MEŠALNIK PERSONAL BLENDER PB-350

Na zalogi
KODA ARTIKLA
ME-010-003
139,00 €
Čas dobave:
1-3 dni
Idealen prenosni osebni mešalnik za pripravo hrane na dopustu ali potovanju.

Novi model osebnega mešalnika PB-350, ki prihaja iz Tribesta, je naslednik modela PB-300. Razlika med modeloma je v posodicah, ki so sedaj brez BPA. PB-350 je mešalnik in mlin hkrati. Motor, ki se nahaja v podstavku ima moč 200W in je dovolj močan za mešanje in mletje vseh sestavin vključno z ledom. Izbirate lahko med dvema načinoma delovanja: pulzno (pritisnete na posodico) ali neprekinjeno (pritisnete na posodico in jo zavrtite). Komplet vsebuje štiri nezlomljive posodice dveh velikosti. Posodice so velika prednost osebnega mešalnika PB-350 pred drugimi mešalniki. Posodice se uporablja za mešanje, mletje, za shranjevanje in za uživanje pripravljenih napitkov. Z njimi boste prihranili prostor doma v kuhinji in na potovanju, predvsem pa čas, ki bi ga sicer porabili za čiščenje različnih posod.

Mešalnik Tribest Personal Blender PB-350 zmore skoraj vse, kar zmorejo večji mešalniki, le da je hitrejši, lažji in z manj deli, ki jih je potrebno očistiti. Poleg mešanje in mletja praktično katerekoli zelenjave in sadja, lahko 200 W motor z lahkoto zmelje led in zmrznjeno sadje. Idealen je tudi za pripravo omak, sorbetov, juh, beljakovinskih napitkov, zelenjavnih in sadnih smoothijev in otroške hrane. Z posebnim nožem za mletje iz nerjavečega jekla, je mletje suhih sestavin, kot so kavna zrna, oreščki, žita, zelišča in celo lanena semena, hitro in enostavno.

Če ste doma ali na poti, uporabite mešalnik Tribest Personal Blender PB-350, ki Vam nudi vsestranski, prenosen in zelo prikladen način porcijske priprave hranilnih obrokov in prigrizkov v manj kot minuti. V nasprotju z večjimi mešalniki, kjer morate napitek preliti iz večje posode v kozarec za shranjevanje in za pitje, lahko s tem mešalnikom mešate in pijete iz iste posodice, kar pomeni manj pomivanja in pospravljanja nerodnih posod.

V kompletu dobite sledeče:

1× osnovna enota (z motorjem),

1× nastavek z nožem za mešanje iz nerjavečega jekla,

1× nastavek z nožem za mletje iz nerjavečega jekla,

1× 450ml plastična posodica brez BPA,

1× 220ml plastična posodica brez BPA,

2× pokrov za shranjevanje brez BPA,

1× pokrov za pitje brez BPA.

1x 100 ml posodica STEKLO

1x 220 ml posodica STEKLO

1x 350 ml posodica STEKLO

1x 450 ml posodica STEKLO

1x Nastavek za steklene posodice

3x Pokrovček za steklene posodice

 
Tehnične podrobnosti
CENA 139,00 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
TEŽA (kg) 2.900000
PROIZVAJALEC TRIBEST
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MEŠALNIK PERSONAL BLENDER PB-350
Vaša ocena