MEŠALNIK VIDIA VAKUUM BLENDER BL-001 RDEČ

Na zalogi
KODA ARTIKLA
ME-011-002
399,00 €
Revolucionaren mešalnik / blender, ki ohranja vse vitamine in encime s pomočjo vakuuma.

Mešanje v vakuumu

Novi vakuumski mešalnik Vidia ni podoben nobenemu drugemu mešalniku na tržišču. Ena od največjih težav pri mešanju je izguba hranil zaradi oksidacije v povezavi z velikim številom vrtljajev mešalnika. Mešalnik Vidia odstrani zrak iz vrča pred začetkom mešanja in s tem praktično odpravi težavo. Pena skoraj ne nastaja, barve so bolj žive in, kar je najpomembneje, ohranijo se življenjsko pomembne hranilne snovi. Razen tega vakuum povzroči ekspandiranje snovi v mešalniku, zaradi česar so sestavine bolje obdelane.

Elegantna oblika

Mešalnik Vidia je sodobne oblike, zato se lepo poda v vsako kuhinjo. Poleg tega mešalni vrč ne vsebuje kemikalije BPA.

Velika zmogljivost

Edinstveni sistem rezil s šestimi rezili pod različnimi koti. Tu sta še močan motor s 20.000 vrtljaji na minuto in zmanjšan upor zaradi vakuumskega postopka, zato mešalnik zelo hitro spremeni sestavine v gladko maso.

Preprosto upravljanje

Pri mešalniku Vidia lahko izbirate med analognim stikalom za spreminjanje hitrosti in popolnoma samodejnim upravljanjem »z enim dotikom«, pri katerem mešalnik izčrpa zrak, pulzno obdela sestavine in jih nato zmeša v gladko maso.

Dodatni vakuumski vrč

Poleg mešalnega vrča je mešalniku Vidia priložen vakuumski vrč za shranjevanje vaših smutijev ob zmanjšani oksidaciji. Enostavno nalijte smuti ali sok v vakuumski vrč. Postavite ga na ohišje in pritisnite gumb za ustvarjenje vakuuma. V nekaj sekundah bo zrak odstranjen in vaš smuti bo ostal svež mnogo dlje. Lahko ga vzamete s seboj, ko greste od doma, ali pa ga shranite v hladilniku za pozneje.

Naša ocena

Sprva smo bili skeptični glede vakuumske opcije, potem pa so nas rezultati prijetno presenetili. Več sestavin smo zmešali z vakuumsko opcijo in potem brez nje – in razlika je bila jasno vidna. Sestavine, obdelane v vakuumu, so bile bistveno svetlejših barv in masa je bila bolj gladka. Razlika pri jabolkih je bila kar šokantna: jabolka, zmešana v vodi, brez vakuuma, so čez nekaj minut porjavela in v masi so bili še koščki sadežev, medtem ko je z vakuumsko obdelavo enakih jabolk in vode nastala gladka masa svetlo zelene barve.

Motor se sicer ne more primerjati z vrhunskimi motorji Vitamix ali Blendtec, vendar smo bili zelo zadovoljni z učinkovitostjo mešalnika Vidia. Preizkusili smo ga z nekaj živili, ki utegnejo biti težavna, na primer s stebelno zeleno, ohrovtom, surovo bučo, ledom in zamrznjenim jagodičevjem – in rezultati so bili zares dobri. Mešalnik se je posebno dobro izkazal pri zelenih smutijih. Po zgoščenosti, barvi in okusu (sladkosti) so znatno prekašali običajne mešalnike istega cenovnega razreda.

Mešalnika Vidia ne priporočamo za obdelavo suhih sestavin, denimo oreškov. To je bolje prepustiti najmočnejšim mešalnikom. Vendar pa mešalnik Vidia postavlja nova merila, kar zadeva sadje, zelenjavo, zelene smutije in smutije iz zamrznjenih živil.

Specifikacija:

  • Barva: rdeča
  • Št. vrtljajev: 20000 obr./min.
  • Moč: 960 W
  • Teža: 3,4 Kg
  • Dimenzije: 200 x 220 x 448 mm
  • Garancija (motor / ostalo): 2/2 let

 

Tehnične podrobnosti
CENA 399,00 €
TEŽA (kg) 3.400000
PROIZVAJALEC VIDIA
BARVA RDEČA
VOLUMEN (L) 2,0
MATERIAL Eastman Tritan brez BPA
NAMEN RABE DOMAČA RABA
DIMENZIJE V MM (ŠXGXV) 200 x 220 x 448
MOČ (W) 960
ŠT. OBRATOV/min MAX 20.000
GARANCIJA (ŠT LET ZA MOTOR/OST. DELI) 2/2
OCENA ENOSTAVNOSTI ČIŠČENJA (1-5) 5
OCENA BISTROSTI SOKA (1-5) 1
OCENA KVALITETE SOKA (1-5) 5
OCENA SOČENJA ZA LISTNATO ZELENJAVO/ZELIŠČA/TRAVE (1-5) 5
OCENA SOČENJA ZA MEHKO SADJE/JAGODIČEVJE (1-5) 5
OCENA SOČENJA ZA TRDO SADJE/KORENASTO ZELENJAVO (1-5) 4
ŠT. NOŽEV 6
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MEŠALNIK VIDIA VAKUUM BLENDER BL-001 RDEČ
Vaša ocena