAVNOVESJE IN ZADOVOLJNO SPOLNOST

Hormoni opravljajo pomembne funkcije pri razvoju in delovanju telesa, vplivajo tudi na zadovoljstvo in razpoloženje. Zadovoljna spolnost je pomemben del partnerstva in življenjskega ravnovesja. MOUNTAINDROP pomaga uravnovešati in lajšati menstrualni cikel, podpira ženske in moške spolne funkcije ter pomaga vzdrževati zdravje prostate. Naj stres in utrujenost ne vplivata na zadovoljstvo na tem čudovitem področju vašega življenja!

Za-hormonsko-ravnovesje-in-zadovoljno-spolnost
Za-zdravje-zensk

ZA LEPOTO IN ZDRAVJE KOŽE (KOZMETIČNA UPORABA)

Koža je naš največji organ in meja z okoljem, ki ima neverjetno sposobnost prožnosti in regeneracije. V izjemnih pogojih in obdobjih, kot so nosečnost, ekstremno pridobivanje teže, hujšanje in odprte poškodbe, zaradi prehitrih sprememb lahko pride do trajnih površinskih sprememb, kot so strije in brazgotine. Zaradi življenjskega stila in hormonskega neravnovesja se lahko pojavijo tudi podkožne spremembe, kot je celulit. Vendar ni nikoli prepozno! Koža ima izjemne sposobnosti regeneracije, če ji ponudimo ustrezen vir za obnovo. Pregovor pravi, da smo najsrečnejši takrat, ko se dobro počutimo v svoji koži. Koža je ogledalo zdravja in lepote. Naj vaše notranje zadovoljstvo zasije tudi navzven!

ZA ZDRAVO IN ŽLAHTNO STARANJE

Staranje je neizogiben proces, ki poteka vsako sekundo našega življenja. Procese staranja lahko upočasnimo s skrbjo za telo in duha, saj vedno žanjemo tisto, kar smo sejali. Zlata leta so lepša, če ohranjamo oziroma vzdržujemo gibanje, zdravje srca in ožilja, kognitivne funkcije, gibke sklepe ter pozitivno naravnanost. Z življenjskim stilom preprečujemo oziroma blažimo simptome s starostjo pogojenih bolezni. MOUNTAINDROP podpira mentalne in kognitivne funkcije, pomaga normalizirati telesno težo, podpira metabolizem maščob in sladkorjev, pomaga vzdrževati zdrav urinarni sistem, podpira ženske in moške spolne funkcije ter pomaga vzdrževati zdravje prostate. Prav vsako življenjsko obdobje je lahko čudovito!

Za-vitalno-staranje

POGOSTA VPRAŠANJA

 

 1. ZAKAJ MOUNTAINDROP?

MOUNTAINDROP je registrirano prehransko dopolnilo. Gre za najčistejšo obliko sedimentne smole mumio (moomiyo), mumieasphaltum oziroma shilajit v njeni naravni obliki. Pakirana je v informiranem kozarčku iz posebnega vijoličnega stekla, s katerim se ohranja prvobitna naravna energija izdelka.

SO PODOBNI IZDELKI V PRAHU DOBRA REŠITEV?

Najnaravnejša oblika tovrstne smole je v obliki kapljic. Njihova viskoznost se spreminja glede na temperaturo, ki ji je smola izpostavljena. Za izdelke v drugih agregatnih stanjih oziroma oblikah (prah, tablete ipd.) sta potrebna obdelava surovine in dodajanje drugih snovi, med drugimi tudi klorirane vode. Med postopki predelave smola izgublja dragocene lastnosti in energijo, kar je bilo dokazano tudi z radiestezijskimi meritvami čistosti in moči biopolja.

Narava je popolna prav takšna, kakršna je. Ko posežemo v to, kar nam podarja, posežemo tudi v bistvo izvornosti, kar prinese več škode kot koristi. Na trgu je veliko podobnih izdelkov v prahu, ki jim je odvzeta voda. Ko spremenimo sestavo izvorne snovi, spremenimo tudi njeno energijo in učinek.

MOUNTAINDROP je čista smola v originalni naravni obliki, ki gre le skozi preprost postopek čiščenja. S tem zagotovimo njeno neoporečnost in primernost za uživanje v obliki prehranskega dopolnila.

 

 1. KAKO PRAVILNO UŽIVAMO IN DOZIRAMO IZDELEK MOUNTAINDROP?

Tovrstna smola se tradicionalno uživa raztopljena v topli vodi, čaju ali mleku do 39°C. Priporočamo uživanje s filtrirano in neklorirano vodo. Začetni odmerki naj bodo v velikosti pšeničnega zrna, kasneje pa do velikosti grahovega zrna. Raztopini lahko dodamo tudi prečiščeno maslo ghee, kokosovo maslo ali med.

ODMEREK: 0,2 do 0,6 g dnevno (velikost grahovega zrna)

Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. 

Po treh tednih jemanja se priporoča enotedenski premor.

 

 1. KAKO MOUNTAINDROP DELUJE?

Minerali v tovrstni smoli so v ionski obliki, kar omogoča globlje prodiranje in absorbiranje v tkiva ter posledično zvišan potencial delovanja.

 

 1. LAHKO MOUNTAINDROP UŽIVAMO Z DRUGIMI SUPERŽIVILI?

MOUNTAINDROP povečuje njihov potencial.

 

 1. KAKŠNE SO POSEBNOSTI EMBALAŽE IZDELKA?

MOUNTAINDROP je naravna smola, ročno vlita v informirane steklene posodice iz vijoličnega stekla. Posodice so zapečatene z unikatnim dizajnom – znakom, v katerega je priznana akademska slikarka in oblikovalka Catherina Zavodnik vtkala simbol, ki ohranja čistost energije vsebine. Posodico objema zlat trak, povezan v pentljo; njeni zanki se povezujeta v osmico, ki pomeni neskončnost – vir, ki ne usahne.

 

 1. ZA KOGA IZDELEK MOUNTAINDROP NI PRIMEREN?

Ker vpliva na metabolizem sladkorjev, naj si sladkorni bolniki redno preverjajo raven krvnega sladkorja. Zaradi vsebnosti fenilalanina se odsvetuje tudi bolnikom s fenilketonurijo.

V primeru nosečnosti, dojenja ali zdravstevnih težav pod zdravniškim nadzorom se pred uživanjem posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

 

VEČ O SMOLI MUMIO (SHILAJIT)

Sestava (65-80 % mineralna osnova, 20-35 % organska snov)

 • učinkovit fitokompleks
 • več kot 85 mineralov v ionski obliki (magnezij, kalcij, fosfor, železo…)
 • 60 makro- in mikroelementov
 • širok spekter vitaminov (A, E, B1, B2, B3, B6, B12, C…)
 • esencialne in neesencialne aminokisline
 • monosaturirane in polisaturirane maščobne kisline
 • selen
 • fosfolipidi
 • humična kislina
 • fulvična kislina
Tehnične podrobnosti
CENA 44,95 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
TEŽA (kg) 0.025000
PROIZVAJALEC MOUNTAINDROP
CENA/100g 115,40
EKOLOŠKO PRIDELANO DA
PRESNO DA
VEGANSKO DA
BREZ LAKTOZE DA
BREZ GLUTENA DA
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MOUNTAINDROP MUMIE SHILAJIT 25G
Vaša ocena