MEŠALNIK BLENDTEC STEALTH - 2×1,9l

Na zalogi
KODA ARTIKLA
ME-001-022
1-3 dni
2.097,90 €

Novi mešalnik Blendtec stealth blender je z 2160 W najmočnejši in hkrati najtišji profesionalni mešalnik na svetu.

GLAVNE PREDNOSTI IN LASTNOSTI APARATA BLENDTEC IN NAŠA OCENA:

- Z zavidljivo močjo 2160W se Blendtec med vsemi aparati na svetovnem tržišču uvršča med NAJMOČNEJŠE. S svojo impresivno močjo omogoča pripravo napitkov v izjemno kratkem času, v povprečju potrebuje med 15 in 40 sekund da pripravi gladke, osvežilne napitke iz zmrznjenega sadja in tudi tršega zelenja. (Ostali aparati na tržišču imajo velik nižjo moč - max1200W in potrebujejo bistveno dlje časa, da poskusijo pripraviti podobno konsistenco napitka) V nobenem primeru se aparat, ki ima na primer manjšo moč kot 1000W ne more primerjati z visoko močjo 2160W, to se kaže ravno v tem, da nižje zmogljivi aparati niso zmožni zmešati napitkov v kratkem času in v takšni gladki konsistenci kot je to zmožen BLENDTEC STEALTH model.

KAJ VSE ZMORE TA MEŠALNIK ? To je zadnja evolucija mešalnikov, vse v enem paketu Zmogljivost in tiho delovanje . Prej ste morali izbrati, ali hočem močnejši mešalnik, ki zveni kot motorna žaga, ali želim tišji mešalnik, ki dela kot šilček za svinčnike ? No Blendtec je v svojem oddeleku za raziskave in razvoj ustvaril revolucionaren mešalnik po imenu STEALTH (slo. Neslišen) !

GLAVNE IZBOLJŠAVE - Najboljše lastnosti tega mešalnika v primerjavi z Q-Serijo so zmanjšanje hrupa, večkrat nagrajena sodobna oblika ohišja ter povsem nov način upravljanja »touch pad« - zaslon na dotik kot ga poznamo iz drugih sodobnih naprav. Točno tako, nič več tipk ali gumbov , vse deluje samo na enostaven dotik. Ko zapremo protihrupni pokrov, se vse skupaj tesno prilega in zatesni, saj z gumo okoli ohišja ustvarimo pravi mali zvočni ščit. Enako odlično je zatesnjeno tudi ohišje z motorjem, katero prav tako pripomore k tišjem delovanju. Ta mešalnik je resnično najtišji mešalnik na trgu.

NIČ VEČ GUMBOV - Mešalnik ponuja novodobno, na dotik občutljivo, nadzorno ploščo z modro LED osvetlitvijo. Na njem je izjemno prilagodljiv hitrostni drsnik (kot na iPad zaslonu) za natančen prilagajanje moči in hitrosti motorja. Ima kar 42 vnaprej pripravljenih, prednastavljenih mešalnih ciklov, ki jih lahko prilagodite čisto po svoji izbiri z posebno spletno aplikacijo Blend Wizard ™. Ta ima v svoji bazi že več kot 100 prednastavljenih različnih mešalnih ciklov, ki jih enostavno prenesete prenesete in naložite na vaš mešalec prek USB - ključa. Seveda lahko naredite tudi svoje programe z izbiro števila vrtljajev motorja, moči, hitrosti in trajanje mešanja z to preprosto aplikacijo. Za dostop do programa se prijavite tukaj - http://blendtec.com/commercial/users/login

NAJMOČNEJŠI MOTOR - 2160W močan motorni pogon je najmočnejši industrijski mešalnik v svojem razredu, ustvari kar 3,8 konjskih moči pri najvišji obremenitvi in 2,9 konjskih moči pri normalnem mešanju. Namenjen je za uporabo v najbolj obremenjenih okoljih.

NAJTIŠJI MEŠALNIK - protihrupni pokrov je opremljen z gumijastimi blažilci vse naokoli, kar mu zagotavlja da je res močno zatesnjen. S tem se prepreči kakršnokoli uhajanje hrupa in posebej zasnovana konstrukcija poskrbi za zmanjšanje hrupa pri dovodu zraka v aparat. Ta zrak učinkovito hladi aparat med obratovanjem.

NAJDALJŠA GARANCIJA ZA INDUSTRIJSKO/GOSTINSKO RABO - 2 letna omejena garancija - Blendtec Stealth Blender je v garanciji 2 leti za dele in 1 leto na izvedeno delo/popravilo v komercialne namene. To pomeni , da je v prvem letu aparat v celoti krit z garancijo za dele in delo – naše podjetje pa vam bo brezplačno ponudilo še nadomestni aparat in zastonj prevzem in ponovno dostavo! Za 2. leto pa vam bodo vsi deli aparata na voljo brezplačno , vendar pa bo potrebno plačati stroške stroške dela in prevoza. Garancija in servisi se izvajajo v posebnih prostorih podjetja in v celoti delo opravlja usposobljen in certificiran Blendtecov serviser.

PATENTIRANE MEŠALNE POSODE - Blendtec ima patentirano široko posodo, s širokimi rezili, ki so oblikovana tako, da pod rezili nikoli ne zastajajo ostanki hrane, napitkov ali dressingov. Po različnih preizkušnjah konkurenčnih blenderjev, smo ocenili da je iz Blendtec-ove posode najlažje z lopatico dobiti vse sestavine, predvsem tudi gostejše omake, oreščkova masla, ki v drugih mešalnikih običajno zastanejo pod rezili in jih zaradi višine posode in ožje oblike izjemno težko spravite ven iz posode.

TWISTER POSODA - Blendtec ponuja tudi novo posodo Twister JAR ki je manjša in tako zelo primerna za pripravo manjših količin kot so oreščkova masla, presni siri, dressingi, kremni namazi. Z aparatom Blendtec boste tako popolnoma zadovoljili potrebe po manjših in večjih količinah, kot tudi po enostavnih ali zahtevnejših receptih.

BPA FREE - aparati Blendtec so zasnovani in proizvedeni v ZDA in so narejeni iz visoko kakovostnih materialov, vse posode so narejene brez strupenega bisfenola in izjemnega pomena je, da kadar mešamo smoothie-je z visoko močjo, da se bisfenol ne sprošča v zdravih napitkih. Iz plastične embalaže se lahko namreč bisfenol A izluži v živilo, še posebej pri višji temperaturi, kar se pogosto zgodi pri aparatih, ki niso dovolj močni in potrebujejo dolgo časa da zmešajo gladko konsistenco in dlje časa kot traja čas blendanja, bolj se segrevajo napitki. Zato je izjemnega pomena da so posode v katerih pripravljate napitke brez bisfenola.

KAJ POMENI BPA FREE ? - BPA ( Bisfenol - A) je industrijska kemikalija, ki se uporablja za izdelavo polikarbonatne plastike, epoksi smol in drugih produktov. Ugotovljeno je bilo, da se izloča iz mnogih posodic za hrano in pijačo, vključno s tistimi, ki jih uporabljamo za naše dojenčke in otroke. BPA FREE pomeni, da v materialu ni prisoten Bisfenol - A. Blendtec je trenutno edini proizvajalec, ki ponuja mešalnik z BPA Free posodami na Evropskem trgu.

MANUALNO ALI AVTOMATSKO UPRAVLJANJE - zaslon na dotik je osvetljen za uporabo tudi v bolj temnih prostorih,drsnik na dotik za manualno upravljanje pa je spremenljiv za boljše ročno upravljanje in nadzor. Obstaja tudi vmesnik USB – spletni program za kreiranje in nalaganje posebnih ciklov, ki je na voljo na spletu. Torej poizkusite napraviti svoj cikel ali izberite katerega izmed več kot 100 pred programiranih ciklov in našli boste pravega za še bolj neverjetne rezultate. Blendtec Stealth je najtišji komercialni mešalnik na svetu in je seveda združljiv z vsemi Blendtec posodami, tudi starejšimi. Mešalnik je mogoče sprogramirati z 36 pomeri narejenimi cikli.

Tehnične podrobnosti
CENA 2.097,90 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
TEŽA (kg) 10.430000
PROIZVAJALEC BLENDTEC
MODEL ARTIKLA BLENDTEC STEALTH
MATERIAL Eastman Tritan brez BPA
NAMEN RABE KOMERCIALNA RABA
DIMENZIJE V MM (ŠXGXV) 260,4 x 253,5 × 260,4
MOČ (W) 2160
ŠT. OBRATOV/min 4.080 - 37.000
GARANCIJA (ŠT LET ZA MOTOR/OST. DELI) 2/2
OCENA ENOSTAVNOSTI ČIŠČENJA (1-5) 5
OCENA BISTROSTI SOKA (1-5) 1
OCENA KVALITETE SOKA (1-5) 3
OCENA SOČENJA ZA LISTNATO ZELENJAVO/ZELIŠČA/TRAVE (1-5) 5
OCENA SOČENJA ZA MEHKO SADJE/JAGODIČEVJE (1-5) 5
OCENA SOČENJA ZA TRDO SADJE/KORENASTO ZELENJAVO (1-5) 5
ŠT. NOŽEV 2
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MEŠALNIK BLENDTEC STEALTH - 2×1,9l
Vaša ocena