MEDICINSKI MEDIJ

Na zalogi
KODA ARTIKLA
KN-020-001
27,81 €
Čas dobave:
1-3 dni
O kroničnih in skrivnostnih boleznih, in kako končno ozdraveti

 

 

 

Ta knjiga razkriva številne najdragocenejše zdravstvene skrivnosti Duha. Je odgovor za vsakogar, ki trpi zaradi kroničnih težav ali skrivnostnih bolezni, ki jih zdravniki ne zmorejo odpraviti.

Vseeno pa ni zgolj knjiga za bolne, ampak za vsakogar na tem svetu. 


V knjigi boste odkrili naslednje: 

V 1. delu boste izvedeli vse o avtorjevi povezanosti z Duhom in njegovem življenjskem poslanstvu pomagati ljudem pri okrevanju in odpravljanju skrivnostnih dejavnikov, zaradi katerih so bolni. Podučili se boste o skrivnostni bolezni, in zakaj je ta precej pogostejša, kot domnevajo ljudje. 


2. del, Skrita epidemija, je posvečen Epstein-Barrovemu virusu, spregledanemu patogenu, ki je

odgovoren za hromeča stanja, kot so:

  • fibromialgija,
  • sindrom kronične utrujenosti,
  • multipla skleroza,
  • revmatoidni artritis,
  • motnje v delovanju ščitnicein še bi lahko našteval.    

Različni sevi Epstein-Barrovega virusa hromijo predvsem ženske, in to na številne načine – gre za najbolj skrivnostno med skrivnostnimi boleznimi. 


V 3. delu, O drugih skrivnostnih boleznih, boste spoznali tudi druga zdravstvena stanja, ki so razumljena izrazito zmotno, in njihove presenetljive ter različne vzroke. 

Na koncu vsakega poglavja v 2. in 3. delu boste našli tudi različne namige v zvezi z zdravljenjem, vključno s priporočenimi živili in dopolnili za določene bolezni. 


V 4. delu, Kako končno ozdraveti, so razkrite resnične skrivnosti odličnega zdravja. Gre za mogočne koščke sestavljanke, ki jih danes v zdravstvu ne poznajo. Ta del govori o okrevanju, preprečevanju in samospoznanju – ne glede na to, ali ste osredotočeni na to, da bi se znebili bolezni, okrepili zdravje ali vzpostavili stik s svojim pristnim jazom, boste v tem delu našli uporabne informacije. Med njimi so nasveti za optimalno prebavo, zdravilno čiščenje, informacije o skrivnih hranilih, ki lahko okrnijo vaše zdravje, razkritja o najbolj zdravilnih živilih na planetu, možnostih razstrupljanja, podajam pa tudi navodila glede duhovnih tehnik, kakršna je zdravljenje duše z enkratno meditacijo ter prošnja angelom za podporo. 


„Anthony William z neverjetno natančnostjo razkrije človekovo zdravstveno stanje, nato pa mu pove, kako točno odpraviti težave. Spremenil vam bo življenje.«

– Dick Shepard, kiropraktik, holistični zdravnik, Seattle


„Anthony ni samo prijazen, sočuten zdravilec, ampak je tudi pristen in natančen, njegove veščine pa so božji dar. Je pravi blagoslov v mojem življenju.“

– Naomi Campbell, manekenka, igralka, aktivistka  


„Neprecenljivi nasveti Anthonyja Williama o preprečevanju in bojevanju proti boleznim so leta pred tem, kar je na voljo drugje. Ta knjiga je prelomna in bo spremenila kakovost neštetih življenj. Prebrati bi jo morali prav vsi.“

– Dr. Richard Sollazzo, newyorški onkolog, hematolog, nutricionist, strokovnjak na področju zaviranja staranja, avtor knjige Balance Your Health


ANTHONY WILLIAM, bolje poznan kot medicinski medij, je avtor priljubljenih knjig o zdravju, ki so postale svetovne in slovenske prodajne uspešnice. William ima edinstveno sposobnost sporazumevanje z Duhom, ki mu predaja izjemno natančne informacije o zdravju.

Tehnične podrobnosti
CENA 27,81 €
ČAS DOBAVE 1-3 dni
ZALOŽBA Preporod
AVTOR KNJIGE Ernst Günter
LETO IZDAJE 2000
ŠTEVILO STRANI 91
VEZAVA mehka
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MEDICINSKI MEDIJ
Vaša ocena