MEŠALNIK / BLENDER BIANCO DI PURO PATTO

Na zalogi
KODA ARTIKLA
BIANCO PATTO
Že od 549,00 €
Čas dobave:
1-3 dni

Vsestranski zmogljivi mešalnik / blender BIANCO Patto z osmimi programi, manualnim načinom in dodatno posodico s tremi funkcijami: za pitje, shranjevanje in miksanje. Možnost vzpostavitve vakuuma v mešalni posodi. 

BIANCO Patto je  visoko zmogljiv mešalnik z močjo več kot 2 KM. 6 nožev iz izredno trdega nerjavečega japonskega jekla se vrti s hitrostjo od 1500 do 32.000 vrt. / min in lahko skoraj vse razbije na majhne delce. Posoda brez BPA , narejena iz  tritan kopoliestra, odporna na vročino,  je idealna za pripravo zelenih smoothijev in klasičnih smoothijev iz sadja in različne vrste zelenjave. Zmeša kremaste mlečne napitke, motne pijače, fine omake ali kremaste juhe. Prav tako vam Patto pričara okusen kremast sladoled, zmrznjen jogurt in odlične omake. Patto s svojim močnim motorjem ponuja veliko več možnosti v kuhinji: z njim lahko meljete oreščke, semena, žita in celo kavo - na grobo ali fino. 

 


Potiskač T42L

Patentiran potiskač kaže trenutno temperaturo v mešalni posodi. 
 

 

  

 
Kaj dobite v kompletu?

BIANCO Standard - posoda za mokro mletje

BIANCO Standard posoda za mokro mletje ima prostornino 2,0 litra in je izdelana iz kopoliestra Tritan, ki ne vsebuje BPA, kar pomeni, da je primerna tudi za pripravo vročih sestavin (do 120C). Pri pripravi na primer vroče juhe ne prihaja do prehajanja škodljivih snovi v hrano. Posoda ima šest rezil iz japonskega nerjavečega jekla, ki ne vsebuje niklja. Izdelana so iz izredno trdega nerjavečega jekla HCS (High Carbon Steal) in bodo z lahkoto opravila z najtršo sestavino. Tudi avokadova koščica ne predstavlja nobenega problema. Pokrovu posode je priloženo silikonsko tesnilo, ki optimalno zapre posodo in zmanjša oksidacijo hrane. Edinstven in patentiran potiskač BIANCO T42L pa omogoča neposredno meritev temperature sestavin že v posodi med obdelavo sestavin .

Avtomatski programi / ročni način

BIANCO Patto ima 8 avtomatskih programov, ki jih lahko izberete z ustreznimi tipkami. Z izbiro ustreznega programa lahko pripravite: zelene smoothije, sadne pireje, juhe, mleka iz žitaric in oreščkov, omake, lahko meljete sestavine, ter meljete led in delate sladoled in zmrznjen jogurt. Seveda si lahko pripravite številne druge recepte, ki jih boste našli v priloženi knjižici z recepti. Lahko izberete tudi ročni način, s katerim sami prilagodite hitrost (10 različnih stopenj) in trajanje mešanja svojim željam. BIANCO Patto nudi tudi pulzni način delovanja. Dokler držite gumb za pulzni način, bo mešalnik deloval z največjo hitrostjo. Bianco Patto ima tudi povsem novo funkcijo: pavzo. Med delovanjem lahko vedno naredite pavzo (zaradi telefonskega klica, dodajanja sestavin, itd) ne da bi izgubili nastavitve lastnega ali avtomatskega programa.

Motor - srce Bianco Patto - 1400 W

Način 1: Začetek 1.500 obratov (faza 1) do 32.000 obratov (faza 10; na ta način deluje pri posodi za mokro mletje

Način 2: Samodejni način v dveh nivojih, vendar maksimalno do 14.000 vrtljajev na minuto, na ta način deluje pri 500 ml. tri set posodici. 

iPMS

Mešalnik je opremljen tudi z iPMS (intelligent Power Management System), inteligentnim sistemom za upravljanje moči motorja, ki stalno spremlja in samodejno prilagaja moč. S tem zagotavlja, da je hitrost dovolj stabilna, da doseže najboljše rezultate, zlasti za goste in trdne sestavine.

 

 

Tri Set

Vrč in steklenica vode v enem. Steklenička je idealna zaradi svoje praktične velikosti in funkcionalnosti za vse športe in dejavnosti na prostem. Priročna je za miksanje manjših količin zelenih napitkov, smoothijev, omak in rastlinskih mlek. Na merilno posodico lahko nataknemo nož s šestimi rezili iz nerjavečega jekla, pokrov za pitje ali pa pokrov za shranjevanje.  

 

  

BIANCO Patto ima tri varnostne funkcije:

Zaščita pred pregrevanjem:

Motor pri Bianco Puro je opremljen s sistemom nadzora temperature. Če se rezila pri obratovanju mešalnika zaradi trde hrane ali premalo tekočine vrtijo prepočasi, obstaja nevarnost pregrevanja in se motor izklopi. V tem primeru pustimo, da se mešalnik 45 minut ohlaja v dobro prezračevanem prostoru, potem pa lahko nadaljujemo z delom.

Zaščita pred preobremenitvijo:

Motor je opremljen s sklopko, ki ščiti motor. V primeru blokade se motor ne more zavrteti (npr. pozabljena žlica v posodi mešalnika, itd.). Sklopka prepreči večje poškodbe na motorju. Sklopko je mogoče nadomestiti na pooblaščenem servisu.

Senzor za posodo:

Senzor za posodo zazna, ali je bila le-ta pravilno postavljena na aparat. Če posoda ni pravilno postavljena na ohišje motorja, potem mešalnik ne deluje. Da bi lahko ustrezno zaščitili motor in tretje osebe, nikoli ne poskušajte zaobiti te zaščite.

 

Visoko zmogljivi mešalnik Bianco PURO Patto - pregled barv 


 

Tehnični podatki za motor z ohišjem:

 • število obratov: od 14.000 (hitrost 1) do 32.000 obr./min. (hitrost 10/H)
 • moč: 1400 W
 • Poraba v stanju pripravljenosti: 0,339 W
 • priključna napetost / frekvenca: 220-240 V / 50 - 60 Hz

Posoda za mešanje:

 • BIANCO Standard kapacitete 2,0 l
 • 6 nožev iz nerjavečega jekla (brez vsebnosti niklja)
 • Tritan-kopoliester (brez BPA)
 • potiskač BIANCO T42L - potiskač s patentiranim merilcem temperatur

3-set posodica:
 • Posodica za mokro mešanje kapacitete 0,5 l
 • Tritan - kopoliester (brez BPA)

Zaslon za upravljanje:

 • zaslon, ki prikazuje dolžino in hitrost programa
 • 8 avtomatskih programov
 • ročni način z IPMS, ki samodejno regulira hitrost v nivojih mešanja od 1 do 5, odvisno od upora in volumna v posodi za mešanje. 
 • Pulse - tipka
 • Pavza - tipka
 • Speed (hitrost) +/- in Time (čas) +/-
 • On / Off (vklop/izklop)- tipka

Varnostne funkcije:

 • zaščita pred pregretjem
 • zaščita pred preobremenitvijo
 • senzor za mešalno posodo

Dimenzije aparata skupaj s priloženo posodo za mešanje:

 • 241 x 202 × 506 mm (š×g×v)

Teža:

 • aparat: 4,7 kg

Garancija:
 • 5 let na motor
 • 2 leti na posodo
 • 2 leti na potiskač (brez baterij)

Paket vsebuje:

 • BIANCO Patto ohišje z motorjem
 • mešalna posoda BIANCO Standard (za mokro mešanje) kapacitete 2,0 l
 • potiskač BIANCO T42L - potiskač s patentiranim merilcem temperature
 • tri set posodico 
 • Navodila v nemščini, angleščini in slovenščini.

Opcija: 

Možnost dodatnega nakupa vakumske črpalke in vakumskega pokrovčka za tri set posodico. Z vakuumsko črpalko odstranimo zrak iz mešalne posode. Vakuum preprečuje oksidacijo hrane v posodi med mešanjem. Po končani pripravi, lahko pripavljen hrano (npr. smoothie) prelijete v tri set posodico, pokrijete z vakuumskim pokorvčkom, iztisnete zrak s pomočjo vakuumske črpalke in na ta način boste ohranili vitamine, encime, barvo in okus tudi do 2 dni. Uživanje smoothije bo ponovno užitek, ker ga boste uživali v miru in ker ne boste pod stresom, da ga morate spiti najkasneje v sedmih minutah.

Tehnične podrobnosti
ČAS DOBAVE 1-3 dni
TEŽA (kg) 4.700000
PROIZVAJALEC BIANCO DI PURO
MODEL ARTIKLA BIANCO DI PURO PATTO
VOLUMEN (L) 2,0
MATERIAL Eastman Tritan brez BPA
NAMEN RABE DOMAČA RABA
DIMENZIJE V MM (ŠXGXV) 506 x 202 x 241
MOČ (W) 1400
ŠT. OBRATOV/min 1.500 - 32.000
GARANCIJA (ŠT LET ZA MOTOR/OST. DELI) 5/2
OCENA ENOSTAVNOSTI ČIŠČENJA (1-5) 5
OCENA BISTROSTI SOKA (1-5) 1
OCENA KVALITETE SOKA (1-5) 3 BREZ VAKUUMA / 5 Z VAKUUMOM
OCENA SOČENJA ZA LISTNATO ZELENJAVO/ZELIŠČA/TRAVE (1-5) 5
OCENA SOČENJA ZA MEHKO SADJE/JAGODIČEVJE (1-5) 5
OCENA SOČENJA ZA TRDO SADJE/KORENASTO ZELENJAVO (1-5) 4
ŠT. NOŽEV 6
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MEŠALNIK / BLENDER BIANCO DI PURO PATTO
Vaša ocena